Прецаках ли се ?

Модератор: sapuna

мастЪра_
ще става разбирач
ще става разбирач

Прецаках ли се ?

Мнение от мастЪра_ »

Колеги вчера си взех 1 нова макаричка за спининга ми,тъй като старата ми окума почти даде фира :D
много прилича на тебен и се заблудих та я взех :D марката на макарата е АКЕ mancho :shock: :lol: ,някой чувал лие за такава марка въобще, има 4+1 лагера 2 шпули, 5:1 оборота и АVS system.На мен лично макарата ми допада,идеално си пасва с пръчката а и дизайна й не е лош.
ето ви снимки да я видите:
Изображение
Изображение
Изображение
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Re: Прецаках ли се ?

Мнение от RAMIREZ »

То това си е Teben, сравнете кутиите, дизаина на макарите 1:1 са нещата.А и до колото си спомням един колега от Варна спопмена че вече Тебен ги правят под това име за които пишеш ти.Щом ти пасва и работи добро какво ти пука дали е Тебен, Манчо, Златна Патка или Овчарчето Янко важното е да вади това което си уловил:)
Изображение
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

За кви кинти става въпрос?
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
мастЪра_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от мастЪра_ »

27 лева
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

Камбата от Варна има същата, само дето на неговата пише Тебен, доволен си е и си я врътка.
не колега изобщо не си аз имам TEBEN ама мойте са големи за дънене риболов с 9+1 лагера и требва да ти кажа че тая марка е мн добра макарата коя е имам аз не си я давам за нищо на света такаче ни си се прецакал
Колега можеш ли да дадеш някоя снимка и инфо на тези макари и от къде си ги взел. Благодаря предварително.
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Да и аз ще съм доволен на такава информация защото в момента си търся някакжи по надеждни шаранджииски макари ама да не струват над 100 кинта
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Марката чичо Манчо или Аке доколкото съм запознат е на Варненски вносител.Продавал съм мач-въдици от тази марка и нямах нито една рекламация.И не придиряйте върху марката,защото един и същи модел може да го срещенете като Томакс,Тебен и разни.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

[quote="мастЪра_"]Колеги вчера си взех 1 нова макаричка за спининга ми,тъй като старата ми окума почти даде фира :D
много прилича на тебен и се заблудих та я взех :D марката на макарата е АКЕ mancho :shock: :lol: ,някой чувал лие за такава марка въобще, има 4+1 лагера 2 шпули, 5:1 оборота и АVS system.На мен лично макарата ми допада,идеално си пасва с пръчката а и дизайна й не е лош.
ето ви снимки да я видите:[quote]
Изображение

Изобщо не ми се струва да си се прецакал :idea: . Това си е 100% ТЕБЕН , ако пише " ТОМАКС" , да не мислиш че Тома Леков сам си произвежда пръчките и макарите... :D '; или пък "Видракс " и т.н. Ето по-долу тебени ( моите) ; аз не виждам някаква разлика :idea: :idea: :idea:

Изображение

8) 8) 8)
Изображение
мастЪра_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от мастЪра_ »

Във външния си вид имат малка разлика,бигела на мойта е бял,дупките на шпулата при мойта е 2реда а и има малка разлика в дръжките.Дано в механизма няма различия.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

мастЪра_ написа:Във външния си вид имат малка разлика,бигела на мойта е бял,дупките на шпулата при мойта е 2реда а и има малка разлика в дръжките.Дано в механизма няма различия.
Предполагам че няма да има никакви различия :idea: Цените също съвпадат ; и моите са по 27+/-0.5лв.
Изображение
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

IDA риби с какъв килограмов диапазон си вадил с тия макари - че имам една, ползвам я за щука на тапа и да знам ако ми удари някои ''Щукище'' 8-10кг. дали ще го изкарам:)
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

RAMIREZ написа:IDA риби с какъв килограмов диапазон си вадил с тия макари - че имам една, ползвам я за щука на тапа и да знам ако ми удари някои ''Щукище'' 8-10кг. дали ще го изкарам:)
Отскоро са ми и още нямат "диапазон" ( поне не такъв , какъвто те интересува) , но като ги гледам как са направени и как им работят авансите , не виждам никакъв проблем за "щукища". Все пак , те не са за силов риболов като тия морските "лебедки" и отделно аз никога не въртя дръжката при работещ аванс :idea: :idea: :idea: Тегля с пръта нагоре и после обирам с макарата надолу :idea: И така до като рибока изгледа кепа от вътрешната страна; най- много да дърпа от време на време аванса и като спре - пак с пръта и навиване без да се чува аванс :idea: На доста хора съм се чудел , как въртят дръжката при сработил аванс..... :roll: Или прибират рибата с макарата а не с пръта- то това да не е хаспел за кофи с бетон.....
Изображение
gogo_7777
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo_7777 »

Имам преки наблюдения и към двете марки.За мен манчото изостава с една идея от тебена.Модела на манчо 300 съм го въртял,за тези пари не е лош.При нас ги има доста продуктите на манчо,като най доброто за мен са директните им телескопи,добра цена и много здрави.
Въпреки че явно се правят на едно място тези марки,все пак има разлики.Колкото пъти го ползвам този тебен (имам модела WEF 500)все повече ме учудва.Бях го сложил на едната шаранджийска сопа,но реших нещо по марково да е, и си взех daiwa emcast 5000,може да не ви се вярва но разликата е минимална.Все пак дайва си е доказано име,но какво ме учудва в случая.Винаги това се питам как е възможно китайците да направят тази макара за смешните 28 левчета,реди влакното добре,има хубав аванс, и си върти едно лекичко чак не е за вярване.А си и мисля за да струва тук 28 лв.,като е минала през поне две ръце,на колко ли тръгва от Китай.Май стана като реклама на тебен :D но реших да споделя.
И аз като всички "болни" тук май само робуваме на марки а рибата си намалява прогресивно.Като дете като лових с чешки и руски пръчки и най луксозните ми макари бяха Стабил и едно купено на старо Рьоби, май повечко хващах :D .Айде ,че много се отплеснах май.
Който се смее последен, ............... последен се смее.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Дайвата е
(rrp £79.99 each)
При неголеми разлики в качеството , разликата е 170лв. :wink:

п.п. на цената на една такава Дайва , могат да се вземат 7 Тебена :idea: :idea: :idea:
Изображение
gogo_7777
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo_7777 »

IDA написа:Дайвата е
(rrp £79.99 each)
При неголеми разлики в качеството , разликата е 170лв. :wink:

п.п. на цената на една такава Дайва , могат да се вземат 7 Тебена :idea: :idea: :idea:
Прав си IDA,ако примерно сега започвам с риболова,на цената на една дайва ще си оборудвам три сопи с макарите,че и за влакно ще остане.
Който се смее последен, ............... последен се смее.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”