Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ХЕЕЙ ВЕЛИК Е ТОЯ ЛУКОИЛ АКАДЕМИК
Модератор: dantho.mihov
- ivan_yo
- разбира нещата
ХЕЕЙ ВЕЛИК Е ТОЯ ЛУКОИЛ АКАДЕМИК

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Re: ХЕЕЙ ВЕЛИК Е ТОЯ ЛУКОИЛ АКАДЕМИК
А КОГА ЩЕ НАПРАВИМ ЕДНА СРЕЩА НА ДУШАНЦИ ???ivan_yo написа:КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТАЗ ВЕЧЕРШНАТА СРЕЩА, А!!!!!!!!!!!!!!!

-
- новобранец
- ivan_yo
- разбира нещата
КОГАТО КАЖЕШ. ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА СЪМ СВОБОДЕН ВСЕКИ ДЕН, СЛЕД ТУЙ НЕЗНАМ, МОЖЕБИ САМО В ПОЧИВНИТЕ ДНИ. ОБАЧЕ ВРЕМЕТО ХИЧ НЕ Е ЗА ПОДЛЕДЕН РИБОЛОВ. ТОПКАТА Е В ТВОЙТО ПОЛЕgeorgi_sarafov написа:А КОГА ЩЕ НАПРАВИМ ЕДНА СРЕЩА НА ДУШАНЦИ ???ivan_yo написа:КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТАЗ ВЕЧЕРШНАТА СРЕЩА, А!!!!!!!!!!!!!!!

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравей Георги,georgi_sarafov написа:А КОГА ЩЕ НАПРАВИМ ЕДНА СРЕЩА НА ДУШАНЦИ ???ivan_yo написа:КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТАЗ ВЕЧЕРШНАТА СРЕЩА, А!!!!!!!!!!!!!!!
Когато бях малък баща ми /Вечна му памет!/ често ме водеше на вилата на МДК "Георги Дамянов" в Душанци. Споменът ми е, че хижарят се казваше Павел,а хижарката Пека.
Въпросът ми е, съществува ли още тази хижа?Ако съществува възможно ли е да се наеме стая или апартамент там?
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
До края на седмицата имам работа.До тогава местните агенти ще докладват какво е положението и ще се разберем.ivan_yo написа:КОГАТО КАЖЕШ. ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА СЪМ СВОБОДЕН ВСЕКИ ДЕН, СЛЕД ТУЙ НЕЗНАМ, МОЖЕБИ САМО В ПОЧИВНИТЕ ДНИ. ОБАЧЕ ВРЕМЕТО ХИЧ НЕ Е ЗА ПОДЛЕДЕН РИБОЛОВ. ТОПКАТА Е В ТВОЙТО ПОЛЕgeorgi_sarafov написа:А КОГА ЩЕ НАПРАВИМ ЕДНА СРЕЩА НА ДУШАНЦИ ???ivan_yo написа:КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТАЗ ВЕЧЕРШНАТА СРЕЩА, А!!!!!!!!!!!!!!!
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Завода го купиха Белгийци и не знам какво стана с хижата но ще питам и ще ти кажа.justinian написа:Здравей Георги,georgi_sarafov написа:А КОГА ЩЕ НАПРАВИМ ЕДНА СРЕЩА НА ДУШАНЦИ ???ivan_yo написа:КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТАЗ ВЕЧЕРШНАТА СРЕЩА, А!!!!!!!!!!!!!!!
Когато бях малък баща ми /Вечна му памет!/ често ме водеше на вилата на МДК "Георги Дамянов" в Душанци. Споменът ми е, че хижарят се казваше Павел,а хижарката Пека.
Въпросът ми е, съществува ли още тази хижа?Ако съществува възможно ли е да се наеме стая или апартамент там?