Радиоуправляемя лодка мое производство

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

modelar
новобранец
новобранец

Re: Радиоуправляемя лодка мое производство

Мнение от modelar »

Има и по-тънки лайсни,днес една такава замина за 220 лв.малко ползвана,но има и нови евтини и скъпи апаратури,зависи от доста неща.

http://www.modelar.dir.bg
paco_lz
новобранец
новобранец

Мнение от paco_lz »

ресьора написа:Пако брато управлението ми е Граупнер МХ12от Квалитет21 в Стара Загора,за сега апаратурата е много добра само цената не ми харесва 330лв и това ебез зарядно за нея.
Къде са и 300лв при условие че моята излезе "приблизително" 50лв частите.Няма ли нещо евтино китайско.
ресьора

Мнение от ресьора »

Брато има и по евтини апаратури китаиско производство но са с по малък обхват,ето ти един саит за по тънки апаратури http://rchobby-bg.com/,там има и доста други неща на по тънка цена.
Последно промяна от ресьора на Съб Окт 25, 2008 9:18 am, променено общо 1 път.
ресьора

Мнение от ресьора »

Пако има и други хубави апаратури и то на Граупнер които са по евтини от моята,но всич;о зависи от това колко канална ще е апаратурата тоест колко серво машинки ще вкл.
paco_lz
новобранец
новобранец

Мнение от paco_lz »

ресьора написа:Брато има и по евтини апаратури китаиско производство но са с по малък обхват,ето ти един саит за по тънки апаратури http://rchobby-bg.com/,там има и доста други неща на по тънка цена.
Благодаря за линка.Много е полезен.Работата е там 4е когат ми правиха апаратурата няма6е откъде да я купя.А 4астите наистина са около 60лв като няма6е проблем да се направи и 9канална.Моята в момента е 6 канална и работи на 27мгц.Прави ми я един колега радио любител.Разстоянието
на което работи според него трябва да е над 1км.Аз съм я пробвал към 200м.Но може да си представи6 какво се вижда след 200м от кораб4ето.

Пацо, ще те помоля да намериш на клавиатурата "ч" и "ш" и да ги използваш по предназначение. ;)
МР
ресьора

Мнение от ресьора »

Пако евалла на приятеляти и аз в началото търсех някои да ми направи апаратура но никои не се хвана,а проблема с видимоста на дълеко съм го решил с това че лодката ми едоста голяма даже един мои приятел ще я изрисува с изкрящи бои с цел още по добра видимос но това ще е зимата иначе мислим да я рисуваме с фосфорициращи бои.
paco_lz
новобранец
новобранец

Мнение от paco_lz »

до мп мисля че не сме в час по български ивсички ме разбраха . имаш ли на идея колко време ми отне да напиша това. предния пьт писа синьт ми под моядиктовка .а относно темата тя е направи си сам а не купи си от тук или от там .
paco_lz
новобранец
новобранец

Мнение от paco_lz »

А пък аз мислех да помагам с идеи които съм използвал и работят добре.На моят модел няма серво машинки.А използвам бубини,прожини и корда.Важна е идеята.
modelar
новобранец
новобранец

Мнение от modelar »

paco_lz,ако не е тайна,през коя година ти правиха апаратурата?

Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

modelar написа:paco_lz,ако не е тайна,през коя година ти правиха апаратурата?

Виж и http://www.kvalitet-21.com/sport/produc ... t.30.all.1
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
ресьора

Мнение от ресьора »

Колега Божидар това една от наи добрите лодки които съм виждал но все пак Евгени е профисионалист в изработката на всякакви корабни модели,а тук става въпрос за нещо което ти е минало изцяло или частично през ума и ръцетети,нещо което се е пулучило чрез опити и грешки и накрая когато видиш плода на труда ти да работи така както ти искаш,адреналина ти се качва на макс усещаш онова чувство на задоволство от всичко постигнато и всичко научено през времето което си работил над модела си.Е това не може да се купи с пари.
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

ресьора написа:Колега Божидар това една от наи добрите лодки които съм виждал но все пак Евгени е профисионалист в изработката на всякакви корабни модели,а тук става въпрос за нещо което ти е минало изцяло или частично през ума и ръцетети,нещо което се е пулучило чрез опити и грешки и накрая когато видиш плода на труда ти да работи така както ти искаш,адреналина ти се качва на макс усещаш онова чувство на задоволство от всичко постигнато и всичко научено през времето което си работил над модела си.Е това не може да се купи с пари.
Съгласен със теб/след първата ще видиш недостатъците си и ще има втора и т.н. който го хване Болеста моделизми и конструиране ОСТАВА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ/,а между другото като студент в Габрово Евгени Генов НИЙ го научихме да прави модели ,бях н-к на клуба в Габрово :!: Спомени,спомени :cry:
paco_lz
новобранец
новобранец

Мнение от paco_lz »

modelar написа:paco_lz,ако не е тайна,през коя година ти правиха апаратурата?
приблизително преди 4 или 5г.
modelar
новобранец
новобранец

Мнение от modelar »

Божидаре,имам хубави спомени от "Синкевица" - и ядохме и пихме и със златни медали от F 2 се прибрахме.Отдавна беше - 1990 г.Тогава бях началник Модел клуб,който успях да запазя до 1998 г.а от 2001 г. съм Председател на УС на Модел клуб "Емил Димитров" и оттогава няма ден,в който да не съм пипал модели и апаратури.С Евгени се познаваме и сме приятели от години.
Работя за захранка и риболов само по поръчка.Показъл съм и на Ресьора какво правя,какви апаратури са добри,ползва момчето клубната база,помоща на деца и лодката му да върви.Аз през тези два месеца по болници и като се върнах,не разбрах защо ме е намразил толкова.Може и дето сме моделисти и моделари,ама какво да правим,като сме и рибари.
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

modelar написа:Божидаре,имам хубави спомени от "Синкевица" - и ядохме и пихме и със златни медали от F 2 се прибрахме.Отдавна беше - 1990 г.Тогава бях началник Модел клуб,който успях да запазя до 1998 г.а от 2001 г. съм Председател на УС на Модел клуб "Емил Димитров" и оттогава няма ден,в който да не съм пипал модели и апаратури.С Евгени се познаваме и сме приятели от години.
Работя за захранка и риболов само по поръчка.Показъл съм и на Ресьора какво правя,какви апаратури са добри,ползва момчето клубната база,помоща на деца и лодката му да върви.Аз през тези два месеца по болници и като се върнах,не разбрах защо ме е намразил толкова.Може и дето сме моделисти и моделари,ама какво да правим,като сме и рибари.
Аз съм последният н-к клуб на Габрово :oops: :oops: Дай на ЛС телефон за връзка :idea:
Заключено

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”