Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

проблем с детската градина сериозно
Модератор: dantho.mihov
- Виктор71
- ще става разбирач
проблем с детската градина сериозно
колеги не е за вярване но имам проблем с градината на детето .значи тия патки ме принуждават да си зимам детето до 18.30 ч аз порано от 19 00ц не мога и почват да ми предлагат разни гледачки които да я гледат за час .
ПРОБЛЕМА Е ЧЕ НЕЗНАМ ДО КОЛКО ТОЧНО РАБОТИ ТРОСЛОВУТАТА ГРАДИНА а на сичко отгоре и ме заплашват че ще ми изключат детето .
та ако някои знае не що ще съм благодарен
п.п забравих утре утивам на ярджиловци и ако има нещо ще пиша
ПРОБЛЕМА Е ЧЕ НЕЗНАМ ДО КОЛКО ТОЧНО РАБОТИ ТРОСЛОВУТАТА ГРАДИНА а на сичко отгоре и ме заплашват че ще ми изключат детето .
та ако някои знае не що ще съм благодарен
п.п забравих утре утивам на ярджиловци и ако има нещо ще пиша
Бъдете здрави за риболов
-
- ще става разбирач
Re: проблем с детската градина сериозно
Ми и при нас е до 18.30.Няма как,мобилизирай баби,дядовци и т.н. 

Stand and fight
- muso
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
При нас е до 18.30 ч., но сформират от 18.30 ч. до 19.00 ч. сборна група от останалите деца. Същото се случва и сутринта за тези които водят децата си по - рано.Може би това е някакво вътрешно уреждане на въпроса. Не мисля, че им коства много една възпитателка да остава до малко по късно и съответно да идва малко по рано.
Чете ли се или да увелича малко ?
-
- кандидат преподавател
Ами колега и при нас е до 18.30 часа.това е положението.Или някоя баба или жена по 3 лв. на час .Немож ги накара да стоят повече 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- разбира нещата
Май май е 19.00 ....и трябва да са там до последно .
А не още в 17.30 дим да ги няма и да ми ...оставят детето в другата група ...
Идииииотииииии....
Ще ми заключват ли детето...е няма да споменавам , какво ще им направя .
Каквото си искам .

А не още в 17.30 дим да ги няма и да ми ...оставят детето в другата група ...
Идииииотииииии....
Ще ми заключват ли детето...е няма да споменавам , какво ще им направя .
Каквото си искам .

