Инфо за яз. Рабиша

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Инфо за яз. Рабиша

Мнение от fixxer »

Здравейте, някой мойе ли да ми помогне с някаква информация за язовир Рабиша ? На 2-ри октомври ни предстои състезание там и ще ни е нужно да знаем кое, как излиза :roll:

Благодарим предварително :wink:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Dobrev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dobrev »

ООооо Fixxere как сме бате? Как е хавата по софийско?
За Рабиша ще гледам и аз да дойда, така, че една информация не е лоша. Дано да се вместя с времето, щото много ми се идва на това състезание.
Fishing Forever
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

ооо Добрев, нещо ми се изгуби напоследък :wink: но пък ще се видим на състезанието, макар че както е тръгнало нещо никой никакво инфо не дава та май ще ходим на сляпо :twisted:
WINNERS DON'T USE DRUGS
Жоро Гоцов

редакционна грешка

Мнение от Жоро Гоцов »

Колега ...Рабиша е езеро, не е язовир !!!.....среден размер гьол точно под изхода на Рабишката пещера....има шаран и сом(средни размери)....дава яки дребосъци, а за сом си трябва кльонк ! ...ти го владееш тоя риболов перфектно и няма да имаш проблеми... и помни че сома има три фази на кълване....от 18 до 22 ; 22 до 24 ; 00 до 02 часа. Първа активна, втора пасивна и трета случайна.... 8) стръв :слънчевка голям размер...при липса сменяш с каракудка или кефалче !!! Ако ловиш внимавай да не хванеш мрежа защото има много такива.......успех :lol:
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Здрвей Жоро и мерси за инфото :D
То сом хубаво, че излиза ама ние отиваме на състезание там, а състезанието ще е на плувка и общо взето ни интересува най-популярната риба там и на какво да я търсим най-вече. Още веднъж благодарско :D
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

наистина е гадно че няма състезание, но и без това ще ми дойде един разход по-малко защото си купих кола тези дни и съм назад с материала :P
WINNERS DON'T USE DRUGS
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Алеко написа:Миналия четвъртък бях там, за да огледам евентуалните места за провеждане на състезанието. Единият бряг е полегат, там излизат каракуди и шарани.
Aleko, kakav e statuta na Rabisha v tozi moment? Predi vreme imashe edni deto razpavaha mreji :x Mai arendatori go davaha...Ima li oshte takiva gadove ili e svobodno bez razni drazniteli?
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Blagodaria :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”