Молба за съвет относно лова на костур

Модератор: sapuna

Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Молба за съвет относно лова на костур

Мнение от bobsana »

Да ви кажа колеги аз ловя всякаква риба. Не сам специалист, но успявам да хвана по нещо. Единствената риба, която след това ям е костурът. Искам от вас помощ. Много дребен костур ми се хваща. Има ли някаде около София по -едър и как да го излъжа? На блесна, силикон, рибе или какво? Много благодаря предварително.
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Ами не претендирам за 100%-ова точност, но доколкото знам на яз.Искър се хващат прилични костури. Пробвай на живо рибе :D
Наслука :D
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

ЗДРАВЕЙ,И АЗ СЪМ ГОЛЯМ ФЕН НА КОСТУРА.ЗАСЪЖАЛЕНИЕ НЕ МОГА ДА ТИ КАЖА КЪДЕ ДА ХВАЩАШ ГОЛЯМИ.ЛОВИЛ СЪМ ТАКИВА/500-1,200 ЕНАЙ ГОЛЯМИЯТ КОЙТО СЪМ ХВАЩАЛ/СЪВСЕМ ЕПИЗОДИЧНО ПРЕДИМНО ОТ ЛОДКА.ИНАЧЕ ПРИЛИЧНИ КОСТУРИ СПОРЕД МЕН НАД ПЕДЯ МОЖЕШ ДА ЛОВИШ НА МНОГО МЕСТА.В МОМЕНТА СЕ СЕЩАМ ЗА ИСКЪР,ДОСПАТ,БАТАК,ТРАКИЕЦ,ПЯСЪЧНИК,ТОПОЛНИЦА ПОСЛЕДНИЯ Е НАЙ БЛИЗО И ИМА МНОГО ДОБЪР КОСТУР НО НЕ ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА ГО ЯДЕЖ БЪКА ОТ ТЕЖКИ МЕТАЛИ.ПОЧТИ НАВСЯКЪДЕ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ПЛАТЕНИТЕ ГЬОЛОВЕ ГО ИМА.ПРОБВАЛ СЪМ НА ВСЯКА ОТ ИЗБРОИНИТЕ ТЕХНИКИ,СПОРЕД МЕН НАЙ РЕЗУЛТАТНО Е ЖИВА РИБКА.УСПЕХ И НАСЛУКА.АКО НАБАРАШ НЯКОЕ НОВО МЯСТО ДА СЕ ПОХВАЛИШ.
паци
новобранец
новобранец

Мнение от паци »

Моята препоръка е да пробваш на силиконова примамка особено ярко зелена.Специално на Искъра костура я взима без да се замисля става дума от лодка и помпане на около метър от дъното.Наслука.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”