Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ИМА ЛИ ДИМИТРОВГРАДЧАНИ?
Модератор: dantho.mihov
ИМА ЛИ ДИМИТРОВГРАДЧАНИ?
Отварям тази тема понеже съм много години навън,белким се чуем с някой приятел.Имам къща в кв. Мариино до пазара.

Re: ИМА ЛИ ДИМИТРОВГРАДЧАНИ?
ААААА с кмета се познаваме ,макар и бегло.SONY написа:Има един и той е кмета - Неделчо Делев!
-
- вече хвърля и на тежко
за жалост нямам честа да познавам Неделчо Делев лично, но като съм чел как Митко ( сапуна ) говори за него, че чак мед му капе от устата, мога да си представя какъв е образ. Дано някога се срещнем по водоемите.

Има има,радвам се даоже ,че се познаваме макар и бегло

Я разкажи как е там по Гърция и как е с риболова при теб.
И тук я караме ден за ден,минаха хубавите годинив Гърцията.Незнам май започнахме да си постиламе по големи черги,знаеш приказката за чергата.Децата пораснаха сметките тройно.Абе да ти кажа горе долу живея като бял човек.Втора нова кола сменям имам и едно 10 годишно митсобиши ланзер,преди две години си купих лодка.Слава на БОГА.За рибите ';можеш да видиш в галерията,но нямам много снимки,защото си изтъвах телефона в морето и отидоха снимките.

-
- кандидат преподавател
Абе имаше един дето спечели купата КАРЪК НА ГОДИНАТА май от Димитровград беше.

-
- новобранец
и аз съм марииновец и отгоре на всичкото и съм грък
Ами къде е Рузбата, та не се показва? - сигур пак кърти джуките на Маришките гиганти
!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- kapsula
- вече хвърля и на тежко
Мога ли и аз да се вмъкна? 

Сложи една снимка за да те видя вре филе!sheretudis написа:и аз съм марииновец и отгоре на всичкото и съм грък

-
- новобранец
апо то спити фа се стило фотография
вях шофьор на крит 91 93 год и острова го познавам много добре Тогава нямаше интернет и чаках да стане един сутринта за да слушам новините от България а ако ми попаднеше вестник малеее празник Тогава разбрах че от мен грък няма да стане ииии обратнооо Носталгията е голяма болест брате мои во христе
вях шофьор на крит 91 93 год и острова го познавам много добре Тогава нямаше интернет и чаках да стане един сутринта за да слушам новините от България а ако ми попаднеше вестник малеее празник Тогава разбрах че от мен грък няма да стане ииии обратнооо Носталгията е голяма болест брате мои во христе
И на мен корена ми е от Александрополи.Сега имам роднини в 5 села до Солун.Преди 2 години се запознах с тях,но те са си гърци а аз съм си българин.15 години съм в Гърция и понеже говоря много добре гръцки много пъти не са ми вярвали ,че съм българин.Тук когато бяхме незаконни всеки втори от чужденците се правеше на грък особенно албанците(това са напас божия),а аз винаги съм си бил българин.Тук всички гърци ме знаят Петрос о вулгарос. Винаги съм бил българин и ще си умра такъв.sheretudis написа:апо то спити фа се стило фотография

Па и аз съм от този филиал
и отгоре на това и батю на рибар номер едно