Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Скобарско разбиване, 22.10.2008г. !
Скобарско разбиване, 22.10.2008г. !

Имаше такива красавци :

И такива хубавици :

За мен днешния излет беше най-успешният от много години насам скобарски риболов.

Бяхме заедно с едно приятелче, който успя да хване също много риба. Точно 50 скобара и 15 мрени, от които 10 много хубави. Неговата риба не я снимах, защото той лови до много късно и нямаше как да направя снимките. Отдавна не нося апарат, а снимам с телефона, който не еподходящ за снимки с намалена осветеност.
Да спомена само, че всички рибки плуват на свобода. Един скобар нещо не успя да се свести след пускането и обърна корема, но се надявам да оцелее.
Както всеки път досега, събрах софрата на дивите прасета, които са били предишните дни на това място за риба и са забравили да почистят след себе си

- каридата
- учете се от него
Re: Скобарско разбиване, 22.10.2008г. !
Много доволен улов.Поздравления 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- и господ не е толокова добър
Много добър риболов.Сподели къкъв беше метода,задтржане,изтиане..... 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Мариан,аз май преди теб ще разменя гостуване.Браво!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Local
- учете се от него
Браво Мариане, ех тая Струма, много е дашна тази година, пу-пу все така да ви върви!
Метода предполагам че с Бъбъла е изтичане с леки задържания и едно-две дроперчета надолу да може куката леко да докосва дъното, но може и да се лъжа...
Все по-големи успехи ти пожелавам Мариане!
Метода предполагам че с Бъбъла е изтичане с леки задържания и едно-две дроперчета надолу да може куката леко да докосва дъното, но може и да се лъжа...
Клавиатура риба не лови!!!
- Бисо
- сериозен играч
Марианка
......много ти еднакви снимките......на всеки излет

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- разбира нещата
Скобари...чакам и аз първия си риболовен-скобаро излет... Много ме радват успешните относна таз риба...ще видим
Само така колега... 
п.п. а кленчета нямаше ли?

п.п. а кленчета нямаше ли?

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- indalo
- фен клуб-скобар
Не се спре Мариане, ама подобри рекорда. Браво, завиждам благородно. Надявам се да си на срещата в петък да пийнем по едно.
п.п. А тая година верно Струма е много дашна на скобари. Дано повече хора си взимат разрешеното, а останалия улов да бъде връщан в реката.
п.п. А тая година верно Струма е много дашна на скобари. Дано повече хора си взимат разрешеното, а останалия улов да бъде връщан в реката.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
snegk написа:Много добър риболов.Сподели къкъв беше метода,задтржане,изтиане.....
В началото започнах риболова с 2 гр. Torpedo, но в последствие реших да го сменя с Bubble. И с двата варианта винаги опитвам различни комбинации. В повечетоп случай дава по-добър резултат на задържане, т.е задържам около 2 сек и след леко отпускане следва удар, ако не се повтаря отново. Днес ми направи впечатление, че рибата взимаше много настървено на пълно задържане, т.е задържам плувката на хранителното петно без да и давам визможност да изтича. Следва отчетливо потапяне на плувката. Почти всички големи скобари излязоха на този вариант.
Е няма как бате, за хубавите думи имаш биричка от менMarco Polo написа: А ако познаваше Мариан, щеше да знаеш, че е читаво момче, ама все още не го познаваш, та така...

butnik написа:Мариан,аз май преди теб ще разменя гостуване.Браво!
Добре дошъл ! Ще се радвам да се запознаем и да половим рибоци заедно

Local написа:Браво Мариане, ех тая Струма, много е дашна тази година, пу-пу все така да ви върви!
Благодря за пожеланията

По-нагоре съм описал как точно подхождам аз с близалките. Иначе почти винаги ползвам един дропер. Когато ловя на пълно задържане оставям дропера с целия повод на дъното, а когато е на класическо задържане само половината от повода е на дъното. Хубавото, е че там където ловя дъното е равно. Има малки ръбчета, но за щастие липсват закачки.
Този път не излезе нито едноnatrii написа:п.п. а кленчета нямаше ли?

indalo написа:Не се спре Мариане, ама подобри рекорда. Браво, завиждам благородно. Надявам се да си на срещата в петък да пийнем по едно.
Няма как да дойда бате. Заминавам за една седмица в Швейцария. Другия път съм на линия !:)
Ти нави ли се за наклонената повърхност обсипана с платформи и щеки ?

Браво Много добър риболов е станал .
Браво добър риболов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тотално разбиване
Браво и наздраве 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!