За усвояването на евро-фондовете!?

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Gerlan
новобранец
новобранец

За усвояването на евро-фондовете!?

Мнение от Gerlan »

-Здравейте драги-немили Колеги!
-Наскоро прочетох , че усвояването на Европаричките е най-неуспешно в област аквакултури и "риболов" !!! :oops:
-Или аз съм луд- или принципа, като не можем да си ги сложим в джоба, защо да ги усвояваме ? !
-Пиша тези още няколко реда за да поясня, че може-би наистина съм "луд" ?!
-Какъв е смисълът да зарибяваш, като няма ефективен контрол, от една страна, а като има контрол тея, които го упражнявят от къде ще "лапкат"?!
-Давам пример: - Някъде по Дунава, не уточнявам къде нарочно, професионален риболовец и мой Приятел плаща си таксите има три лодки и цялата му фамилия с това се издържа и изведнъж се появяват "Токаджии" даже имат наглостта да излизат без мрежа в лодката-само няколко акумулатора... След около час излизат със 30-50 кг. сом. Следва сигнал до ИАРА София, който е препратен по региона и отговор... :finga:
-Нашите сътрудници провериха и такова нарушетие не е констатирано... :butthead:

P.S. Тея "риболовци" са служители на Енергото в тоя крайдунавски град и излизат 30 минути след, като е минал катера, апропо даже видят ли такива наивници, като нас простосмъртните с въдици де, минават нарочно през тях да си седнем на масата и да не чакаме скоро някоя случайна рибка да ни вдигне адреналина!

Нема такъв цирк, не искам и риба да съм на тая географска ширина, камо ли човек-риболовец??? :axe:
Иван Григоров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: За усвояването на евро-фондовете!?

Мнение от Иван Григоров »

Колега,живеем в ЪПСУРДАН какво очакваш?.Някой да ни обърне внимание на нас обикновените хора ли? да бе да!
Всичко,ни е толкова объркано че така им е угодно на някой готованци.
Тези в ИАРА са самите бракониери.Те си водят познати,роднини на водоемите с думите ЕЛА БАЦЕ ДА ВИДИШ КАК ГИ ЛОВИМ АЗ РИБИТЕ... :evil: :twisted: :twisted: .
Другият път като мине катерчето да ти изплаши рибата вземи една въздушна пушка(не се изисква разрешително)а и ще минеш с абе не ги видях :wink: ). И стреляй ама в главата :finga: та да си сигурен че следващ път няма да мине,пък ако мине стреляй пак.
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”