Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Да избягаш от стреса
Да избягаш от стреса
Идването ми в Синеморец този път бе на 11.10.2008 г. и съвпадна с празника на селото. Народни песни и нестинарски игри огласяха селото през нощта:

Началото на седмицата не бе добро откъм риболов, но за сметка на това обикалянето за гъби по поляни и гори донякъде запълваха тази празнота

Епизодични заргани и сравнително дребен чернокоп излизаше до вторник. Обиколихме до Силистар и плажа "Липите", но и там капотирахме:

Почти обезкуражени и отчаяни в сряда поехме към нова дестинация, но пътят дотам не бе никак приятен и лесен:

Бяхме се заредили с 3 дози червеи, които не стигнаха до никъде
. Каръка бе счупен и до обед резултата беше следния

Четвъртък беше ясно къде ще бъдем
. Този път беше по-слабо, но отново до обед представянето беше на ниво:

Следобед имах гости от Бургас, които ги посрещнах подобаващо с печен зарган, специалитети от гъби, бира и червено вино
:

Всички останахме доволни, а котките от Синеморец сигурно още обикалят около двора и се облизват

Днес се прибрах за 2 дена и в неделя отново заминавам(ясно е вече къде). Остават ми две седмици от отпуската, които се надявам да прекарам по същия чудесен начин както досега.
Началото на седмицата не бе добро откъм риболов, но за сметка на това обикалянето за гъби по поляни и гори донякъде запълваха тази празнота
Епизодични заргани и сравнително дребен чернокоп излизаше до вторник. Обиколихме до Силистар и плажа "Липите", но и там капотирахме:
Почти обезкуражени и отчаяни в сряда поехме към нова дестинация, но пътят дотам не бе никак приятен и лесен:
Бяхме се заредили с 3 дози червеи, които не стигнаха до никъде

Четвъртък беше ясно къде ще бъдем

Следобед имах гости от Бургас, които ги посрещнах подобаващо с печен зарган, специалитети от гъби, бира и червено вино

Всички останахме доволни, а котките от Синеморец сигурно още обикалят около двора и се облизват

Днес се прибрах за 2 дена и в неделя отново заминавам(ясно е вече къде). Остават ми две седмици от отпуската, които се надявам да прекарам по същия чудесен начин както досега.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Да избягаш от стреса
Брависимо направо нямам думи.Благородна завист цари в мен.таз година май ще пропусна зарганите.Успехи занапред!!!

Където качеството е от значение!
- Николай Неделков
- учете се от него
Разцепили сте ги 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
Най сетне се показа заргана.Браво Румба,добра почевка си правиш.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво Румци за кой ли път готин репортаж (писна ми
) Продължавай все така да ни радваш с хубави снимки и успешни репортажи ! 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- dobromir_dimov
- научил се да хвърля
Браво!!!
За гъбите ти завиждам повече отколкото за рибата
А местата са страхотни, да се надявам че някой ден и аз ще изкарам един успешен на тях...
За гъбите ти завиждам повече отколкото за рибата

А местата са страхотни, да се надявам че някой ден и аз ще изкарам един успешен на тях...
“Woe to you oh earth and sea
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
-
- ще става разбирач
Направо се пренесох и аз там!! Супер,Браво
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Ей това е най накрая някой да се похвали със зарган ,браво майсторе и за рибите и за репортажа
-
- сериозен играч
Човече,направо ме разболя-заргана е единствената,може би,риба която не съм хващал до сега!А като гледам колко челядинка си набрал-направо ти завиждам за търпението.
КРАСОТА...........зарганите са мн. готини.Даи готина рецепта защото моите стават сухи като ги приготвям.Благодария предварително
- каридата
- учете се от него
Ейй кви момчета сте ве с Вальо мача,милост няматели.Докато аз одя по реки и разни гьолове гледай ти какво се е получило на морето.Невероятни сте момчета. 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- ще става разбирач
Браво.Направо............ без думи!

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

Аз също нямам нервички за челядинките, затова взех с мен и жената да ги береgrandal_331 написа:Човече,направо ме разболя-заргана е единствената,може би,риба която не съм хващал до сега!А като гледам колко челядинка си набрал-направо ти завиждам за търпението.

Според мен най-хубави стават зарганите на чируз. А иначе специални рецепти не правя за приготвянето им-едрите на скара, а по-дребните в тигана.bujikk написа:КРАСОТА...........зарганите са мн. готини.Даи готина рецепта защото моите стават сухи като ги приготвям.Благодария предварително

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Браво! Евала,момчета! Ние ,тук не можем да се похвалим със същото, а за гъбите пък съвсем...... При нас ако тръгнеш за гъби , намираш таралежи....
Явно думите ми,че заргана слиза на юг /на скорост/ отново се оказаха съвсем верни. Ще се пробвам да убедя шефа да прочете репортажа ви,белким ме пусне още малко в отпуск,та да прескоча пак на юг. Ако не риба,поне гъби,пък ако и тях ги няма ще пробвам за таралежи
Поздрави и успехи!
Явно думите ми,че заргана слиза на юг /на скорост/ отново се оказаха съвсем верни. Ще се пробвам да убедя шефа да прочете репортажа ви,белким ме пусне още малко в отпуск,та да прескоча пак на юг. Ако не риба,поне гъби,пък ако и тях ги няма ще пробвам за таралежи

Поздрави и успехи!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".