Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Състезание по “Улов на шаран” – Овчарица финал
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Състезание по “Улов на шаран” – Овчарица финал
Както си знаех се получи поредното тъпо състезание. На първо място стана отбора на"НОМИКОМ",втори "ФЮЖАН", а трети"МЕГАКАРП". Защо тъпо, ами всичко на всичко се уловиха 10 рибока,като масовите бяха около две кила. Най-голяма риба улови Пенчо от Фюжан-3.680кг.Победителите улавиха две риби с общо тегло около 5.200кг. Ако това може дасе нариче състезание значи аз неразбирам от риболов. За голямо съжаление , това е цялата истина за три кръга рипубликанския шанпион неможа да мине 50килограмовата бариера, а надоло класирането е още по-жалко. На 100% съм сигорен, че никаде по света няма такива смешни републиканскш първенства. Чак мее срам да кажа, че играя в тази иначе прекрасна дисциплина. Първото състезание завърши : 16 отбора с риба от 23 общо, ние бяхме първи с над 30 кила риба,второто беше още по-добро 16 с риба от 21, първото място с над30кила,а на Овчарица... пълна пародия 8отбора с рибки, останалите12
Но това е минало, сега предстои световното в ЮАР и ако с този тренинг,който го има национала тешкони. Миналата година републикански стана отбор с риба 1.600 от втори кръг и 5.000кг от трети, е това ако нее пародия та на. Ако тези момчета се върнат в България с кякакво почетно място се заклевам, че ще призная че риболовае не 100,а 100000% късмет. Сядам да ближа рани

-
- и господ не е толокова добър
Хапни,пийни и успокой душата
Състезания ще има и други,не се коси. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Тегав риболов наистина,НО ... не е сега сезона за състезание на теца!

Въпреки 5-тото място в крайната класация на моя отбор,съм повече от бесен!!!Все едно,че никога не бях стъпвал на този водоем!
Една рибка от кило и половина ни изстрелваше на световно!
Е...няма я!Няма и продължение!Има обаче,нов шампионат!
Имах пълната форумна подкрепа,за което съм ви повече от благодарен!
Особено,на този човек:

за безапелационната подкрепа,стигнала до вариант молитва ->
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/d7C3zWWP3XI&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=e5cebdd4" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

Шампионите:

Успех и НАСЛУКА на всички!!!
Въпреки 5-тото място в крайната класация на моя отбор,съм повече от бесен!!!Все едно,че никога не бях стъпвал на този водоем!
Една рибка от кило и половина ни изстрелваше на световно!
Е...няма я!Няма и продължение!Има обаче,нов шампионат!

Имах пълната форумна подкрепа,за което съм ви повече от благодарен!
Особено,на този човек:
за безапелационната подкрепа,стигнала до вариант молитва ->
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/d7C3zWWP3XI&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=e5cebdd4" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Шампионите:
Успех и НАСЛУКА на всички!!!
Последно промяна от sapuna на Пет Май 15, 2009 5:22 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
гледам форума-Състезание по “Улов на шаран” – Овчарица финал и кво да видя ЕСТИ без уловена риба на състезание тази година,ще ги бъзикна съкварталците,кат ги видя.
излагат кючука 

-
- фен клуб-скобар
Митак ,вие цял олтар сте изградили там бре
.
Явно ,един от двамата е грешен
.

Явно ,един от двамата е грешен

Божидар написа:Инфо МоляБожидар написа:Няма ли някой ИНФО кво става на Овчарица
Оооо Божо,инфото е че е голема мъка било!
Бат Райо и Джоник са разочаровани от тая Овчарица и май ше отпадне от списъка с водоемите за състезания!
Dio perdona-Io No!

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ама липсата на Петето и на Светльо се осещаше, чене се носиха вкусни аромати из въздохаchanio написа:гледам форума-Състезание по “Улов на шаран” – Овчарица финал и кво да видя ЕСТИ без уловена риба на състезание тази година,ще ги бъзикна съкварталците,кат ги видя.![]()
излагат кючука

- MITKO70
- кандидат преподавател
Той кръста с иконите добре ,но...нещо важно е сгрешено от религията и каноните

свещи се палят на земята за покойници,умряли.А още повече и в царевицата
От там и риболова като цяло умрял,не върви.Другия път свещник и икона на св.Николай

свещи се палят на земята за покойници,умряли.А още повече и в царевицата

От там и риболова като цяло умрял,не върви.Другия път свещник и икона на св.Николай

Всичко може,но не всеки го можe.

- ribarq
- сериозен играч

Евала момчета !!!! Следващия път повече ! ! !

Успех и на МЕГА карп Свиленград и успех на Световното

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Ако не бяхте пели ,а само се молили може и първи да бяхте станали !

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- новобранец
Аде и 5място не е зле
Като за начало

Ако искаш да разсмееш Господ, кажи му, че си направил планове .
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Така е другарю Капитан!
И все пак...една шибана мерна риба!Мамка му!
А бе,нали си обещахме догодина да няма компромиси!
И все пак...една шибана мерна риба!Мамка му!
А бе,нали си обещахме догодина да няма компромиси!

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
[quote="sapuna"]...[quote]
Не се коси отдавна трябваше да се разбере че октомври е късно за там.
инцидентни риби, вече и дребни щото едрите дадоха фира.
това място където сте били си го знам ама..................
няма значение, шибано е но има интересен момент.
На л.с. може да го преговорим
Не се коси отдавна трябваше да се разбере че октомври е късно за там.

