стойка за директен!!!

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
preskata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

стойка за директен!!!

Мнение от preskata »

Стойката е собственоръчно направена от мен и баща ми!Само от огънати арматури! :!: :!: :wink:
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
За мен винаги навсякъде има риба
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Re: стойка за директен!!!

Мнение от natrii »

Бива...щом ти върши работа...ще ти стой добре :P Колко дълбоко се забива? :roll:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
preskata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от preskata »

natrii написа:Бива...щом ти върши работа...ще ти стой добре :P Колко дълбоко се забива? :roll:
Забива се около 20 см и вече съм я пробвал.Много ми е удобно!!!
Аватар
chopara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chopara »

По принцип си сека четали от дърветата, ама като отидох на Оризаре и то само полета, та такива стойки бяха много полезни
кьоркефали
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Дали сте я правили вие...не зная,но такива стойки са продаваха преди 15-20 години из рибарските магазини/на БЛРС/.Имаше и едни други,подобни,но не згъваеми.Струваха по 1-1.50лв,тогава.Поне ни бяха скъпи,си ги правехме сами.За некое "LIPNO" ,или друга въдица с мека дръжка,става,но за нова карпова тояга с допълнителна задна дръжка,забрави.А за директен-АбсурД-Освен някой композитен пет-шестак.Земи си качествена осмица и я забучи в тая стойка за "директни" и ще видиш какво реване ще настане.

П.П
Тая гега,дато си я наврел там,нема нищо общо с директните............та дори и с въдиците... :D
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Бисо, я си се представи преди 30-35 години? Защо му убиваш ентусиазма на момчето? Всички оттам идваме..... изключенията са в границите на научната фантастика.... Аз като малък и с тръстика, бамбук съм ловил.....ти не си ли? "Пази боже сляпо да прогледа"..... Има семейства които с 300 лева искарват цял месец, камо ли за тия пари въдица на детето си да купят.

Стойката неможе да се различи от купешките, браво мъжки!!
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Nemezis_ss написа:Бисо, я си се представи преди 30-35 години? Защо му убиваш ентусиазма на момчето? Всички оттам идваме..... изключенията са в границите на научната фантастика.... Аз като малък и с тръстика, бамбук съм ловил.....ти не си ли? "Пази боже сляпо да прогледа"..... Има семейства които с 300 лева искарват цял месец, камо ли за тия пари въдица на детето си да купят.

Съгласен съм с теб :smt023
Бисо я кацни малко на земята ,неможе така да убиваш ентусиазма на момчето ,каквито пръчки има с такива ще лови :idea:
Изображение
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

slivnalia написа:
Nemezis_ss написа:Бисо, я си се представи преди 30-35 години? Защо му убиваш ентусиазма на момчето? Всички оттам идваме..... изключенията са в границите на научната фантастика.... Аз като малък и с тръстика, бамбук съм ловил.....ти не си ли? "Пази боже сляпо да прогледа"..... Има семейства които с 300 лева искарват цял месец, камо ли за тия пари въдица на детето си да купят.

Бисо я кацни малко на земята ,неможе така да убиваш ентусиазма на момчето ,каквито пръчки има с такива ще лови :idea:
Съгласен съм със slivnalia .Уважавай Труда на Колегите :idea:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
preskata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от preskata »

Благодаря за подкрепата :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

2лв са,ама като си го направиш сам е по-сладко.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

butnik написа:2лв са,ама като си го направиш сам е по-сладко.
:smt023
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

butnik написа:2лв са,ама като си го направиш сам е по-сладко.
Правилно удоволствието е голямо
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

slivnalia написа:

Кокто съм писал,аз също съм правил подобни стойки и тогава върщеха работа,за тогавашните въдици.
Нито за секунда не ми е минало през акъла да се подигравам момчето,напротив,евала за мерака :smt023 .
Но от друга страна представяте ли си наистина до сложи в тая стойка карбона,който са му купили :cry: ......Това ми беше основната мисъл.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
boby30
новобранец
новобранец

Мнение от boby30 »

Бисо написа:Но от друга страна представяте ли си наистина до сложи в тая стойка карбона,който са му купили :cry: ......Това ми беше основната мисъл.
Едно време дядо ми само с карбони ловеше... Под 10 м. вика не е въдица тва, беше го чул от неговия дядо, пак запален фен на карбоните... Платформите тогава се снабдяваха трудно, все пак следвоенни години, ама на черната борса се намираха прилични немски изработки. Верно със свастики, но ги преправяш на сърп и чук и можеше да получиш медал за отрядник! Палеше той мерцедеса, навигацията естествено отпред на стъклото, антирадара заради куките и тръгваше за риба... Беше удобно - звънне на баба от сателитния телефон да пусне климатика в нас да разпуска след рибата и да слага тигана...
Контролна кула вика базата! Осъзнай се... :rolleyes:
RiBaRaA
новобранец
новобранец

Мнение от RiBaRaA »

Браво
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”