Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

елена състезанието 19.10.2008г.nariba.com 1 място
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: елена състезанието 19.10.2008г.nariba.com 1 място
Смисъл....Райчо Китов написа:Ебати тоталитаризма..без предупреждение БАН...лаици

Кажи, колега Китов ако си запознат

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
igoros написа:еи п... ...и що ми триете мненията бе мам..............![]()
![]()

Псува и то на майка, ако още някой не е разбрал! Лаици ли ...
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
всичко хубаво снимали сте се снимали изяли рибата изяли ама защо трябва да показвате снимки как сте и бръкнали в очите и проснали на плочките
да не говорим че тая можеше да плува някъде друга де и утре пак да си я хванеш ида установиш че е пораснала.
да не говорим че тая можеше да плува някъде друга де и утре пак да си я хванеш ида установиш че е пораснала.
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На 100% съм съгласен с теб колега. На времето и аз правих такива грешки за които сега съжалявам денонощноjonik написа:всичко хубаво снимали сте се снимали изяли рибата изяли ама защо трябва да показвате снимки как сте и бръкнали в очите и проснали на плочките

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
прав си обаче все още много хора не могат да проумеят товаachocarp написа:На 100% съм съгласен с теб колега. На времето и аз правих такива грешки за които сега съжалявам денонощноjonik написа:всичко хубаво снимали сте се снимали изяли рибата изяли ама защо трябва да показвате снимки как сте и бръкнали в очите и проснали на плочките
да не говорим че тая можеше да плува някъде друга де и утре пак да си я хванеш ида установиш че е пораснала.![]()
![]()
![]()
![]()
. НО преди четери години разбрах, че това да УНИЩОЖАВАШ риби над 3кг. сие направо престъпление. Смятам за кабилно след успешен риболов да си задържиш една-две риби и си направиш кефа да поканиш приятна компания за един готин мохабед. Но това да натряскаш багажника, пребираш се в къщи и се надяваш всичко живо дате види "колко голям рибарси" е жива простотия. Все пак има фотоапарати,дори и телефоните ги имат.Никои не е светец, всички сме правили груби гришки,но по-важното е дасе поучим от тях. Мисълтами е следната, за голяма радост доста хора все повиче усещат правата посока но ще мине време докато всеки осъзнае,че рибата сие наша и трябва сами да си е пазим. Ако тези момчета разберат това което пиша ЕВАЛА няма да се сърдя,но ако неги жегне... сори това говори,че все още има хора които живеят в Живково време. Ако съм убидел някой се извинявам но това е мое мнение по въпроса КАК ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯМЕ С РИБАТА.
-
- научил се да хвърля
Не смятам да взимам страна по разгорещените спорове, които се водят тук по темата. Кой крив, кой прав определено за мен не е толкова важно. Смятам (лично мнение), че в действителнос риболовът е преди всичко ФИЛОСОФИЯ, а не спорт. Спорове от типа кой е "по-най", определено не са ми по вкуса. Лично за мен интерес представляват монтажите и тактиката с която момчетата са успели да надхитрят и дръпнат рибите. В крайна сметка май това е най- важно в риболова, а не злобните подмятания и даване на крайни мнения,- някои от които е нужно да бъдат трити от модераторите. Смятам, че сме големи хора,обединени от една идея, а имено общото ни мнение риболова. Нека ако е възможно, колегите участвали в така нареченото състезание, да споделят своя опит за да могат хора като мен да понаучат нещичко.
Предварително благодаря и се надявам да не съм засегнал никого! Поздрави и успех желая на всички!

Предварително благодаря и се надявам да не съм засегнал никого! Поздрави и успех желая на всички!
- Ivkou
- вече хвърля и на тежко
gg boys

It's all about the game and how you play it !!!
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ей, какво става тук. Сега открих темата, а Вие сте успели да се изпокареате. Защо ли?
Поздрави от мен за съотборниците.
Поздрави от мен за съотборниците.
Ей луди хора или комплексирани знам ли, всеки случай сте усрали темата, не ви разбирам хич даже аз не знам, ма дали пък е много хуманно да ловиш рибата с кука дали не я боли знам ли
я дайте да си ловим с парашути вижда ми се най хуманно и не наранява рибата май
е няма кеф ма е по-хуманно значи да действаме