Къде да се търси в Северозападна България щука

Модератор: sapuna

Гого_73
новобранец
новобранец

Къде да се търси в Северозападна България щука

Мнение от Гого_73 »

Привет колеги. Кажете къде може да има щука като хората - над 1кг в тая Северозападна България - за цяла есен имам две хванати - 1 кг и една около 2. На фона на безбройните излети това е нищо. Такива под 1 кг не се броят - много са
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

Колега опитаи м/у селата Орсое и ДобриДол на р.Дунав с/у острова при ниво на реката около 3м.еЕсенно време там ври от щука.През това време на годината не съм пробвал ,винаги има първи път. Желая на всички колеги весело посрещане на Новата година,повече риба във водоемите.
Ribolovec
новобранец
новобранец

весели празници

Мнение от Ribolovec »

Колега ти кога последно си ходил за Шука нали сега и е сезона защо не си пробвал. Колкото за Орсоя и Добри Дол по думите ти съдя че никога не си ходил там, а само си чул нещо. Все пак се опита да помогнеш.
Весело изкарване на празниците :D :D :D :rock:
Гого_73
новобранец
новобранец

Мнение от Гого_73 »

Благодаря ви колеги. От края на месец август съм тръгнал за щука - поне три пъти месечно - все пак и на работа се ходи. Наблюденията ми за Добри дол и Орсое са че са активни само дребните - до 05 кг. На ден съм имал до 20 удара от ситници и нито една като хората.А са малкия дунав - срещу островчето определено не се бях сетил да опитам.

Весело посрещане на новата година на всички и дано през 2006 да споделяме само успехи :D :D :D :D :D
itso
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от itso »

Гого, ако искаш, виж, какво сме писали досега във форума, за да имаш по-ясна представа.За Орсоя и Добри дол си напълно прав, мисля, че същото се отнася и за Малкия Дунав.
Аз съм ходил редовно на Огоста, мо без особен успех.
Не знам какво е положението около Долни Цибър.
Весели празници на всички!
А след това пак!Аз не мисля да се отказвам.
Гого_73
новобранец
новобранец

Мнение от Гого_73 »

Здрасти Ице. Ходих и на Долни Цибър и на Бутан. На Долни Цибър бяхме средата на ноември - пет човека два удара - при това свирки по 500-600 гр. На Бутан ги гледах как си лежат и като видят таранката бягат от нея - по -големи от ръката ми имаше но никаква активност. Дочувам някаква оскъдна информация за островите около Оряхово но и там реват че са ситни свирки
itso
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от itso »

Давай да ги почваме от догодина - Нова година - нов късмет!
Ribolovec
новобранец
новобранец

Весели празници

Мнение от Ribolovec »

Дано са по активни Щуките, догодина да имаме повече късмет.
Несме спирали за да ги почваме, но ще продължаваме няма отказване.
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Здравеите всички във форума.Колега RIBOLOVEC ,последните 10 год. всеки сезон съм там.За съжаление ,тази година бях възпрепиятстван. Тази есен при риболов на скобар под с.Долни Вадин,ми направи впечатление осезаемото прсъствие на едри щуки в района но не бях подготвен за такъв риболов.Местни колеги вадеха риби м/у 1-3кг.,но се виждаха и по едри екземпляри да гонят уклей.ВЕСЕЛО посрещане на Новата година от всички!!!
Ribolovec
новобранец
новобранец

Мнение от Ribolovec »

Колега asenfisherman благодаря за информацията.
на Долни Вадин не съм ходил. Там има ли подходящи места (канали ) за ловене на Щука.
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Колега RIBOLOVEC ,на Долни Вадин няма канали, но от селото надолу по течението1.5км ,е залив със сравнително бавно течение и държи доста мирна риба,а там е и щуката.А относно мнението ми за Орсое,имах в предвит т.н.Малък Дунав.Добрите щуки са там,в каналите преобладават дребосъците,и си е чисто бинго да ти удари нещо добро.Извинявам се за неточностите,но скоро се сдобих с PC и Net.и все още се уча.Весело посрещане довечера,и много слука през 2006г.
Ribolovec
новобранец
новобранец

Мнение от Ribolovec »

Колега благодаря за информацията щте ида и на Долни Вадин да пробвам. На малкия Дунав ходих два пъти тази година преди около месец но водата беше спаднала много имаше 15-20 м. кал преди да се добереш до водата. Едни момчета бяха хвърлили но казаха че резултата е нулев, само едно пипане и то на дребосък. И затова се върнахме по каналите, на Орсоя миналата година излизаха добри Щуки 2, 3 , 4 килограмови но сега нещо го няма.
Дано догодина се активизират

Весело посрещане на Новата Година НАЗДРАВЕ
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

пробвайте около Гулянци-на Вита на старите корита около Комарево и Биволаре-се неам време да ида,ама доста утешителна информация ми постьпва от там.... :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”