Модератори и модерирани , подпорудчици и редници ?

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Re: Модератори и модерирани , подпорудчици и редници ?

Мнение от Pedro »

sneqk
Дайте конкретни оплаквания,да се решат проблемиете и толкоз.Общи приказки за да покажеш колко много си умен,няма смисъл.
Човек, що да размахваме имена - "думам ти дъще,сещай се снахо" - това народно творчество сигурно го знаеш.
Но понеже ти правиш намеци с горния цитат, и това ме засяга щото не съм умен, ще ти кажа 2-3 думи да не съм голословен.
Ето тази тема: (как от едно безобидно изречение станах дивак).Оплаках се на Сапуна на ЛС а той си затрая !!!
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... ilit=pedro
Някой си ЧПС дойде и ми осра една тема за Jerkbait-a - един превод дето се хареса на доста хора, и дето загубих доста време да преведа статията.Попитах го възпитано защо прави така, а той намеси и семейството ми с разни обиди.Оплаках се на
модератора на раздела - нихуят !!!После разбрах че този е някакъв в някаква община, а аз съм никой...нал се сещаш...
Бутника скача като фелдфебел, явно още го стяга шапката от казармата и ни мисли за редници- и на мене е скачал , а да не говорим за niki4.
Айде стига бе...неща да ровя , примери да искаш...
В предния цитат на freax - там е истината.Трябва да сте безпристрастни.Да видите,кой пръв е тръгнал накриво и щото му се отговаря както в "каквото повикало - такова се обадило", не да санкционирате отговарящия ,а причинителя.
И т.н и т.н.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ааааа , Педро относно случая с превода да ми ядеш ушите значи ! Много добре помня случаят ! Точно поради намесата на Чавдар която беше доста недобре коригирах темата . Кофтито е че форума в новият му облик има доста недоизпипани мод функции особенно при положение че се мордерират теми от над една страница се получават гафове а това беше още в самото начало на новообликният форум ! Инак точно тогава съвсем официално се извиних за преебаната тема и то открито във форума ако помниш ! Това че Чавдар работи където и да било ми е през ... Това че ти тогава го прие много лично и обърна на заяждане с всеки си е твой проблем щото нещата не се оправят тъй !

Инак винаги съм казвал че кеч и рилиза не требва да преминава в кеч и резил как в много случаи се получава увпоследно време !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Сигурно съм много тъп.... или Повечето от нас не схващат! Има правила!

2. Теми и постове
2.2 - Пускайте темите си в правилните раздели, като преди това проверявайте дали вече не съществува такава тема. Забранено е пускането на мнения, които не са свързани с темата (offtopic) . Слагайте ясни заглавия на темите. Заглавието на темата трябва да е свързано пряко и разбираемо с нейното съдържание. Пример за лоши заглавия са: ПОМОООЩ!!!!!,Помогнете!!!!!!, Гърция и др. подобни
2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани.При повторни нарушения ще има наказания.
2.4 - Изказвайте адекватни и ясно обосновани мнения, пряко свързани с темата!.Препоръчително е да не ползвате голям брой емотикони в едно мнение , както и писането с главни което се приема за викане и повишен тон.
2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате. Забранено е да се включват изображения в цитатите.

3. Допълнителна информация и упътвания

3.3 - При неспазване на горепосочените правила, модераторите имат правото по своя преценка да ви санкционират неофициално с лично съобщение или официално с предупреждение.
3.4 –Модераторите си запазват правото да променят, трият или заключват теми и постове.Кое е спам,вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не на потребителите.
3.5 - Модераторски решения могат да бъдат отменяни само от администратор! Оплаквания от модератори, модераторски действия и решения не се приемат от други членове на екипа.
Освен с тези правила сте длъжни да се запознаете и да спазвате отделните, специални правила за форуми и подфоруми (където има такива са обозначени като важни теми).
Администраторите си запазват правото да променят тези правила по всяко време.
:idea: Всеки който се е регистрирал в сайта се съгласява с тези правила и е длъжен да ги спазва. :idea:

По шосето каратели в насрещното?
Във вкъщи изхвърляте ли си боклука в коша?

:evil: Вече има хора от вас, които не искам да ги виждам... и чувам, разочарован съм много! Българска си работа.... нали знаете що в АДА няма пазач на нашия казан....... :evil:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Павел Иванов ,
Павка май че така беше..ровнах за подобности, но не намерих.
Спрях да се нервя (нема сми) и вече си гледам риболова, и няколко раздела - другите чат-пат, но не всички.Така е най-добре.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

oldman написа:Давам: Защо тази тема се прати в кошчето и се заключи?
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=36&t=18513
:!: :!: :!: :!:

Отговарям: Защото така съм решил!
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Въпрос към AL Kapone: Правилата важат ли и за модераторите?
Ако - да - Горният пост според правилата ли е ?
Сомът обича смелите!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Стари човече я пак прочети това правило :
3.4 –Модераторите си запазват правото да променят, трият или заключват теми и постове.Кое е спам,вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не на потребителите.
:wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Ами по правилата.Модератор е и така е преценил.Прочети си правилата внимателно.
Аватар
freax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от freax »

Принципно аз забележки нямам. Тема която съм пускал не е била заключвана или трита (те не са много де).
Единствената ми молба към модовете е да бъдат малко по-толерантни към новорегистрираните потребители.
Стиснети си ръцети, цилунети съ и заровете томахавката!

Edit: Майка им кюмпютури, развалиха света.
Жеден съм, пък вода не ми са пий.
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

До всички потребители: :arrow: На модераторите може да държа сметка аз,Fixxer и Ivanka.Пишете си за риболов и не се опитвайте да командвате в чужда къща.Кое как ще бъде не го решавате вие. Ако имате забележки от някой модератор да бъде на ЛС, към мен или друг админ.Сайта е риболовен и не го обръщайте в панарджийски.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”