Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Звънец(Страхил)
Модератор: sapuna
Звънец(Страхил)
Здравейте колеги !!!
Можели някой от вас да ми даде инфо за статута на въпросния язовир,знам че по едно време бе частен после не какво му е сегашното полужение ?Преди 5-6 г. съм вадел доста едра каракуда и прилични шарковци от там, а и не ме оставаше и слуката относно бялата риба та ако може някой да ми даде реална информация за водоема ште съм му много благодарен.Предварително благодаря на отзовалите се
Можели някой от вас да ми даде инфо за статута на въпросния язовир,знам че по едно време бе частен после не какво му е сегашното полужение ?Преди 5-6 г. съм вадел доста едра каракуда и прилични шарковци от там, а и не ме оставаше и слуката относно бялата риба та ако може някой да ми даде реална информация за водоема ште съм му много благодарен.Предварително благодаря на отзовалите се
Не винаги съм прав но никога не греша
Re: Звънец(Страхил)
Все още се чака отговор на въпроса....Не виждам отговор
От там ми е най голямата(за сега)Бяла на туистер-2,300кг,така,че живо ме интересува и мен 

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кажете наистина каква риба има там и под аренда ли е язовира.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
не сам ходил там от 2 год от колеги разбрах че е обран лятото не се столанисва и има само раци и дребосак
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За последно ходих 2005г,язовира беше прекрасен с много риба,но както обикновено се случва на собственика не му подновиха договора и той пусна водата и каквото можа изтърмъчи. Впоследствие един познат беше решил да го взима под аренда,но след като подаде документите мисля,че вече 2г никой не му е отговорил.Но нали сме държава на парадоксите,ще трябва да си живеем по тоя начин.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
КАМЕНЕ колега имаш ли инфо до каква степен е бил източен за да си направя сметка до колко е обран.Понеже смятам да пробвам един пролетен риболов там за бяла и каракуда от караса имаше бая едри парчета дано да са останали!!
Не винаги съм прав но никога не греша
- batrumba
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
ваглер аз познавах арендатора и ходих да погледна колко е източен ,,,,,,,,онемях вода имаше само във ямите тогава направих снимки уж за в бъдеще да знам дупките но ги затрих някаде,,,,,,,,,,,,а какво е станало до сега незнам на ми бише любим язовир
и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
колега не беше ли Балканскиbatrumba написа:ваглер аз познавах арендатора
От Вълчи дол, който го държеше Звънец.

- batrumba
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
не казваше се данчо и беше от звънец
и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чух за гьола,че имало бяла риба,шаран,толстолоб,бял амур,сом,за таранките не съм сигурен.Скоро ще имам възможност да пообиколя наоколо,ще минем и през Брестак да видим кво става.
Ако някой има инфода пише!

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- новобранец
колега,аз сам от там и лятото ходя доста често.излиза таранка и чат пат шаран.преди имаше и бяла риба но вече едва ли е останало защото от доста време не е зарибяван язовира но таранката там е по всяко време

-
- ще става разбирач
А сега някои дали го стопанисва или е свободен
.Хубави риби имаше преди,а сега каво ли е останало? 

Болки в ръката ми от хвърляне ...

Не се стопанисва,"обран бостан" ...Миналата година поне раци имаше,вече и те са много намалели по мои наблюдения 

-
- ще става разбирач
Благодаря ти колега,оставям го черния списък на изтърмъчените гьолове както са повечето в нашия регион 

Болки в ръката ми от хвърляне ...