Модератори и модерирани , подпорудчици и редници ?

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Модератори и модерирани , подпорудчици и редници ?

Мнение от sampo »

Няма такова нещо , дано го разберат модераторите , това е форум между равнопоставени и свободни хора , само дето модераторите трябва да бъдат по възпитани , компетентни , и по човеци , риболовните им успехи нямат нищо общо с това.
Във гилдията на модераторите попаднаха :?: полуграмотни хора с неправилен изказ , правопис и просташко поведение , на които личи безмислено преминали първи 7 години от живота им , капитанското и мутренско поведение не коментирам.
И вместо да се упражнявате в модератерствуване над беззащитните си жертви /модерираните/ , се фгледайте в собствените си качества и морал .

PS:Не визирам само Кроки , той не е модератор , а човек :!: .

Един призив: Не стреляйте по малолетни :lol: /IVKOPIVKO/ , и вие модераторите сте били деца :lol: !

Пускам темата , където само Косьо /barutchiata ©/ може да ме .... :butthead: ... модератерствува .. :oops: :lol: :lol: :lol: .. а може да ми се размине поне за 72 часа ... :lol: :lol: :lol: ... и после , естествено .. delete :evil: :evil: .
Последно промяна от sampo на Пон Окт 20, 2008 11:09 pm, променено общо 1 път.
На платено не одим !
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: Модератори и модерирани , подпорудчици и редници ?

Мнение от Митев »

sampo написа:Няма такова нещо , дано го разберат модераторите , това е форум между равнопоставени и свободни хора , само дето модераторите трябва да бъдат по възпитани , компетентни , и по човеци , риболовните им успехи нямат нищо общо с това.
Във гилдията на модераторите попаднаха :?: полуграмотни хора с неправилен изказ , правопис и просташко поведение , на които личи безмислено преминали първи 7 години от живота им , капитанското и мутренско поведение не коментирам.
И вместо да се упражнявате в модератерствуване над беззащитните си жертви /модерираните/ , се фгледайте в собствените си качества и морал .

Един призив: Не стреляйте по малолетни :lol: /IVKOPIVKO/ , и вие модераторите сте били деца!

Пускам темата , където само Косьо /barutchiata ©/ може да ме .... :butthead: ... модератерствува .. :oops: :lol: :lol: :lol: .. а може да ми се размине поне за 72 часа ... :lol: :lol: :lol: ... и после , естествено .. ключ :evil: :evil: .
:smt023 :smt023
Подкряпям Сампо напълно, с какво модераторите са повече от мен и всички колеги от форума ,че си позволяват такав тон :twisted:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Стига сте се крили зад фустите на майките си!
Цитирайте имена и причини!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Аз лично съм много доволен от модераторския екип ,като цяло.Каквото и да съм питал и на лични и в темите,винаги ми е било отговаряно компетентно и човечно.Много неща съм научил и от Ицо Бутника,с който съм имал честа да ходя доста пъти за риба.Който го познава лично знае ,че е много печен тип и е човек на място,както и с големи познания по риболова.Някъде на някой му отговорили по-остро и веднага последват оплаквания, а защо толкова рядко виждаме специални теми в които се изказва благодарност към даден модератор?Това ,че в сайта са изписани със светло синичко,не ги прави нещо повече от всеки обикновен потребител с разликата,че имат задължения,за които да следят.Още веднъж казвам,много съм доволен от целия екип,било то грамотни или неграмотни за мен е важно да са на място и да помогнат в нужда. :wink:
TICA FAN
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Първото и основното за което се завихрят скандалите , а от там и модераторствуването е въпроса с радикалните рилийзинг фундаменталисти. Вместо модераторите да си гледат свястно работата и незабавнио да трият постове от такова естество , те оставят купона да се завихря и да се точи понякога с дни ( лично аз съм имал многократно такива случаи). Особено пък и когато става дума за сравнително нови колеги! Имам мнение , че до като не се въведе ясен и точен регламент за забрана на такива провокативни и скудоумни постове ( с последващ БАН) , НЕЩАТА ЩЕ СА ПО ТОЗИ НАЧИН. За по-лесно , направо се удря ключ на темата вместо да се разчистват нещата от към , айде да не кажа "малоумници" :wink: От 20 000 потребители , тази "категория" дето плюе преднамерено и закононесъобразно са не повече от двадесетина "колеги" , ама иначе е по-лесно да се "пилят" нервите на останалите 19 980 човека.
Почвам да пиша нещо смислено в някоя тема - и тя хоп , в кенефа .... , да вярно е както писа един модератор , че можеш да си прочетеш вестника и в кенефа , ама то не е като да си го четеш до като си пиеш кафето..... :wink:
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

sampo написа:Няма такова нещо , дано го разберат модераторите , това е форум между равнопоставени и свободни хора , само дето модераторите трябва да бъдат по възпитани , компетентни , и по човеци , риболовните им успехи нямат нищо общо с това.

