Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

нещо нетипично !!!
Модератор: dantho.mihov
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: нещо нетипично !!!
Ослушвам се,защото не знам ка се пише тая дума "ентелегентен" .Даже Чируса ми каза,че ако го заведа до Бургас той щял да бърка храната (за рибите).Ама аз съм малък дайте да го оредиме него пък аз ще си взема бургазлийкатаБай Гого написа:Цецооо..ни се ослушвай,а пускай молбата..Найш как ша ти бърка раната на Баражо!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Понеже са много мераклиите та ем да се не натрапвам , ем да попитам - Сезонни ( неколко пъти у месеца ) кандидатури приемат ли се
А скромни типове
Инак като гледам момето е огин на тема риболов ! Даже работните и очила от към офиса са поляризирани ми се струва
А високи един осемдесет и три , деведесет и пет килограма ( преди две седмици беха сто ама нал да придобиваме по-добра визуализация ) , четиресет и пети номер чепик , пушач , много тих и кротък

Инак като гледам момето е огин на тема риболов ! Даже работните и очила от към офиса са поляризирани ми се струва

А високи един осемдесет и три , деведесет и пет килограма ( преди две седмици беха сто ама нал да придобиваме по-добра визуализация ) , четиресет и пети номер чепик , пушач , много тих и кротък

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
chirusa_bg написа:Ас иам мноо интереси, а колко сам ентелегентен си ми се личи.

Е тва е, Вируса е моя човек! Гарантирам за него със сички сили и средства с който располагам, че младежа е супер заинтересователен, психиатрично необвързан, иронично серьозен в границите на доброто въспитание, ентелегентен доста над средното ниво и не на последно место със стройна и атлетична фигура!
Даже ше го преинзеее...(абе питайте Марко)
Къф убавец, а!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дяда сигорен ли си че фигура се пише с Ф?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- фен клуб-скобар
Бай Гого написа:Алоо.. има и пухкави,готини кат мене,заинтересовани... па и я съм умен бе дееба..нали съм рибарче..па и не пием..много мое да се класирамgeorg написа:хилави рибари
Гого ти вече отпадна ,то е ясно.
Ама това много ,не се види бре.
Трябваше да е с червен цвят, да изтъкнеш сред останалите кандидати.

chirusa_bg написа:Дяда сигорен ли си че фигура се пише с Ф?

Бе от де да знам, аз да не съм граматист! Питай Биско, он е одитор сигурно знае!
Dedy написа:Бе от де да знам, аз да не съм граматист! Питай Биско, он е одитор сигурно знае!

Sorry, ама много смех...
-
- учете се от него
Имам един "Ентелегентен" 19 годишен младеж у нас, че му търся булка(за мен снаха, че жената вече не прай убави салати)
.
Та може да се нагодим, тамън ще одим по Марица за сомета га посещаваме сватовете

Та може да се нагодим, тамън ще одим по Марица за сомета га посещаваме сватовете

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
strijok написа:Имам един "Ентелегентен" 19 годишен младеж у нас, че му търся булка(за мен снаха, че жената вече не прай убави салати).
Та може да се нагодим, тамън ще одим по Марица за сомета га посещаваме сватовете![]()
![]()
![]()
![]()

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
strijok написа:Имам един "Ентелегентен" 19 годишен младеж у нас, че му търся булка

Стрижи не го мисли юнака, той сам ше се опраи! Глей ако мое ти да намажеш нещо, ако имаш вишо де!
-
- учете се от него
Имам още една малка пиявица на 4 години дет не се отделя от мен, та вече все по-малко мисля таквиз гяволииDedy написа:strijok написа:Имам един "Ентелегентен" 19 годишен младеж у нас, че му търся булка![]()
![]()
![]()
![]()
Стрижи не го мисли юнака, той сам ше се опраи! Глей ако мое ти да намажеш нещо, ако имаш вишо де!

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Павел Иванов написа:....ем да попитам - Сезонни ( неколко пъти у месеца ) кандидатури приемат ли се

Тя мнооого арна, бе, Атанасе!

Ами почасови кандидатури дали се приемат?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Абе казах ви аз, че на бардак го обърнахме па вие не вярватеGODzillata написа:Павел Иванов написа:....ем да попитам - Сезонни ( неколко пъти у месеца ) кандидатури приемат ли се![]()
Тя мнооого арна, бе, Атанасе!(облизване) --->
![]()
Ами почасови кандидатури дали се приемат?![]()

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тая кака разцепва мрака
Я питай ,дали може да изтрае
шаранджия човек в къщата си

шаранджия човек в къщата си

- Николай Неделков
- учете се от него
Аз предлагам адашо

Хем е убавец , хем е енелегентен ентелектуауец , хем е спинингист , хем е снимец с камера , хем ще я глези ( само SОNY шЪ и купувга
) абе с 2 думи - Арно момче
Па и тоя Чируз - мируз , най-много като разбере ,че каката чатка скобаро и платиките да я държи като " риба на сухо "

Хем е убавец , хем е енелегентен ентелектуауец , хем е спинингист , хем е снимец с камера , хем ще я глези ( само SОNY шЪ и купувга

Па и тоя Чируз - мируз , най-много като разбере ,че каката чатка скобаро и платиките да я държи като " риба на сухо "

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;