Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

26 октомври - риболов на речен кефал на Вит
- Zvezdichko
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
26 октомври - риболов на речен кефал на Вит
Ето ме отново... в този студен ден отново бях за риба с бащата 
Откъде да почна - голямата изненада днес
На Вит, на самата река хванах слънчак - вярвате или не вярвате! От лятото насам почти всяка седмица съм за риба - я на река, я на блато - но не съм хващал слънчаци от мнооооооого време. Та днес му се израдвах
Слънчакът бе хванат в едно място, където почти нямаше течение ... между водораслите 
Иначе - залагахме на голяма дълбочина на кокален червей. Точно така хванахме няколко големи кефала, които наистина ни зарадваха, защото си бяха едрички. Освен тях излизаше и много едър и хубав уклей - 15 сантиметров. Не броим бабушките, които се ловяха и този пък. И разбира се попчетата - на такава голяма дълбочина какво друго да очакваме?
Май накрая и понастинахме ... защото стана много студено и духаше вятър. Но риболовът си струваше!

Откъде да почна - голямата изненада днес

Иначе - залагахме на голяма дълбочина на кокален червей. Точно така хванахме няколко големи кефала, които наистина ни зарадваха, защото си бяха едрички. Освен тях излизаше и много едър и хубав уклей - 15 сантиметров. Не броим бабушките, които се ловяха и този пък. И разбира се попчетата - на такава голяма дълбочина какво друго да очакваме?
Май накрая и понастинахме ... защото стана много студено и духаше вятър. Но риболовът си струваше!
Кефя се на всичко, дори и на звяра на аватара 

Re: 26 октомври - риболов на речен кефал на Вит
някоя снимчица няма ли да оплакнем малко окото !!!?
Туй риболова не е за мен 

Re: 26 октомври - риболов на речен кефал на Вит
ПОПЧЕТА??????