Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

мултипликатор
Модератор: sapuna
- krokibg
- учете се от него
Re: мултипликатор
Този някой ако измисли нещо което несъм написал,нека да го чуя,белким се осветля.Има такива м,лтипликатори със които може да се замята колега,но са за друг вид риболов и т.н.Убеден съм че има колеги които ги ползуват и за друг вид риболов,но всеки сам си взима решение.Успех и дано намериш това което търсиш,важното е да ти е кеф когато ловиш а не мнението на другите,то две еднакви мнения са рядкост

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
ами май съм на път да се откажа.макар,че ми се иска да си взема понеже съм виждал дасе замята от брега с мултипликатор.може би трябва да е някакъв които да е специялно за мятане от бряг знам ли.ако някои все пак знае какъв трябва да е точно нека драсне 2 реда.иначе благодаря на всички за мненията.
има ли воля-има и пьт
- krokibg
- учете се от него
Ти май се бъзикаш нещо с нас или само така си мисля.Мултипликатора за мятане от брега е от типа който ти показа на снимката Марко Поло и си мисля че преиграваш вече.Айде вземи се в ръце и стига си задавал тъпи въпроси.Ако до сега нищо не си разбрал никога няма да разбереш

кроки извинявай ако съм те изнервил с многото си въпроси.убедих се че нее това което мислех.Мерси много на всички.извинявам се отново
има ли воля-има и пьт
- krokibg
- учете се от него
Аз просто започвам да мисля че се подиграваш със нашата готовност да помогнем.Направихме всичко по силите си да ти дадем всичко което знаем като информация и нама повече какво да се каже.Ти обаче,просто незнаеш какво искаш и търсиш.Дано не се повтарят тези неща,защото още като ти видя ника и вече отговор от мен няма да има.Който иска да ти отговаря.Успех със взимане на решение по проблема ти

Здравей Кроки. Можеш ли да ми дадеш някаква информация за мултипликаторите пенн.Някой магазин или саит? Мерси ,предварително!!Krokibg написа:Мисля че поне веднъж си гледал тролинг от лодка и как хващат големите риби със огромни мултипликатори/повечето марка "ПЕНН" Виждал си и как водачите и макарата са от горе а не от долната страна както ние ловим със обикновенни въдици и макари.Има обаче и нормални,дето като се монтират на пръчката,си стоят от долу и се борави досущ като със обикновенна спинингарка и макара.Проблема е при избора ти на мултипликатор,да решиш какъв точно да бъде и дали да е наш -европейски стандарт или като тези дето ловят навън.Не че човек няма да свикне да лови и със обратен мултипликатор и водачите отгоре,но когато за първи път го пробвах,ми беше много терсене и все още ми е неудобен за ловене.Аз си взех един Корбос
Със него се работи точно както се работи със обикновенна макара !!! Дано съм ти бил полезен.Успех !!!

Имах предвид някой български магазин!Marco Polo написа:http://www.pennreels.com/