Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Информация за Требич
Модератор: sapuna
- balky
- научил се да хвърля
Информация за Требич
Здравейте, искам да попитам дали някой скоро е ходил на платеното на Требич? Колко се плаща и дали изобщо си заслужава да се ходи? Миналата седмица се "набутах" да си плащам 3х7лв. на Пожарево, а резултата беше абсолютно капо
(
Предварително ви благодаря!

Предварително ви благодаря!
Re: Информация за Требич
Там си ходя редовно. Има 3 вида сом, канален, албинос и европеец, както му вика пича там
6.50, 7 и 9лв. последно като бях, шаран гол облечен 6.50, пастърва 9, амур, него не го знам. Но рибата е супер вкусна и не мирише. Плаща се и за пръчка 3 лв. 

Ми Герман предполагам ти е по-близо.ti6oboy написа:Там си ходя редовно. Има 3 вида сом, канален, албинос и европеец, както му вика пича там6.50, 7 и 9лв. последно като бях, шаран гол облечен 6.50, пастърва 9, амур, него не го знам. Но рибата е супер вкусна и не мирише. Плаща се и за пръчка 3 лв.
- fish slavi
- разбира нещата
Нещо като реклама ми идва.ti6oboy написа:Там си ходя редовно. Има 3 вида сом, канален, албинос и европеец, както му вика пича там6.50, 7 и 9лв. последно като бях, шаран гол облечен 6.50, пастърва 9, амур, него не го знам. Но рибата е супер вкусна и не мирише. Плаща се и за пръчка 3 лв.
Всеки ден през седмицата минавам по два-три пъти покрай него, и повече от четири човека на гьола не съм засичал.
Бетон отвсякъде, все едно мяташ във ваната