Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Капото по Дунав
Капото по Дунав
С риск да се получат дискусии по адрес на темата аз я пускам с ясното съзнание,че капото като такова е факт и имаме нужда от разтоварване след него.Вярно е ,че за разтуха си имаме спам тема,но не е същото.
И така,настървен от пропуснатата възможност да участвам на "Дунав оупън 3"макар,че по обяд бях на мястото и ми стана много приятно като видях познати лица от аватарите на някои от колегите,днес импулсивно реших да ида на реката и то буквално събуждайки се.Просто имах нужда от разтоварване след което ,викам си "като си станал, айде заминавай!"
Речено -сторено!Отивам на реката,а тя се кротнала и си стои снейната тишина.Крача и си мисля,че най вероятно ще си тръгна с поредното капо,но нали не ми е за пръв път,какво толкова.Плясъкът на няколко риби ме вади от размислите ми и ме връща в действителноста.Може би днес ще триумфирам.............
Но въпреки ,че се прибрах без да е нахлувал адреналин ,аз останах удоволетворен от излета и утре пак съм на реката!
Поздрави на всички КАРЪКЬОРИ!!!!!!!!!!!!!!!
И така,настървен от пропуснатата възможност да участвам на "Дунав оупън 3"макар,че по обяд бях на мястото и ми стана много приятно като видях познати лица от аватарите на някои от колегите,днес импулсивно реших да ида на реката и то буквално събуждайки се.Просто имах нужда от разтоварване след което ,викам си "като си станал, айде заминавай!"
Речено -сторено!Отивам на реката,а тя се кротнала и си стои снейната тишина.Крача и си мисля,че най вероятно ще си тръгна с поредното капо,но нали не ми е за пръв път,какво толкова.Плясъкът на няколко риби ме вади от размислите ми и ме връща в действителноста.Може би днес ще триумфирам.............
Но въпреки ,че се прибрах без да е нахлувал адреналин ,аз останах удоволетворен от излета и утре пак съм на реката!
Поздрави на всички КАРЪКЬОРИ!!!!!!!!!!!!!!!
Последно промяна от Венци ® на Съб Юни 13, 2009 11:31 am, променено общо 1 път.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- ще става разбирач
Re: Капото по Дунав
А дано утре да си в "Успешни"

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

-
- кандидат преподавател
Венци няма да са даваш.Виш Педро упоритостта се възнаграждава.Айде утре в успешни 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- ceno cenov
- разбира нещата
Ами то тез капота станаха перманентни.
Аз забравих кога за последно съм ловил риба. Бях се зарекъл чак догодина да ходя по Дунава но слаба воля..... И таз седмица ще ходя да се капотирам.
Ама знае ли човек дали се знае. 
Аз забравих кога за последно съм ловил риба. Бях се зарекъл чак догодина да ходя по Дунава но слаба воля..... И таз седмица ще ходя да се капотирам.

- ceno cenov
- разбира нещата
А и таз риба по местата където ходя се е научила да яде от понеделник до към четвъртък и за уикенда спира и неще да мъцне. Как ме подушва, че пристъпвам незнам. 

Бе мани,почти цяла нощ умувах,но на края стигнах до решението,че в подписа на Годзилата има нещо вярно.Сега почвам да си търся тефтерите от родната казарма и ще си припомня как се водят битки.
Тактики и стратегии ще разработвами ако ще и до Павката(сестрата)ще се замъкна,но с това желание дето го имам е срамота да се прибирам все без да съм си гъделичнал егото!
Пусто и върло!
Тактики и стратегии ще разработвами ако ще и до Павката(сестрата)ще се замъкна,но с това желание дето го имам е срамота да се прибирам все без да съм си гъделичнал егото!
Пусто и върло!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Хех...брат, аз съм така цяло лято, ама не се давам...по схемата "тъп и упорит" опитите да хвана нещо продължават.
Хайде, наслука!

Хайде, наслука!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- chacho
- вече хвърля и на тежко
Колега аз като 19г Голямо Врановски
зет,да се оплача!!Миналата седмица бях два дни до Вас на Дунавски кът.Тежко,леко,на жива рибка нищо!!!Накрая на блесна закачих една щука към кило и преди да я кепна се откчи от блесната!!!Мъка........!!!!Иначе имаше много плясаци на распер(ласпер)
и хищник но уви!!!Иначе едни лапета хванаха щука към кило,бай Васо една към 2.5 кг,и един от постоянните бяла мряна на малай!

Животът е кратък-любовта към рибите вечна!!!
Бе и там съм ходил няколко пъти ,ама и там не ме огря.Само веднъж на лимана едно маломерно щукле и това е.
Вчера се записах на платен спинниг курс и от понеделник започвам уроците и дано най после схвана идеята!
Поздрави!!!
Вчера се записах на платен спинниг курс и от понеделник започвам уроците и дано най после схвана идеята!
Поздрави!!!
- ceno cenov
- разбира нещата
Ceslav абе много навътре си ги взел тия капота.
Чак пък курсове да караш........
Ма ако помогнат ша каиш къде се записа. 

Хмм.то това с платения курс беше шега
Ама боли ме мозъка ви казвам,ей хора!
Лягам-риби,ставам-риби...ай де бе какво ми става

Ама боли ме мозъка ви казвам,ей хора!
Лягам-риби,ставам-риби...ай де бе какво ми става

-
- кандидат преподавател
Венци днес си взех спинарка (щот до сега мятах с едно телескопче Мичел)та предлагам наистина да се запишем на курс при Сестрата.Я и на състезанието се разписа и о весника го има .
Ако и той не помогне незнам кой

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Само,че има едно условие,а то е че не сме питали Павката дали ще е съгласен да ни стане класен и да ни води часовете!
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
И аз се прибирам сега от голямата река с едно голямо К-К-К-к Ь П О 

Не тръгвай с голяма кошница за гъби