Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Модератори и модерирани , подпорудчици и редници ?
Модератор: sapuna
Модератори и модерирани , подпорудчици и редници ?
Няма такова нещо , дано го разберат модераторите , това е форум между равнопоставени и свободни хора , само дето модераторите трябва да бъдат по възпитани , компетентни , и по човеци , риболовните им успехи нямат нищо общо с това.
Във гилдията на модераторите попаднаха
полуграмотни хора с неправилен изказ , правопис и просташко поведение , на които личи безмислено преминали първи 7 години от живота им , капитанското и мутренско поведение не коментирам.
И вместо да се упражнявате в модератерствуване над беззащитните си жертви /модерираните/ , се фгледайте в собствените си качества и морал .
PS:Не визирам само Кроки , той не е модератор , а човек
.
Един призив: Не стреляйте по малолетни
/IVKOPIVKO/ , и вие модераторите сте били деца
!
Пускам темата , където само Косьо /barutchiata ©/ може да ме ....
... модератерствува ..
.. а може да ми се размине поне за 72 часа ...
... и после , естествено .. delete
.
Във гилдията на модераторите попаднаха

И вместо да се упражнявате в модератерствуване над беззащитните си жертви /модерираните/ , се фгледайте в собствените си качества и морал .
PS:Не визирам само Кроки , той не е модератор , а човек

Един призив: Не стреляйте по малолетни

Пускам темата , където само Косьо /barutchiata ©/ може да ме ....

Последно промяна от sampo на Пон Окт 20, 2008 11:09 pm, променено общо 1 път.
На платено не одим !
Re: Модератори и модерирани , подпорудчици и редници ?
sampo написа:Няма такова нещо , дано го разберат модераторите , това е форум между равнопоставени и свободни хора , само дето модераторите трябва да бъдат по възпитани , компетентни , и по човеци , риболовните им успехи нямат нищо общо с това.
Във гилдията на модераторите попаднахаполуграмотни хора с неправилен изказ , правопис и просташко поведение , на които личи безмислено преминали първи 7 години от живота им , капитанското и мутренско поведение не коментирам.
PS:Не визирам само Кроки , той не е модератор , а човек.
Един призив: Не стреляйте по малолетни/IVKOPIVKO/ , и вие модераторите сте били деца!
Пускам темата , където само Косьо /barutchiata ©/ може да ме ....... модератерствува ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... и после , естествено .. ключ
![]()
.

Подкряпям Сампо напълно, с какво модераторите са повече от мен и всички колеги от форума ,че си позволяват такав тон

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Стига сте се крили зад фустите на майките си!
Цитирайте имена и причини!!!
Аз лично съм много доволен от модераторския екип ,като цяло.Каквото и да съм питал и на лични и в темите,винаги ми е било отговаряно компетентно и човечно.Много неща съм научил и от Ицо Бутника,с който съм имал честа да ходя доста пъти за риба.Който го познава лично знае ,че е много печен тип и е човек на място,както и с големи познания по риболова.Някъде на някой му отговорили по-остро и веднага последват оплаквания, а защо толкова рядко виждаме специални теми в които се изказва благодарност към даден модератор?Това ,че в сайта са изписани със светло синичко,не ги прави нещо повече от всеки обикновен потребител с разликата,че имат задължения,за които да следят.Още веднъж казвам,много съм доволен от целия екип,било то грамотни или неграмотни за мен е важно да са на място и да помогнат в нужда. 

TICA FAN
-
- учете се от него
Първото и основното за което се завихрят скандалите , а от там и модераторствуването е въпроса с радикалните рилийзинг фундаменталисти. Вместо модераторите да си гледат свястно работата и незабавнио да трият постове от такова естество , те оставят купона да се завихря и да се точи понякога с дни ( лично аз съм имал многократно такива случаи). Особено пък и когато става дума за сравнително нови колеги! Имам мнение , че до като не се въведе ясен и точен регламент за забрана на такива провокативни и скудоумни постове ( с последващ БАН) , НЕЩАТА ЩЕ СА ПО ТОЗИ НАЧИН. За по-лесно , направо се удря ключ на темата вместо да се разчистват нещата от към , айде да не кажа "малоумници"
От 20 000 потребители , тази "категория" дето плюе преднамерено и закононесъобразно са не повече от двадесетина "колеги" , ама иначе е по-лесно да се "пилят" нервите на останалите 19 980 човека.
Почвам да пиша нещо смислено в някоя тема - и тя хоп , в кенефа .... , да вярно е както писа един модератор , че можеш да си прочетеш вестника и в кенефа , ама то не е като да си го четеш до като си пиеш кафето.....

