Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дунав - 13-ти Октомври
Дунав - 13-ти Октомври
В неделя се прибрах от състезанието в Мартен, но въпреки страхотните впечатления и чудесно прекараните 2 дни там, си ме глождеше мисълта, че останах без рибки
(ако не броим двете попчета на кастмастър
) Затова, тъй като бях в болнични до вторник, реших, че ще си го изкарам на козлодуйските хищници и донякъде успях
В понеделник отхвърлих малко задачки и към 13 ч. се замъкнах до топлия канал уж само за проверка на ситуацията. Заварих обаче доста настървени распери и за малко повече от час успях да прилъжа два броя... Най-напред от едни плитчини измъкнах един по-малък:
.
Малко след него дойде и един по-едър, който се оказа първата ми рибка на Салмо Трил. Кантара показа 62 см. и 2.6 кг.:

Беше налапал добре воблера и нямаше никакви проблеми с ваденето:

Проблемите дойдоха след тази снимка, когато распера подскочи и хвърли цяла шепа пясък в очите ми
Много неприятно усещане трябва да знаете, така че имайте едно наум като боравите с буйни риби върху песъклив терен
Трябваха ми сигурно около 4-5 минутки за да прогледна, а дори и след това едното ми око си остана леко насинено от опитите ми да го почистя
Какви ли не странности му се случват на човек докато е за риба...
Важното е, че всичко приключи в крайна сметка добре и успях да се разпиша след няколко капота този месец
Поздрави!

В понеделник отхвърлих малко задачки и към 13 ч. се замъкнах до топлия канал уж само за проверка на ситуацията. Заварих обаче доста настървени распери и за малко повече от час успях да прилъжа два броя... Най-напред от едни плитчини измъкнах един по-малък:

Малко след него дойде и един по-едър, който се оказа първата ми рибка на Салмо Трил. Кантара показа 62 см. и 2.6 кг.:

Беше налапал добре воблера и нямаше никакви проблеми с ваденето:

Проблемите дойдоха след тази снимка, когато распера подскочи и хвърли цяла шепа пясък в очите ми

Важното е, че всичко приключи в крайна сметка добре и успях да се разпиша след няколко капота този месец

Поздрави!
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Дунав - 13-ти Октомври
Браво колега,това не е распер ами распериште
Успех и за напред 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Благодарско, Колеnikola polizovski написа:Браво колега,това не е распер ами распериштеУспех и за напред

-
- кандидат преподавател
Браво Стефко .Чудесен распер - ма що не го хвана на Мартен .С този звер щеше да барнеш първото място и купата.И аз бях на Мартен но само гледах но пак си прекарах чудесно.
Следващия път по - голям и пази очите, че ще трябват
Следващия път по - голям и пази очите, че ще трябват

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- daniel_g
- разбира нещата
Браво Стефко, но знам че можеш повече! Няма ли бели риби и щуки, да снимаш и показваш както миналата година ?
Ееех, къде ли са онези риби от миналата година?! Нямаааа...daniel_g написа:Браво Стефко, но знам че можеш повече! Няма ли бели риби и щуки, да снимаш и показваш както миналата година ?
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Йо, Стефи!
:
Хайде ела и насам, че забравих що е въдица, та да идем да помяткаме...дано да прихвана от твоя късмет.

Хайде ела и насам, че забравих що е въдица, та да идем да помяткаме...дано да прихвана от твоя късмет.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- nikidilov
- ще става разбирач
Браво и ние го търсим тоя распер,но уви !
браво хубаво рибе до миналата седмица на дунава при с.Сомовит ловеха подобни 

Браво колега добър излет
Йо, КиреGODzillata написа:Йо, Стефи!:

Поздрави!