За облец

Модератор: Paublo_Eskobar

preskata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

За облец

Мнение от preskata »

Абе колеги нали ше участвам във състезание и http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=33&t=18387 и ще ловя облец та ми се изка да понхраня с нещо по ще си взема царевично брашно но ми се изка още нещо??? :?
За мен винаги навсякъде има риба
preskata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: За облец

Мнение от preskata »

мммммммммм колега незнам за хората но на мястото чесно казано не ходя но съм виждал как ловят и мъздруга но аз нямам болонезе или макара затова за дълбочина около 5 м навтре е към метър :) поздрави ако ще идваш пиши на ЛС земи да се запознаем лично :wink:
Аватар
dobromir_dimov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dobromir_dimov »

ОблеЗ или уклей. Нека поне рибите да изписваме правилно...
“Woe to you oh earth and sea
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
preskata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от preskata »

dobromir_dimov написа:ОблеЗ или уклей. Нека поне рибите да изписваме правилно...
Извинявай но ние му казваме обец
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Ivelin66 написа:Колега уклейката ли е масовата риба?Няма ли платика,каракуда или мъздруга на мястото на състезанието?Каква дълбочина държи участъка на състезанието?Чудя се да се дигна ли до Силистра за тоя турнир?Ама то ако няма риба ще е една скука.Горе - долу колко народ има записан ако знаеш де.
Нощем на светеща плувка.....платика. Денем 4-5 сантиметрови попчета и възможно е уклей...
Дълбочината....около 2 метра на 10 метра от брега...течение слабо- с нормална посока. Хора предполагам са се записали доста....
Имам предчувствие че някой дядка на "влашка плувка" ще ни направи смешни....
Междудругото е прав за уклея....облеЦ е при нас...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

preskata написа:Абе колеги нали ше участвам във състезание и http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=33&t=18387 и ще ловя облец та ми се изка да понхраня с нещо по ще си взема царевично брашно но ми се изка още нещо??? :?
Щом е за състезание , значи трябва да се хванат много :D Освен много рехава (или много разкашкана ) захранка с царевично брашно , сложи и и 200гр сухо мляко за малки теленца ,на килограм суха захранка. Отделно забъркай с хладка вода 2-3 литра сухо мляко в подходящ съд ( някоя малка лейка за поливане на цветя) От нея пълниш едно ето такова шишенце:

Изображение

, като през 2-3 минути цръкваш на плувката :D :D :D Уклеите ( тук им викаме "чаушан") обезумяват в мъглата и белия червей на куката им е като мишена 8)
Успех и да пишеш как си се представил :D :D :D
Изображение
Аватар
CAVERN
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от CAVERN »

Може да църкаш и с боза, а в захранката да сложиш фини дървени стърготини - от шлайф.
gogo_7777
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo_7777 »

Скуката мисля,че е гарантирана.През деня там не излиза нищо освен попчета.Прясно инфо от снощи:платики,морунаж и маздруга около 0,500гр. излиза навътре на бял червей.Хубавите места обаче са малко,ако се вредиш си доволен,иначе нерви,закачки и късания.Хората са много на гъсто и при това течение има и уплитания,леки спорове и така.За през деня май си обречен,незнам да излиза нещо.Наблягяш на попчета и колкото може повече, и това е общо взето.Дано не съм прав и да има емоции.
Който се смее последен, ............... последен се смее.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”