Дракон в кануто!
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Дракон в кануто!
Я вижте моето драконче.Хванах го на бонбарда на Дружба.Бутилката е 1.5л.
Много е голяма тая снимкаdimitur написа:Я вижте моето драконче.Хванах го на бонбарда на Дружба.Бутилката е 1.5л.

http://store.picbg.net/pubpic/B8/6F/34a ... 6f.jpgТова е дракона.Най накрая го качих.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Този вече се вижда в другата тема.Наистина - богатир -dimitur написа:http://store.picbg.net/pubpic/B8/6F/34a ... 6f.jpgТова е дракона.Най накрая го качих.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Булти,те това исках от теб,страхотни репортажи.
Ако и като се видим...
Ако и като се видим...

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Кире задължително !
....на колегата с дракона -Браво - ама такъв , като съм с кануто не щем да фащам
....колега Диканаров приемам критиката напълно , но бяхме взели само едната ножка и тя беше с мен в морето , по прицип ги режем гъбите
, ама ела да видиш кво праят ромите - идват по 7,8 човека в кола , въоръжени с пръчки и ръчкат сичко наред да не се навеждат секи път и като минеш след тях все едно диви свине са ровили и после чакай за гъби 

Че и там ли взеха да ходят за гъби мангалите гадни,днес агалината заргани няма 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Булти, приятелю, да ти кажа за една моя случка в Лозен планина, в района на мини Чукурово преди няколко години. Времето бе отлично, през юни. Гората дъбова, просветлена. Ходя по банкета на шосето към моята кола. Срещу мен се движи москвич с ремарке и общо в превозното средство десетина цингарели. Един от колата подвиква:-Бате има ли? Отвръщав:-Има малко пачи крак и манатарка. В този момент от ремаркето се чу вик : Спирайййй. Спряха на 20-30м. и двама-трима тичат да видят торбите ми. Гледат, смеят се и тръгнаха уж да ги показват на другите. А онези надигат някакви метални кутии, като от сирене с дръжки. Ясна работа. Пуснах им от ляво и дясно по един жълад и такива плонжове не си виждал и от трамплин. Хвърлиха торбите, метнаха се върху другите на ремаркето и друм. В тарапаната им се разпиля една тяхна кутия с гъби. Всичките бяха скубани!
Аз си събрах моите гъби и се прибрах с колата през Нови Хан. Все бях нащрек да ги срещна отново, да се връщат с подкрепление. Имахме и те и аз късмет, не ги срещнах! Пък те и не ми знаеха колата. Дали са си събрали разпиляните гъби или някой друг ги е намерил незнам. Нямах и желание да стоя да ги чакам. Заради такива неприятни хора винаги съм с 14 жълада под мишница. Аз обикновено ходя сам или с жената или внук на излет и особено вечер сам е абсолютно необходимо да си подсигурен. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аз си мисля ,че не може дракона да те прободе през дрехите, трябва да го хванеш. Но гледката не е била за изпускане. И мен ме е бол дракон, не е приятно, но наистина е добре човек да си носи нещо анти алергично, защото не знаем , колко може да сме алергични.
И аз много се кефя на драконите става страхотен чируз и не само това.
И аз много се кефя на драконите става страхотен чируз и не само това.
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Диканаров, защо бе братче хабиш желъдите отляво и отдясно? Това си е обир, сиреч в ситуация на самозащита си, строши една две капачки, та да им държи влага................
Само мерси ще ти кажат хората.
Само мерси ще ти кажат хората.
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
-
- учете се от него
Не си заслужава, ще те съдят кат за човек
.
Миналата събота по пътя за Мириус от ляво бяха спрели два микробуса и две циганета дремят до тях.
Нормално като всеки човек се загледах в тях от чисто любопитство и онези ми ти "ромчета" кат наскачаха - кво гледаш бе, кво искаш - сякаш гората тяхна. Нямат страх от нищо тия мангали вие ми говорите да режат пънчетата

Миналата събота по пътя за Мириус от ляво бяха спрели два микробуса и две циганета дремят до тях.
Нормално като всеки човек се загледах в тях от чисто любопитство и онези ми ти "ромчета" кат наскачаха - кво гледаш бе, кво искаш - сякаш гората тяхна. Нямат страх от нищо тия мангали вие ми говорите да режат пънчетата

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Здравейте колеги. Да ви кажа и аз до това лято се мъчих с клещи да откачам драконите но един старец ме отвори вече го хващам с хавлия на 2 ката и няма проблем. Малко повече внимаваш но става 10 пъти по лесно и бързо по трудно му мачкаш главата но за откачане от куката няма проблем.
Аз пък ги бода с вилица.Няма мърдане.
-
- учете се от него
За лодка според мен най-удачен е КЕРПЕДЕНА
, а на скалите имам една летвичка 40см. Бой докат се окори като катерицата от ледена епоха
и после с парцала става лесно.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кепреденът е най-доброто решение. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.