Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

малки зъбатки
малки зъбатки
Преди няколко дни се похвалих с новата си спинарка (окума гладиатор) , а днес успях и да я тествам
!!КЪм 3 часа отидохме с бащата на мястото и на 2-рото замятане удари едната хубавица към килограм .. След лека разходка надолу изкарах още 2 малки идиотчета , които също ме изкефиха
..Пръчката се държи добре , но доста се огъва , което не ме радва особено!!!НО пък така удоволствието е пълно!!!

Последно промяна от tachev на Чет Окт 23, 2008 10:40 pm, променено общо 3 пъти.
Туй риболова не е за мен 

- Живко Василев
- разбира нещата
Re: малки зъбатки
Поздрави за сефтето

Последно промяна от Живко Василев на Пет Окт 24, 2008 6:45 pm, променено общо 2 пъти.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Брависимо пича tachev,
искам да запитам за Окумата Гладиатор- как се държи върха и- оплита ли се постоянно влакното на връхния водач, че ще сменям скоро моята спинарка и се ослушвам за добра пръчка, а на моята тъкмо връхния водач ми трови нервите.
Хубава щука ей- другия път да хванеш майка и.

искам да запитам за Окумата Гладиатор- как се държи върха и- оплита ли се постоянно влакното на връхния водач, че ще сменям скоро моята спинарка и се ослушвам за добра пръчка, а на моята тъкмо връхния водач ми трови нервите.
Хубава щука ей- другия път да хванеш майка и.

НЕ , не ми се е оплитала !!Аз съм с монофил и не знам дали това също има значение!!Сега съм си поръчал плетеняк ама трябжа да дойде.Иначе за тези пари е доста прилична.И най-вече е доста лекичка.
Туй риболова не е за мен 

- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
браво струва ми се че примамката е салмо хотнет с пъстървова окраска
колега това не е ли гърлата