Информация за Требич

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
balky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Информация за Требич

Мнение от balky »

Здравейте, искам да попитам дали някой скоро е ходил на платеното на Требич? Колко се плаща и дали изобщо си заслужава да се ходи? Миналата седмица се "набутах" да си плащам 3х7лв. на Пожарево, а резултата беше абсолютно капо :((
Предварително ви благодаря!
ti6oboy
новобранец
новобранец

Re: Информация за Требич

Мнение от ti6oboy »

Там си ходя редовно. Има 3 вида сом, канален, албинос и европеец, както му вика пича там :) 6.50, 7 и 9лв. последно като бях, шаран гол облечен 6.50, пастърва 9, амур, него не го знам. Но рибата е супер вкусна и не мирише. Плаща се и за пръчка 3 лв. :(
Изображение Изображение Изображение
joco

Мнение от joco »

ti6oboy написа:Там си ходя редовно. Има 3 вида сом, канален, албинос и европеец, както му вика пича там :) 6.50, 7 и 9лв. последно като бях, шаран гол облечен 6.50, пастърва 9, амур, него не го знам. Но рибата е супер вкусна и не мирише. Плаща се и за пръчка 3 лв. :(
Ми Герман предполагам ти е по-близо.
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

ti6oboy написа:Там си ходя редовно. Има 3 вида сом, канален, албинос и европеец, както му вика пича там :) 6.50, 7 и 9лв. последно като бях, шаран гол облечен 6.50, пастърва 9, амур, него не го знам. Но рибата е супер вкусна и не мирише. Плаща се и за пръчка 3 лв. :(
Нещо като реклама ми идва.
Всеки ден през седмицата минавам по два-три пъти покрай него, и повече от четири човека на гьола не съм засичал.
Бетон отвсякъде, все едно мяташ във ваната
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”