Един призив: Не стреляйте по малолетни :lol: /IVKOPIVKO/ , и вие модераторите сте били деца :lol: !

Пускам темата , където само Косьо /barutchiata ©/ може да ме .... :butthead: ... модератерствува .. :oops: :lol: :lol: :lol: .. а може да ми се размине поне за 72 часа ... :lol: :lol: :lol: ... и после , естествено .. delete :evil: :evil: .

Нещо против мен ли бе батка?
Че последно време голяма политика се бистри тук, но не и риболов!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

sapuna написа:Стига сте се крили зад фустите на майките си!
Цитирайте имена и причини!!!
IVKOPIVKO написа:
Нека да публикува снимки на въдиците си с монтажите които е използвал и ще му повярваме ...Трябва да е използвал поне 3-4 въдици...ха да видим задачка-закачка...

На теб ти се чудя за наивните забележки,и доколкото знам учиш в Щатите.Как си стигнал до там не знам,ама ако ти беше снимал въдиците какво щеше да се промени.Колега,браво за улова,някои по-нов като си снима улова е касап,от мен да знаеш,иначе купчините умряла риба снимана от други не е.Това да ти е за обеца,друг път снимай на водоема как пускаш някоя риба,а другите в кофата и в къщи.

Не съм много наясно, но не мисля ,че това е правилния тон :twisted: и още повече ,че не е за първи път
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

barutchiata © написа:[Нещо против мен ли бе батка?
Гузен ,негонен бяга :P няма политика трябва да се изяснят нещата :smt023
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Какво се заядохте с Бутника не мога да разбера?Да не би Сапуна,Деди,Марко и т.н да не са правели остри забележки на някой за толкова време във форума?Правели са разбира се,но това не ги прави лоши или недостойни модератори.Все пак за това са сложени там,пък и в мнението на Бутника,няма нещо нецензурирано или псувня,за което бих бил против. :roll:
TICA FAN
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

imitev72 написа:
Ако ме светнеш откакво да съм гузен , че незнам. Или както обикновено си спамиш :lol:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

SONY написа:Какво се заядохте с Бутника не мога да разбера?Да не би Сапуна,Деди,Марко и т.н да не са правели остри забележки на някой за толкова време във форума?Правели са разбира се,но това не ги прави лоши или недостойни модератори.Все пак за това са сложени там,пък и в мнението на Бутника,няма нещо нецензурирано или псувня,за което бих бил против. :roll:
Сони , ти нещо си се объркал като че ли :roll: Не виждам в тази тема някой да се заяжда с Ицо , но от друга страна много конкретно съм написал , аз лично какво виждам и защо според мен се завихрят тия скандали :idea: :idea: :idea:
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

barutchiata © написа:
imitev72 написа:
Ако ме светнеш откакво да съм гузен , че незнам. Или както обикновено си спамиш :lol:
Както обикновено си спамя :wink:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Има една поговорка:"ако някой те нарече магаре....удари му шамар, ако втори те нарече магаре....наречи го и ти магаре, ако трети те нарече магаре....купи си седло"
Та тенденцията за оплакване от бутник случайна ли е или става дума за някакъв подъл заговор? То вярно че е знаещ и можещ риболовец, но адекватното поведение и истеричните изблици не са ли също фактор? :roll:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Nemezis_ss написа:Има една поговорка:"ако някой те нарече магаре....удари му шамар, ако втори те нарече магаре....наречи го и ти магаре, ако трети те нарече магаре....купи си седло"
Та тенденцията за оплакване от бутник случайна ли е или става дума за някакъв подъл заговор? То вярно че е знаещ и можещ риболовец, но адекватното поведение и истеричните изблици не са ли също фактор? :roll:
:smt023 :smt023 :smt023
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”