-
- новобранец
Здравейте и мен!
Извинявам се, че пиша при Вас толкова рядко, но ще се поправя!
На първо място, искам да отбележа, че Сапуна е невероятен човек и разбира се майстор-рибар!!!
По отношение на темата която пусна Ачо, мисля,че всички разбрахте недоволството му от избора на водоеми! В тази насока ще трябва да стегнем редиците и всички да присъстваме на събранието на БФРС секция шаран, за да уговорим водоеми и дати съобразени главно с улова на риба, а не това да се прави малко на случаен принцип!
Не казвам,че съвсем случайно се избират, но ето че след като навихме собственика на Каламица и проведохме едно голямо състезание /за съжаление то съвпадна с Вашата годишна среща/, гьолът бе одобрен и за кръг от Републиканското.
Поне аз мога да уговоря 2-3 язовира, частни и добре зарибени за някой от кръговете. Ако всеки клуб направи предложение - ето че могат да се съберат над 20 възможности.
В интерес на истината на ІІ-ри кръг първоначално беше обявено Крумово и Аз се записах за участие, само поради този факт. Винаги ми е било интересно и съм, и още желая, да си начеша крастата на рибарник!!!
Да ама не, но въпреки лошото време спечелихме там /Веринско/първото място. На Овчарица, просто извадихме късмет, може и така да се казва Амурчето, което ни направи Шампиони.
За мен се представихме слабо, поради липсата на риби. Но в случая, ако бяхме изтървали и тая, щяхме да сме капо.
Та в общи линии - ЖРЕБИЙ, КЪСМЕТ но понякога Господ помага ,но в кошара не вкарва!
Много е важно язовира да държи риба и то много!!!
Това е от мен.
Здраве, късмет и наслука на всички приятели и колеги списващи тук във форума.
На Сапуна - още веднъж Голямо Благодаря /той си знае защо/
На нашите момчета, които ще представят България в ЮАР - УСПЕХ, КЪСМЕТ, ЛЕК ЖРЕБИЙ, ТЕЖКИ РИБИ, ХУБАВО ВРЕМЕ и МНОГО НАГРАДИ - РАЗБИЙТЕ ГИ!!!!
Извинявам се, че пиша при Вас толкова рядко, но ще се поправя!
На първо място, искам да отбележа, че Сапуна е невероятен човек и разбира се майстор-рибар!!!
По отношение на темата която пусна Ачо, мисля,че всички разбрахте недоволството му от избора на водоеми! В тази насока ще трябва да стегнем редиците и всички да присъстваме на събранието на БФРС секция шаран, за да уговорим водоеми и дати съобразени главно с улова на риба, а не това да се прави малко на случаен принцип!
Не казвам,че съвсем случайно се избират, но ето че след като навихме собственика на Каламица и проведохме едно голямо състезание /за съжаление то съвпадна с Вашата годишна среща/, гьолът бе одобрен и за кръг от Републиканското.
Поне аз мога да уговоря 2-3 язовира, частни и добре зарибени за някой от кръговете. Ако всеки клуб направи предложение - ето че могат да се съберат над 20 възможности.
В интерес на истината на ІІ-ри кръг първоначално беше обявено Крумово и Аз се записах за участие, само поради този факт. Винаги ми е било интересно и съм, и още желая, да си начеша крастата на рибарник!!!
Да ама не, но въпреки лошото време спечелихме там /Веринско/първото място. На Овчарица, просто извадихме късмет, може и така да се казва Амурчето, което ни направи Шампиони.
За мен се представихме слабо, поради липсата на риби. Но в случая, ако бяхме изтървали и тая, щяхме да сме капо.
Та в общи линии - ЖРЕБИЙ, КЪСМЕТ но понякога Господ помага ,но в кошара не вкарва!
Много е важно язовира да държи риба и то много!!!
Това е от мен.
Здраве, късмет и наслука на всички приятели и колеги списващи тук във форума.
На Сапуна - още веднъж Голямо Благодаря /той си знае защо/
На нашите момчета, които ще представят България в ЮАР - УСПЕХ, КЪСМЕТ, ЛЕК ЖРЕБИЙ, ТЕЖКИ РИБИ, ХУБАВО ВРЕМЕ и МНОГО НАГРАДИ - РАЗБИЙТЕ ГИ!!!!
риболовен клуб " М Е Г А " - Свиленград
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Миро,за сетен път гледам пишеш като "добре осведомен" по въпроса на ЕДРИТЕ РИБИ на яз.Овчарица !!! Пропускаш най-вероятно дребничкия факт,че доста от четящите риболовните форуми посещават този водоем и са на ясно с риболова на него .... ако водиш пропаганда из виртуалното пространство вземи под внимание този факт ! И като се сетиш,за друг голям така опазен язовир през годините на ТОТАЛНОТО източване и обезрибяване то сподели го .... що се отнася до риболова на ЕДРИ РИБИ мисля,че нямаш точен поглед конкретизирайки яз.Овчарица ! Колкото риби са опазени на този язовир със скромната си информация мисля,че никъде другаде не са опазени ... въпреки всички фактори целящи съсипването му !!!Miro Ni4ev написа:sapuna написа:...Не се коси отдавна трябваше да се разбере че октомври е късно за там.
![]()