Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

И ловец съм, и рибар съм
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: И ловец съм, и рибар съм
Бях на Open Carp Овчарица 2008 и пропуснах двата излета!Отчели са се момчетата с два шопара!GODzillata написа:Наслука и на теб, Мите!И недей да скромничиш, сподели вашите ловни преживелици.
![]()
Т'ва му е хубавото на лова, че като се похвалиш псоле никой не може да дойде да лови в района ти, за разлика от риболова.
Живот и здраве в събота ще шракам!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Диканаров
- кандидат преподавател
Браво Гудзила, страхотен си като аджамия в лова. Аджамийският успех да не те напуска и скоро да резнеш една черта на приклада! За надениците и луканките смесваш ли месото с друго или само глиганско с подправки набиваш в червото? Малей как това нещо цвърчи на скара и ляга на червено вино , малеййййй!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- GODzillata
Благодаря!
За каймата: 1кг. свински обрезки от магазина (за да има сланинка), 1кг. телешко и 3-4 кг. диво.
За луканките: 1 пакет подправки за "Панагюрска луканка" на "Ригана". Там си има всичко - стабилизатори и аромати. После пълня червата с овкусената кайма.
За суджуците/надениците: Същата кайма, с добавки - чесън, червен пипер, бял пипер, кориандър и 2 стръка млян праз.
Довечера смятам да пробвам една наденица, а за луканките стоически ще изчакам до Коледа, за да се изсушат добре.

За каймата: 1кг. свински обрезки от магазина (за да има сланинка), 1кг. телешко и 3-4 кг. диво.
За луканките: 1 пакет подправки за "Панагюрска луканка" на "Ригана". Там си има всичко - стабилизатори и аромати. После пълня червата с овкусената кайма.
За суджуците/надениците: Същата кайма, с добавки - чесън, червен пипер, бял пипер, кориандър и 2 стръка млян праз.
Довечера смятам да пробвам една наденица, а за луканките стоически ще изчакам до Коледа, за да се изсушат добре.

Кире, ай стига, че ако се наканим всите да дойдем и да ги опитаме, няма да останат до Коледа
! Взе да ми стърже корема вече!
Браво - на следващия излет, да поканиш колегите си (ловци) у вас на глава! Поне при нас така правят - който убие прасето , му идват другите авджии да ядат главата, приготвена по специален начин!
Успех!
Остави малко дунавските твари на мира - ти тая година ги домори!

Браво - на следващия излет, да поканиш колегите си (ловци) у вас на глава! Поне при нас така правят - който убие прасето , му идват другите авджии да ядат главата, приготвена по специален начин!

Остави малко дунавските твари на мира - ти тая година ги домори!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- КИРО
- Обратна връзка:
Адаш,запазил съм за другото лято от сливовата,ти се постарай да има повече от подковите,че двете вървят ръка за ръка. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
И аз съм почитател на сливовата!!!!!КИРО написа:Адаш,запазил съм за другото лято от сливовата,ти се постарай да има повече от подковите,че двете вървят ръка за ръка.
- GODzillata
Гого, кофтито е, че аз досега не съм убил нито едно прасе.gogolisec написа:...който убие прасето , му идват другите авджии да ядат главата, приготвена по специален начин!Успех!
Остави малко дунавските твари на мира - ти тая година ги домори!![]()
![]()
![]()

От дунавските твари за цяло лято съм хванал едни шаранче само...седи си във фризера и чака Никулден...че няк'во не иде рибар да си купува риба за празника.

@Адаш, то като гледам твойте луканки колко са, май е по-вероятно и сливовата, и мръвката да са от теб...че направо не те виждам как ще им смогнеш.

На следваща НС предлагам всички рибоЛОВЦИ да донесат по нещо за обмяна на рецепти и дегустации.

- КИРО
- Обратна връзка:
Гости не съм връщал,жадни и гладни не са останали.vasilev написа: И аз съм почитател на сливовата!!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Адаш,те свършиха още зимъска,ама ще се постарая все нещо ново да има.Пък и колегата zuzko,ще се постарае малко,няма да се срамим де.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- GODzillata
Днес пак 1 прасе. Утре пак ще ходя. Снимки утре - другиден.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Нашите "профита" нагърмяха един куц,трикрак нерез и го изпратиха по живо по здраво!
На мен ми остана разходката и малко снимки!

На мен ми остана разходката и малко снимки!

