Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Корекциите при село писарово
Модератор: sapuna
Корекциите при село писарово
колеги,знаете ли как варви щуката при корекциите при село писарово.благодаря предварително
-
- ще става разбирач
-
- новобранец
Re: Корекциите при село писарово
Писарево му е името и мисля в неделя да го посетя.
-
- новобранец
fishbones сподели имаше ли успех на Писарово.Аз ходих преди две седмици, но само една писалка хванах 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
1. СЕЛО ПИСАРОВО 5871, ИСКЪР, ПЛЕВЕН
2. СЕЛО ПИСАРОВО 9527, ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО, ДОБРИЧ
1. СЕЛО ПИСАРЕВО 5127, ГОРНА ОРЯХОВИЦА, ВЕЛИКО ТЪРНОВО
2. СЕЛО ПИСАРЕВО 9927, НОВИ ПАЗАР, ШУМЕН
Я да видим сега,за кое точно иде реч!

Това,което е до Плевен,след Дъбника.Мястото е хубаво,има 4-5 водоема,единия от които е бая голям и дълбок(бивша кариера за пясък).А и реката ти е през дигата,има няма 20 метра.Ма лошото е,че има един гаден участък от крушата до водоема,яки коловози и при дъжд е ......Поне аз знам тоя път,макар че съм чувал и за друг,но не го знам.sapuna написа:1. СЕЛО ПИСАРОВО 5871, ИСКЪР, ПЛЕВЕН
- sandy
- ще става разбирач
Както каза joco, пътя е лош.
И колеги от София, не искам да обиждам никой, но защо не пишете и не отговаряте, като стане въпрос за там???
Един път ходих там миналата седмица..........но и въдица не хвърлих, разбирай гъз до гъз и сигурно имаше най-малко 30 софииски коли, не можеш да се разминеш
Приятел всеки ловеше щтука и тя доста си дава, като някой бяха хванали по 11-13 парчета, около кило кило и нещо, но имаше и такива по 2 и отгоре!
Невиждам защо си мълчите колеги????
Ходите ловите и се спотайвате........аз давам инфото, който и въдица не можа да хвърли
И колеги от София, не искам да обиждам никой, но защо не пишете и не отговаряте, като стане въпрос за там???
Един път ходих там миналата седмица..........но и въдица не хвърлих, разбирай гъз до гъз и сигурно имаше най-малко 30 софииски коли, не можеш да се разминеш

Приятел всеки ловеше щтука и тя доста си дава, като някой бяха хванали по 11-13 парчета, около кило кило и нещо, но имаше и такива по 2 и отгоре!
Невиждам защо си мълчите колеги????

Ходите ловите и се спотайвате........аз давам инфото, който и въдица не можа да хвърли

Ъ-ъ-ъ кой каза, че кълве?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Както виждам сам си си отговорил на въпроса защо не се пише !sandy написа:..........но и въдица не хвърлих, разбирай гъз до гъз ......
Инак тия с многото парчета е хубаво че постепенно намаляват , в смисъл не задържат по-много щото от известно време от време на време ( днеска включително ) група хора все по-често тормозят ИАРА и пр. да "почистват" около Писарово

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
колеги ходихме с мои приятели на голямото блато.щуката беше активна през целият ден хванахме 7,но само маломерни до килограм,голяма щука нямаше.
ще пробваме пак се ще извадим някои крокодил
ще пробваме пак се ще извадим някои крокодил

Във вторник се отбихме с един колега от Кнежа на р.Искър .От моста на реката до гр.Искър /Пелово/ нагоре по течението 2-3 км. и обратно. Бяхме с по една въдица и 10 -на блесни мепс и аглия .Не се задържахме на едно място само по едно две хвърляния. над 20 маломерни кленчета/които пуснахме/ и един клен ,който в последствие се оказа 1,300 грама.Реката е мътна.
- 101
- новобранец
- Обратна връзка:
Вчера с един приятел отскочихме до блатата да видим какво прави щуката там. Времето беше перфектно - цял ден беше мрачно и ръмеше ситен дъждец но не беше студено - някаде около 10 градуса.Денят мина доста бързо, метнахме две тапи, грабнахме блеснарките и започнахме да обикаляме. Аз специално изкарах повече от половин ден на реката, като имах само един единствен удар - закачи се едно кленче около кило ... и също така се откачи! Блесната беше Aglia 5 и му се беше закачила отстрани.Напрви ми впечатление, че шараните направо бяха полудяли. Видях да подскачат парчаци по 3-4 кила. От другата срана имаше няколко колеги, които вадеха по някое скобарче .След като окончателно се отказах от реката, слетобед се върнах при тапите, моя човек вече жулише ромче и беше захвърлил пръчката. Нещата отиваха към пълно капо, когато видяхме, че едната тапа я няма. Пследва засечка, кратка борба и ... счупване на капо-то. Половин час по-късно вече нищо не се виждаше, събрахме такъмите и отпрашихме.
Като цяло не съм много доволен от риболова, но пък си изкарахме перфектно.
Има и няколко снимки /които са снимани с телефон/ на URL по-долу:
http://svining.com/stoino/
Като цяло не съм много доволен от риболова, но пък си изкарахме перфектно.
Има и няколко снимки /които са снимани с телефон/ на URL по-долу:
http://svining.com/stoino/
колеги каква друга риба освен щука,костур и каракуда има в блатото на писарово.не на реката а на самото блато.
благодаря предварително
благодаря предварително
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Снимки на колегата 101 :

Има и Сом,шаран,слънчаци най-вече
преполагам и доста от видовете който обитават реката.
Преди неколко седмици бяхме там,по-точно бехме на искъра ама
след това се спряхме там един колега беше фанал 1 малка щучка до обяд с 3 тапи.Поседехме малко ама от царици не мое ловиш нищо друго
за щука даже не сме и мятали

Преди неколко седмици бяхме там,по-точно бехме на искъра ама

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
здравейте колеги моля пишете ако някои е ходил скоро за щука и е хванал и къде.