Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Марица - с. Скобелево
- Local
- учете се от него
Марица - с. Скобелево
Прибирам се преди 20 мин от един добре завършил риболов . (Студ голям)...
Та ... действието се разви на дупките , където са копали багерите (сепарациите) под бента на с. Скобелево .
Сутринта с бодра смяна с баща ми се качихме на колата в 6 ч. и в 7ч. бяхме на мястото .
За какво ли ? За щуката !
Монтажа съвсем обикновен и стандартен - тапа , олово . стоманен повод и тройка .
Стръв : малки каракудки.
Резултат от излета : 4 щуки - 1 та 2,400кг другите 5 см над нормата кам 1,600кг ,последната бе пусната да дорасва.
В четвъртък заминавам за Овчарица , очаквайте инфо и за там ...
Та ... действието се разви на дупките , където са копали багерите (сепарациите) под бента на с. Скобелево .
Сутринта с бодра смяна с баща ми се качихме на колата в 6 ч. и в 7ч. бяхме на мястото .
За какво ли ? За щуката !

Монтажа съвсем обикновен и стандартен - тапа , олово . стоманен повод и тройка .
Стръв : малки каракудки.
Резултат от излета : 4 щуки - 1 та 2,400кг другите 5 см над нормата кам 1,600кг ,последната бе пусната да дорасва.
В четвъртък заминавам за Овчарица , очаквайте инфо и за там ...

Клавиатура риба не лови!!!
- Local
- учете се от него
от Асеновград се стига - Първомаи ( кв. дебар) , в първомаи излизаш на пътя за kapitan андреево и при село върбица на центъра се завива на ляво , оттам направо 8 км и си в с. Скобелево , след селото 2 км излизаш на моста на марица , веднага след моста има черен път вдясно - ще видиш то е като голям вир свaрзан с рекаTa , и вероятно други колеги и ще разбереш къде са местата .
В момента освен щуката излиза епизодично уклеи и бабушка - това е.
Иначе лятото има всякакъв вид риба , като казвам всякакъв значи всякакъв - от сом до калиник (лин ) дори.
В момента освен щуката излиза епизодично уклеи и бабушка - това е.
Иначе лятото има всякакъв вид риба , като казвам всякакъв значи всякакъв - от сом до калиник (лин ) дори.
Клавиатура риба не лови!!!
-
- научил се да хвърля
За много години колеги.Много ме зачуди тази информация.И ми се иска да идя да сефтосам новата година там.Изключително добре разбрах къде е това място.Само ми се струва че има още някой подробности които може да не знам.Аз все пак никога не съм ходил нататък.Интересува ме пътя до самото място кален ли е?Има ли алтернативни места ако се окаже че реката е виока или няма място в раьона които бе описан че бил точно след моста в дясно?
все чуденки които ме спират да запаля колата.А и не е на 20 км все пак, а на цели 60 от Пловдив