елена състезанието 19.10.2008г.nariba.com 1 място

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: елена състезанието 19.10.2008г.nariba.com 1 място

Мнение от AL KAPONE »

Райчо Китов написа:Ебати тоталитаризма..без предупреждение БАН...лаици
Смисъл.... :idea: Прочелси какво мнение е излразил потребителя и заеш защо е било изтрито :idea:
Кажи, колега Китов ако си запознат :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

igoros написа:еи п... ...и що ми триете мненията бе мам.............. :finga: :finga: :finga:
:!: :!: :!: :!:

Псува и то на майка, ако още някой не е разбрал! Лаици ли ...
jonik
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от jonik »

всичко хубаво снимали сте се снимали изяли рибата изяли ама защо трябва да показвате снимки как сте и бръкнали в очите и проснали на плочките
да не говорим че тая можеше да плува някъде друга де и утре пак да си я хванеш ида установиш че е пораснала.
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

jonik написа:всичко хубаво снимали сте се снимали изяли рибата изяли ама защо трябва да показвате снимки как сте и бръкнали в очите и проснали на плочките
да не говорим че тая можеше да плува някъде друга де и утре пак да си я хванеш ида установиш че е пораснала.
На 100% съм съгласен с теб колега. На времето и аз правих такива грешки за които сега съжалявам денонощно :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: . НО преди четери години разбрах, че това да УНИЩОЖАВАШ риби над 3кг. сие направо престъпление. Смятам за кабилно след успешен риболов да си задържиш една-две риби и си направиш кефа да поканиш приятна компания за един готин мохабед. Но това да натряскаш багажника, пребираш се в къщи и се надяваш всичко живо дате види "колко голям рибарси" е жива простотия. Все пак има фотоапарати,дори и телефоните ги имат.Никои не е светец, всички сме правили груби гришки,но по-важното е дасе поучим от тях. Мисълтами е следната, за голяма радост доста хора все повиче усещат правата посока но ще мине време докато всеки осъзнае,че рибата сие наша и трябва сами да си е пазим. Ако тези момчета разберат това което пиша ЕВАЛА няма да се сърдя,но ако неги жегне... сори това говори,че все още има хора които живеят в Живково време. Ако съм убидел някой се извинявам но това е мое мнение по въпроса КАК ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯМЕ С РИБАТА.
jonik
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от jonik »

achocarp написа:
jonik написа:всичко хубаво снимали сте се снимали изяли рибата изяли ама защо трябва да показвате снимки как сте и бръкнали в очите и проснали на плочките
На 100% съм съгласен с теб колега. На времето и аз правих такива грешки за които сега съжалявам денонощно :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: . НО преди четери години разбрах, че това да УНИЩОЖАВАШ риби над 3кг. сие направо престъпление. Смятам за кабилно след успешен риболов да си задържиш една-две риби и си направиш кефа да поканиш приятна компания за един готин мохабед. Но това да натряскаш багажника, пребираш се в къщи и се надяваш всичко живо дате види "колко голям рибарси" е жива простотия. Все пак има фотоапарати,дори и телефоните ги имат.Никои не е светец, всички сме правили груби гришки,но по-важното е дасе поучим от тях. Мисълтами е следната, за голяма радост доста хора все повиче усещат правата посока но ще мине време докато всеки осъзнае,че рибата сие наша и трябва сами да си е пазим. Ако тези момчета разберат това което пиша ЕВАЛА няма да се сърдя,но ако неги жегне... сори това говори,че все още има хора които живеят в Живково време. Ако съм убидел някой се извинявам но това е мое мнение по въпроса КАК ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯМЕ С РИБАТА.
прав си обаче все още много хора не могат да проумеят това
skitalec
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skitalec »

Не смятам да взимам страна по разгорещените спорове, които се водят тук по темата. Кой крив, кой прав определено за мен не е толкова важно. Смятам (лично мнение), че в действителнос риболовът е преди всичко ФИЛОСОФИЯ, а не спорт. Спорове от типа кой е "по-най", определено не са ми по вкуса. Лично за мен интерес представляват монтажите и тактиката с която момчетата са успели да надхитрят и дръпнат рибите. В крайна сметка май това е най- важно в риболова, а не злобните подмятания и даване на крайни мнения,- някои от които е нужно да бъдат трити от модераторите. Смятам, че сме големи хора,обединени от една идея, а имено общото ни мнение риболова. Нека ако е възможно, колегите участвали в така нареченото състезание, да споделят своя опит за да могат хора като мен да понаучат нещичко. :roll:
Предварително благодаря и се надявам да не съм засегнал никого! Поздрави и успех желая на всички!
Аватар
Ivkou
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivkou »

gg boys
Изображение

It's all about the game and how you play it !!!
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Ей, какво става тук. Сега открих темата, а Вие сте успели да се изпокареате. Защо ли?
Поздрави от мен за съотборниците.
Аватар
Drago
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Drago »

Ей луди хора или комплексирани знам ли, всеки случай сте усрали темата, не ви разбирам хич даже аз не знам, ма дали пък е много хуманно да ловиш рибата с кука дали не я боли знам ли :?: я дайте да си ловим с парашути вижда ми се най хуманно и не наранява рибата май :?: е няма кеф ма е по-хуманно значи да действаме :?
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”