РИБОЛОВ ПО НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ!

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

РИБОЛОВ ПО НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ!

Мнение от batmilen »

ЧНГ пожелавам много здраве и късмет,повече и по-големи риби уловени през 2006 година!

На 31.12.2005г. улових 5 сулки преди обяд...и изпратих подобаващо 2005г.Изображение

На 01.01.2006г. по обяд посетих "ловните полета",чистият въздух и доброто време бяха най-доброто лекарство за МАХМУРЛУКА...
риболов-улов 3-4 малки попченца...

Изображение

На 02.01.2006г.бях подготвен добре със стръв живи таранки и малки иларийки/пачурийки/,скарида и коремчета от чернокопче... ставане в 04.00 часа...в 05.00 заредеви въдиците и пуснати в морето...на кея на Японското пристанище...и като се започна едно кълване...до 07.00 имах около 2 кила попчета...продължи кълването и след това...до 12.00 но по-вяло...резултат 2-3 килограма отбана риба...11 лихнуса и повече от дузина едри стронгили...всичко това улових на 18 волти и 2 пръчки...все пак зимае и рибата е ленива денем...

Изображение
По молба на многоуважаемия от мен г-н Митя Урумов снимах на един колега ПАРАШУТЧЕТО...

Изображение

е ДУРУМЕ това е "вълшебния" инструмент така хулен или уважаван от мнозина рибари...с тая мрежичка "за картофи" голяма - 30-50 очи и дълга 120-150 см.по някой път се ловят по 1-2 рибки...на море то е все едно да забиеш карфичка в кофа с кисело мляко...ама за някой гьол или езерце дето рибата е кът...може да се окаже "смъртоносен" атрибут...за улов на риба
Последно промяна от batmilen на Вто Яну 03, 2006 5:17 pm, променено общо 1 път.
dsa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dsa »

BATMILENE,КАК И ВИНАГИ ЛИ МОЖЕ ДА СЕ ХОДИ НА ЯПОНСКИЯ :?: КАК СЕ СТИГА ДО ТАМ :?: НЕ ГОНЯТ ЛИ :?:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Бат Милене - браво - я кажи каква е тайната :D :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

LOCAL тайна няма,само постоянство и предварителна информация...а за гонене гонят на японското...но при влизане...мен като МОДЕРАТОР на този форум ме пускат през официалната порта,дори ме посрещат със салтанати и почетни салюти....хахаха...абе прескачат през ЖП линийте колегите...на кея ли си вече не те гонят...все едно че КУБИНСКИ емигранти са влезли нерегламентирано във Флорида - САЩ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Попчета има през това време на годината навсякъде само да знаеш къде и как да ги ловиш...по дълбоките дупки на каменни кейове и тетраподите на буните около Бургас... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

КАРА КАПИТАН, ефендиииии....
...видях го парашутчето... ама как стои ...каква е формата му във пространсвото-водата- на дъното ли - по-нагоре ли...
...не ми светва как рибата влиза и кой дявол я набутва сама да се набута вътре.... да не си слагаш снимката като ерген там ... :lol: :lol: :lol:

и вземи го пусни онуй ICQ от сайта им - бутона долу - Light версията = да се разберем, че тук чата не работи. ...ако не - то можеш на ЛС. да ми отговориш подробно :wink:

...админа няма как да забрани icq-to - не ми се оправдавай с него - вземи клуча и си отключи сам :lol:
http://gif.10000.ru/Gallery/POSTCARD/ot ... utaway.gif

айде , че чакам.... на ICQ - 328609784
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

ДУРУМЕ туй чудо си го представи обърнато обратно,като булченско було.Рибата плува,плува и се заплита в мрежата...барчосва...
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

демек тежеста пада отдолу ... и става като разперен парашут...тъй ли?
... колко му е диаметъра? ... на каква дълбочина от оловото стои чадъра на парашута...как се влияе от вълна-течение-водорасли-камъни...държи ли на закачки....??????
Моето мнение е...че : Този метод е добре да измести траленето-много наранява рибата-тука тя има избор поне "да влезе или да не влезе"...........да речем че този метод стои по-близо до "да клъвне или да не клъвне"
Имал съм случаи...когато на хвърлен дънен класически такъм за кефал...минават пущините и не ядат...и това са все парчета към 2 кг. и нагоре :wink:
...айде ...че се оплетох във въпроси кат' пати в кълчища..... :lol:

направи го нормална тема това, Бате...КАРА КАПИТАН, ефендиииии........ кръсти го "Такъм на Парашутиста" ... :lol: :lol: :lol:
Ще я разчепкваме доста ...има хляб по нея...
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Бре ДУРУМОГЛУ , що се прайш на Арапин , та мина на българо-турски...Говориш като некой новопригласен НЕГЪР във фудболен отбор от Варна...като брадат Липованец на шише Самогон...хахаха...Кара Капитан..щеми събираш ти люспите зад рибата,която ловя...я се стегни отиди на риболов,че тия клипчета и гифчета...глисти ще ти докарат...ако щеш и с Парашут лови...ама фани некоя рибка,че тоя кюмпютър хептен те е ошашавил...хахаха... :lol:
Ukleq
новобранец
новобранец

Мнение от Ukleq »

ЧНГ Момчета не струва темата за паршутите те са за
маломерки .Аз имам но го ползвам само за тази цел
когато ми трябва стръв аи са забранени
Успех през новата година на всички!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Ukleq написа:ЧНГ Момчета ...... а и са забранени
!
Видя ли бе Бате, кво стана сега... неудобно ми стана...хората ни четат - не трябва да сме двойно-стандартни. Все пак ми беше :idea: как ли влиза таз риба в клопката на парашута.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:Бре ДУРУМОГЛУ , що се прайш на Арапин , та мина на българо-турски...Говориш като некой новопригласен НЕГЪР във фудболен отбор от Варна...като брадат Липованец на шише Самогон...хахаха...Кара Капитан..щеми събираш ти люспите зад ... :lol:
туй Кара Капитан да не съм ти го написал аз във профила ти - сам си го турил там - така те четата хората...
., аз ли съм арапина...ти и без туй си до анадола на един к-р място..... :lol:
...........Ний на Север сме шведи за вас. :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Шведи били...Шветски тройки...какви Шведи сте ВИЙ на север като по брадите Ви още има МАМАЛИГА & КАЧАМАК...ЩИУ РУМАНЕЩИ...ПУЦИН,ПУЦИН...ГАТА ДОМНУЛЕ ДУРУМЕСКУ...

хахаха... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Кара Капитан ...значи Кейптън Бляк...ДОМНУЛЕ ДУРУМЕСКУ... Е по-близко сме до Ориента...ама по-добре до Ориента...отколкото до бившата Римска Колония РОМАНИЯ...

Хуй лю лю хули ибу ибу хуй суши - Грязно-серая лиса шаг за шагом возвращается в общежитие (кит.) Стара Лисица си ти Брате Дурумий...
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
алооооо.....комшумлааааррррррррр :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”