Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Най-голямата риба, която сте хващали?
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
Re: Най-голямата риба, която сте хващали?
8 килограмов шаран на янтра.
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Не е най-голямата сигурно,но ми е най-ценната.
Лин 1,1кг.на река Тунджа,краи село Червенаково.При благоприятни условия там излиза доста лин...
Лин 1,1кг.на река Тунджа,краи село Червенаково.При благоприятни условия там излиза доста лин...
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
на яз Жребчево на косъм с повдигач в месноста Запълня 27кг бял амур
Вальооооо.....!matcata78 написа:на яз Жребчево на косъм с повдигач в месноста Запълня 27кг бял амур

-
- и господ не е толокова добър
Лъже ли братgeorg написа:Вальооооо.....!matcata78 написа:на яз Жребчево на косъм с повдигач в месноста Запълня 27кг бял амур![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
За тоз амур,освен Жорката още поне трима ми се клеха,че те са го извадили!

Да ме извинят приятелите,но ето самата истина
Амура удари на въдицата на Ники,който отсъстваше от лагера.
Аз го засякох и водих!Вадихме го-40-50мин.с лодка.Вальо го кепна

Аз го засякох и водих!Вадихме го-40-50мин.с лодка.Вальо го кепна

Няма начин!За жалост нямаше релийзsapuna написа:За тоз амур,освен Жорката още поне трима ми се клеха,че те са го извадили!

Шаран-3кг...на суха царевица...
Още не сьм спец. 

Голям майтап в тази тема.Най-голямата риба, която сте хващали?
.Кой РИБАР ще каже пълната истина.Не я ли знаете таз приказка за рибаря и ловеца.Може само с снимки и пак ще има+І-1-2 кила,така че ние ще гоним малката а не голямата истина.Аз имам и по големи от тази на снимката,ала уви не съм ги снимал.Тази риба се казва Лица.В северна Гърция я наричат Магиатико.22КГ

- dalgia
- вече хвърля и на тежко
ЕЕЕ ти пък сегаvasilev написа:Голям майтап в тази тема.Най-голямата риба, която сте хващали?![]()
![]()
.Кой РИБАР ще каже пълната истина.Не я ли знаете таз приказка за рибаря и ловеца.Може само с снимки и пак ще има+І-1-2 кила,така че ние ще гоним малката а не голямата истина.Аз имам и по големи от тази на снимката,ала уви не съм ги снимал.Тази риба се казва Лица.В северна Гърция я наричат Магиатико.22КГ[img]image[/img]
---------
Забранено е използването на изображения в цитата!!!sapuna
Последно промяна от dalgia на Сря Окт 15, 2008 10:45 pm, променено общо 1 път.
Господин(САПУНА),НЕ СЕ ОБИЖДАЙ!Не ти знам името за това се обръщам така към теб.Не разбрах за кого става дума ,за мен или за ДЪЛГИЯ .Изображения означават много неща .,Имаше предвид снимката?Ако е така извинявайте.А на теб ДЪЛГИЯ ЩЕ ТИ КАЖА,ЧЕ НАИСТИНА Е НЕВЕРОЯТНО ТОВА КОЕТО МИ СЕ СЛУЧВА ТУК С РИБАРЛЪКА,ПОЖЕЛАВАМ ГО НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ,И ПОВЯРВАЙ,ЧЕ НЕ ЛЕТЯ.НАСЛУКА НА ВСИЧКИ!
Последно промяна от петър василев на Вто Окт 14, 2008 6:43 pm, променено общо 1 път.
Marco Polo написа:Василев, става въпрос за цитата на "Дългия".Общи условия и правила на naRiba.com
2. Теми и постове
2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате. Забранено е да се включват изображения в цитатите.
Прочете правилата и се опитвайте да ги спазвате, така ще облекчите и модераторската работа във форума и той ще стане по-приятен за посещение.

Митко.........Митко се....казваааааvasilev написа:Господин(САПУНА),НЕ СЕ ОБИЖДАЙ!Не ти знам името за това се обръщам така към теб.Не разбрах за кого става дума ,за мен или за ДЪЛГИЯ .Изображения означават много неща .,Имаше предвид снимката?Ако е така извинявайте.А на теб ДЪЛГИЯ ЩЕ ТИ КАЖА,ЧЕ НАИСТИНА Е НЕВЕРОЯТНО ТОВА КОЕТО МИ СЕ СЛУЧВА ТУК С РИБАРЛЪКА,ПОЖЕЛАВАМ ГО НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ,И ПОВЯРВАЙ,ЧЕ НЕ ЛЕТЯ.НАСЛУКА НА ВСИЧКИ!

imitev72 написа:Митко.........Митко се....казваааааvasilev написа:Господин(САПУНА),НЕ СЕ ОБИЖДАЙ!Не ти знам името за това се обръщам така към теб.Не разбрах за кого става дума ,за мен или за ДЪЛГИЯ .Изображения означават много неща .,Имаше предвид снимката?Ако е така извинявайте.А на теб ДЪЛГИЯ ЩЕ ТИ КАЖА,ЧЕ НАИСТИНА Е НЕВЕРОЯТНО ТОВА КОЕТО МИ СЕ СЛУЧВА ТУК С РИБАРЛЪКА,ПОЖЕЛАВАМ ГО НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ,И ПОВЯРВАЙ,ЧЕ НЕ ЛЕТЯ.НАСЛУКА НА ВСИЧКИ!