- GODzillata
Митак, дърворезбата ти ли си я дялкал?
Пусни още малко снимки на природата във вашите ловни полета.
Днес ни беше първото капо!
Ама лова се обърка още рано сутринта. Един момък трябвало да закара баща си до съседно село и мернал един глиган да пресича пътя. Ние тъкмо правехме разбора той като ни звънна. Естествено, се метнахме по машините и газ след прасето...адска дезорганизация настъпи...от прасето нямаше и помен, кучетата хукнаха по чакали и лисици, после 1 час не можем да ги съберем....докато се прехвърлим обратно в запланувания район и стана обяд...хапнахме, пийнахме, омързеливихме се и се прибрахме.
Пусни още малко снимки на природата във вашите ловни полета.
Днес ни беше първото капо!

Ама лова се обърка още рано сутринта. Един момък трябвало да закара баща си до съседно село и мернал един глиган да пресича пътя. Ние тъкмо правехме разбора той като ни звънна. Естествено, се метнахме по машините и газ след прасето...адска дезорганизация настъпи...от прасето нямаше и помен, кучетата хукнаха по чакали и лисици, после 1 час не можем да ги съберем....докато се прехвърлим обратно в запланувания район и стана обяд...хапнахме, пийнахме, омързеливихме се и се прибрахме.

- GODzillata
Ето вчерашното прасе:

Няколко сачми не бяха успели да пробият месото:

Малко вчерашни красоти:

Местен зевзек с помияр, вързан с яка верига
:

Няколко сачми не бяха успели да пробият месото:

Малко вчерашни красоти:

Местен зевзек с помияр, вързан с яка верига

- vater
- новобранец
- Обратна връзка:
Конкурс на сайта БГ ЛОВ за наградите на HILLMAN
Здравейте колеги, обявявам началото на Конкурс на БГ ЛОВ за наградите на HILLMAN. В темата на коркурса в форума на БГ ЛОВ качвайте авторски снимки и кратък разказ от вашия ловен ден от ловния сезон за едър дивеч 2008/2009г.!
Снимките трябва да съдържат:
1. Отстреляния дивеч, оръжието, вас и евентуално ловното куче което е участвало в лова
2. На снимката да има дата и година
3. Снимка в близък план на трофея
В поста трябва да напишете, дата на излета, местност, ловна дружинка, малък разказ на ловния ден...
Ето и наградите на Хилман за конкурса на БГ ЛОВ:
1 място яке NORTHER
2 място раница Classic Foldo CR
3 място Ремък Designo-1 Неопрен
Призьорите ще бъдат снимани с наградите на спонсора и обявени на началните страници на БГ ЛОВ и сайта на САФАРИ. От победителя ще бъде взето интервю и ще бъде публикувано в същите сайтове и едно ловно списание!
Комисията за оценяване:
1. Васил Терзийски
2. Екип от HILLMAN
срок на конкурса: от днес до 7 дни след края на ловния сезон обяване на резултатите: 15.03.2009г.
Наслука и Успех в конкурса на БГ ЛОВ и HILLMAN
ето линк към конкурса:
http://www.bglov.com/forum/index.php?showtopic=1304
Здравейте колеги, обявявам началото на Конкурс на БГ ЛОВ за наградите на HILLMAN. В темата на коркурса в форума на БГ ЛОВ качвайте авторски снимки и кратък разказ от вашия ловен ден от ловния сезон за едър дивеч 2008/2009г.!
Снимките трябва да съдържат:
1. Отстреляния дивеч, оръжието, вас и евентуално ловното куче което е участвало в лова
2. На снимката да има дата и година
3. Снимка в близък план на трофея
В поста трябва да напишете, дата на излета, местност, ловна дружинка, малък разказ на ловния ден...
Ето и наградите на Хилман за конкурса на БГ ЛОВ:
1 място яке NORTHER
2 място раница Classic Foldo CR
3 място Ремък Designo-1 Неопрен
Призьорите ще бъдат снимани с наградите на спонсора и обявени на началните страници на БГ ЛОВ и сайта на САФАРИ. От победителя ще бъде взето интервю и ще бъде публикувано в същите сайтове и едно ловно списание!
Комисията за оценяване:
1. Васил Терзийски
2. Екип от HILLMAN
срок на конкурса: от днес до 7 дни след края на ловния сезон обяване на резултатите: 15.03.2009г.
Наслука и Успех в конкурса на БГ ЛОВ и HILLMAN
ето линк към конкурса:
http://www.bglov.com/forum/index.php?showtopic=1304
- zarganski
- ще става разбирач
Какво правите вие бре..GODzillata написа:Днес ПАК 1 прасе...

Аз събота до обед, ялово... само чакали, после малко риболов за заргани - пак ялово, ебати каръка ме е налегнал, а вие в северна България изтрепахте всичко бе

if there is no fishing in paradise, i am not going!!