Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Мънисто
Модератор: Paublo_Eskobar
Мънисто
Здравейте колеги.Ако може някой да даде инфо за мънистото като стръв.За каква риба се прилага,в какви водоеми,продава ли се в магазините за риболовни принадлежности.Благодаря предварително и наслука.
- ventyri
- научил се да хвърля
Здравей колега.Мънисто се използва за риболов на река.То е под формата на топчета,сини,бели,червени,жълти от пласмаса които са пробити в средата и се слагат на повода след като си вързал куката, се нанизва.То пада до половината на куката до там, където е заоблена и си стои там.Ако искаш слагаш на върха на куката и друга стръф(напр.бял червей),ако искаш не слагаш.ПО ДОБРЕ СЛОЖИ.МЪНИСТО е ефикасно средство за риболов на скобар,речен кефал, точно този период на годината.Самото топче или по точно неговия цвят,когато е във водата се върти и предизвиква рибата.УСПЕХ-това е, с което мога да ти помогна.Тук се продава мънисто
- madted
- новобранец
- Обратна връзка:
мънистото наистина е хубава стръв. Лесно се намира. Обаче не търсете в рибарските магазини, защото топчето излиза десеторно по-скъпо. Най-добре отидете до някоя галантерия - там има гердани от такива мъниста и то за лев, два. Иначе на мънисто съм хващал кефал, червеноперка, мрена, морунаж.
НАСЛУКА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ!!!
НАСЛУКА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ!!!
- asenfisherman
- ще става разбирач
- asenfisherman
- ще става разбирач
Колега,4ergara естествено че вьпросьт ми не е сериозен.Ако захранваш с кус и ловиш на единична кука сьс стрьв мьнисто
:prayer::prayer:.За сьжаление имам горчив опит от риболова по р.Струма с троика и мьнисто на нея, като мьнистото се използва за оправдание за дрането,за това реагирах така на питането на колегата.Все пак риболова е спорт и мисля че трябва да сме спортсмени и да дадем шанс и на рибата.Поздрави и НА СЛУКА!

asenfisherman написа:Колега,4ergara естествено че вьпросьт ми не е сериозен.Ако захранваш с кус и ловиш на единична кука сьс стрьв мьнисто:prayer::prayer:.За сьжаление имам горчив опит от риболова по р.Струма с троика и мьнисто на нея, като мьнистото се използва за оправдание за дрането,за това реагирах така на питането на колегата.Все пак риболова е спорт и мисля че трябва да сме спортсмени и да дадем шанс и на рибата.Поздрави и НА СЛУКА!

За един ден за риба,Господ два дни дава.