ОВЧАРИЦА ТЕЦ2 -ТОПЛОТО

Модератори: bobopeli, sapuna

СЪНДИ

ОВЧАРИЦА ТЕЦ2 -ТОПЛОТО

Мнение от СЪНДИ »

Здравейте колеги.За парви път ще пиша тема в форума.Събота 18.10.08 г.с мой приятел,решихме да посетим Овчарица-Топлото.Престигнахме във 12.30ч.Реших ме да отидем на ПЯСЪКА.Тръгнахме по пътя към ПЯСЪКА.И кво да видиш? Гледка неописуема.Такова място вече не съществува.На неговото място се строи,Завод за гипсо картон.За мое голяма учудване,има вече изскопани канали за отичане към водата на НЕЩОСИ!!!.Утре ще пусна снимки за по голяма представа и достовереност.Това човеците сме големи ЗВЕРОВЕ.За пореден нас риболовците не :ANAL: А откъм природа и риба :smt117 Отидохме на съседния залив,направихме бивака,забъркахме една кофа захранка и наметахме по една дънна въдица.На прожина с по 2 куки.Стръф,земен и стиропорене топченца жълти.До 20.30мин.никакво пипане,сеедно сме ги заметнали във някои ВЪРНИЦИ.Започнаха добри удари и вадения към 20.55мин.предимно каракуди по 0.500 до 0.750гр.Крайния резултат до 04.40 ч.близо 12кг.За мен е неуспешен по простата причина,че ме потресе гледката на ПЯСЪКА.ВИЕ си направете заключение.
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: ОВЧАРИЦА ТЕЦ2 -ТОПЛОТО

Мнение от chlen »

енергетиката се развива колега.няма какво да се чудиш.сега пуснаха сероочистките.нали трябва някъде да се събира гипса.в такива райони околната среда остава на заден план.
MECHOLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MECHOLIN »

Аз бях срещу вас на хамбарите и съм доволен един амур 10.5кг и едно шаранче 1.3кг.като се има предвид че бях само в неделя през деня там .каракуда въобще не ми удари.
didojordanov
новобранец
новобранец

Мнение от didojordanov »

Здравейте колеги,
Интересувам се от Овчарица и за първи път тази година бях там към средата на септември. Хвърляхме от ръка и нищо не бутна от сутринта до вечерта. До нас едни момчета влизаха да разпъват и се размазаха от улов. Даваше им шаран, амур, каракуда и маломерни канални сомчета.Ама ходят и пускат въдиците буквално на другия бряг. Хараса ми язовира. Сравнително чист (в сравнение с доста други където е като бонище по брега). В доста от форумите чета за прословутите "хамбари" та въпроса ми е къде се намират тези места? Дайте и някакви идеи за успешен улов там - примамка, захранка, места, начин на риболов (от ръка ли или явно с разпъване до другия бряг), кога е активна рибата там (прави ми впечатление от форума, че каракудата може да я търси човек само нощно време)...
Успех на всички
действителноста е вечното наказание за всеки, който се стреми към съвършенство!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”