Почвам да пиша нещо смислено в някоя тема - и тя хоп , в кенефа .... , да вярно е както писа един модератор , че можеш да си прочетеш вестника и в кенефа , ама то не е като да си го четеш до като си пиеш кафето.....

- barutchiata ©
- Администратор
sampo написа:Няма такова нещо , дано го разберат модераторите , това е форум между равнопоставени и свободни хора , само дето модераторите трябва да бъдат по възпитани , компетентни , и по човеци , риболовните им успехи нямат нищо общо с това.
Във гилдията на модераторите попаднахаполуграмотни хора с неправилен изказ , правопис и просташко поведение , на които личи безмислено преминали първи 7 години от живота им , капитанското и мутренско поведение не коментирам.
PS:Не визирам само Кроки , той не е модератор , а човек.
Един призив: Не стреляйте по малолетни/IVKOPIVKO/ , и вие модераторите сте били деца
!
Пускам темата , където само Косьо /barutchiata ©/ може да ме ....... модератерствува ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... и после , естествено .. delete
![]()
.
Нещо против мен ли бе батка?
Че последно време голяма политика се бистри тук, но не и риболов!
IVKOPIVKO написа:sapuna написа:Стига сте се крили зад фустите на майките си!
Нека да публикува снимки на въдиците си с монтажите които е използвал и ще му повярваме ...Трябва да е използвал поне 3-4 въдици...ха да видим задачка-закачка...
На теб ти се чудя за наивните забележки,и доколкото знам учиш в Щатите.Как си стигнал до там не знам,ама ако ти беше снимал въдиците какво щеше да се промени.Колега,браво за улова,някои по-нов като си снима улова е касап,от мен да знаеш,иначе купчините умряла риба снимана от други не е.Това да ти е за обеца,друг път снимай на водоема как пускаш някоя риба,а другите в кофата и в къщи.
Не съм много наясно, но не мисля ,че това е правилния тон

Гузен ,негонен бягаbarutchiata © написа:[Нещо против мен ли бе батка?
Че последно време голяма политика се бистри тук, но не и риболов!

Какво се заядохте с Бутника не мога да разбера?Да не би Сапуна,Деди,Марко и т.н да не са правели остри забележки на някой за толкова време във форума?Правели са разбира се,но това не ги прави лоши или недостойни модератори.Все пак за това са сложени там,пък и в мнението на Бутника,няма нещо нецензурирано или псувня,за което бих бил против. 

TICA FAN
- barutchiata ©
- Администратор
Ако ме светнеш откакво да съм гузен , че незнам. Или както обикновено си спамишimitev72 написа:Гузен ,негонен бягаbarutchiata © написа:[Нещо против мен ли бе батка?
Че последно време голяма политика се бистри тук, но не и риболов!няма политика трябва да се изяснят нещата

-
- учете се от него
Сони , ти нещо си се объркал като че лиSONY написа:Какво се заядохте с Бутника не мога да разбера?Да не би Сапуна,Деди,Марко и т.н да не са правели остри забележки на някой за толкова време във форума?Правели са разбира се,но това не ги прави лоши или недостойни модератори.Все пак за това са сложени там,пък и в мнението на Бутника,няма нещо нецензурирано или псувня,за което бих бил против.

Както обикновено си спамяbarutchiata © написа:Ако ме светнеш откакво да съм гузен , че незнам. Или както обикновено си спамишimitev72 написа:Гузен ,негонен бягаbarutchiata © написа:[Нещо против мен ли бе батка?
Че последно време голяма политика се бистри тук, но не и риболов!няма политика трябва да се изяснят нещата

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Има една поговорка:"ако някой те нарече магаре....удари му шамар, ако втори те нарече магаре....наречи го и ти магаре, ако трети те нарече магаре....купи си седло"
Та тенденцията за оплакване от бутник случайна ли е или става дума за някакъв подъл заговор? То вярно че е знаещ и можещ риболовец, но адекватното поведение и истеричните изблици не са ли също фактор?
Та тенденцията за оплакване от бутник случайна ли е или става дума за някакъв подъл заговор? То вярно че е знаещ и можещ риболовец, но адекватното поведение и истеричните изблици не са ли също фактор?

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Nemezis_ss написа:Има една поговорка:"ако някой те нарече магаре....удари му шамар, ако втори те нарече магаре....наречи го и ти магаре, ако трети те нарече магаре....купи си седло"