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- dobromir_dimov
- научил се да хвърля
Хубаво е да им проверите работното време и тогава да коментирате. А що се отнася до това някой да остава (може би на добра воля) да поработи извънредно, то подайте молба за постъпване. После и за вас някой ще напише че сте патоци, матоци и други тоци...
“Woe to you oh earth and sea
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Говори най-добре с директорката по тоя случай ,може да ти лвезе в положението и да се измисли нещо.
И аз го имам същия проблем.
В групата на малкия след 16.30 няма кюраво дете .2 Пъти закъснявам да го взема и да не ти казвам с какви кръвнишки погледи ме изледаха възпитателките -госпожите (или не знам как там ги наричат ).Оказа се че май има госпожи и лелички.Един път реших да завържа разговор с една от тях и викам на малкия "Айде тати ,кажи Чао на лелката" .Да не ти разправям потънах от срам дето си отворих устата.Отвори Ей такива големи зеници и изтърси "МОЛЯЯЯЯ,АЗ НЕ СЪМ ЛЕЛКА,АЗ СЪМ ГОСПОЖА !!!" Затворих си устата и не можех нищо да промълвя.Поцелия път към къщи се псувах на ум дето си отворих устата.Там питам моята какви са тези лелки и госпожи и се оказа ,че там така се деляли.Лелките само бършели задници и ги обслужвали децата,а госпожите играели роля на възпитателки.В групата на малкия са 3 госпожи и 1 лелка.
Че така от тогава сме на "Здравей-Довиждане".Жената ми е забранила да си отварям устата да не стават кавги.Най -много да ги захвана на ред .Няколко пъти едвам се сдържам.Особенно единия път като ми го върнаха с засъхнали (може би 5 часови сополи и насран до ушите).
Ама не смея да се оплаквам .Иначе става по-лощо .Нагрочват ти детето и трябва да сменяш яслата.
Та че в нашата ясла раб.време е от 6.30 -18.30.
Но на 2 пъти ми се налагаше да оставам малкия в 7,20 и ми направи впечатление ,че нямаше никой дори да ни посрещне.Иначе беше госпожата на работа ,но ми се наложи да я издирвам по другите групи.Явно си правят конушмак с колежките.
И ти става така неудобно ,като те погледнат кръвнишки,че се караме всеки ден с жената .Аз просто нямам желание да го водя детето там.
Иначе директорката е много хараби и госпожите и имат страха,но не върви да се оплакваш от тях.
Не знам как се отнасят вътре с децата и по-добре ,че току Виж съм гръмнал някоя.
Та пожелавам ти УСПЕХ.
Дано проблема ти се разреши ,иначе трябва да говориш с работодателя си да си смениш раб.време.
И аз го имам същия проблем.
В групата на малкия след 16.30 няма кюраво дете .2 Пъти закъснявам да го взема и да не ти казвам с какви кръвнишки погледи ме изледаха възпитателките -госпожите (или не знам как там ги наричат ).Оказа се че май има госпожи и лелички.Един път реших да завържа разговор с една от тях и викам на малкия "Айде тати ,кажи Чао на лелката" .Да не ти разправям потънах от срам дето си отворих устата.Отвори Ей такива големи зеници и изтърси "МОЛЯЯЯЯ,АЗ НЕ СЪМ ЛЕЛКА,АЗ СЪМ ГОСПОЖА !!!" Затворих си устата и не можех нищо да промълвя.Поцелия път към къщи се псувах на ум дето си отворих устата.Там питам моята какви са тези лелки и госпожи и се оказа ,че там така се деляли.Лелките само бършели задници и ги обслужвали децата,а госпожите играели роля на възпитателки.В групата на малкия са 3 госпожи и 1 лелка.
Че така от тогава сме на "Здравей-Довиждане".Жената ми е забранила да си отварям устата да не стават кавги.Най -много да ги захвана на ред .Няколко пъти едвам се сдържам.Особенно единия път като ми го върнаха с засъхнали (може би 5 часови сополи и насран до ушите).
Ама не смея да се оплаквам .Иначе става по-лощо .Нагрочват ти детето и трябва да сменяш яслата.
Та че в нашата ясла раб.време е от 6.30 -18.30.
Но на 2 пъти ми се налагаше да оставам малкия в 7,20 и ми направи впечатление ,че нямаше никой дори да ни посрещне.Иначе беше госпожата на работа ,но ми се наложи да я издирвам по другите групи.Явно си правят конушмак с колежките.
И ти става така неудобно ,като те погледнат кръвнишки,че се караме всеки ден с жената .Аз просто нямам желание да го водя детето там.
Иначе директорката е много хараби и госпожите и имат страха,но не върви да се оплакваш от тях.
Не знам как се отнасят вътре с децата и по-добре ,че току Виж съм гръмнал някоя.
Та пожелавам ти УСПЕХ.
Дано проблема ти се разреши ,иначе трябва да говориш с работодателя си да си смениш раб.време.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- фен клуб-скобар
Гледай ,да не изключат детето.
Един познат ,ми се оплака завчера,че ще си продава колата,за да си даде детето на частна детска градина
.
Видял ,се е в чудо и по цял ден се кара с жена си.
Той живее зад Плиска и там места няма въобще.
Един познат ,ми се оплака завчера,че ще си продава колата,за да си даде детето на частна детска градина

Видял ,се е в чудо и по цял ден се кара с жена си.
Той живее зад Плиска и там места няма въобще.