Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Инфо Батак
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Инфо Батак
Колеги може ли някой да даде инфо за Батак ще съм във Велинград на 1-2 Ноември и мисля да прескоча до там. Каква риба кълве, стръв, монтажи място за риболов за пръв път ще ходя на този водоем. Благодарско предварително.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо Батак
Колега ,
Имаше май информация в този подфорум за батак , но за преди 1 месец ... Виж темата
Имаше май информация в този подфорум за батак , но за преди 1 месец ... Виж темата

- st_piskov
- ще става разбирач
вчера минах от там на връщане от Банско,рибари имаше само 2-3,говоря от към страната на Цигов чарк,от към риба при тях беше много слабо!язовира е паднал доста и има ивица от водорасли почти по цялото крайбрежие!сутрин и вечер излизало костур,на рибе от лодка!иначе другата риба(шаран,каракуда)никаква е няма!имай в предвид ако оставаш през ноща,че е адски студ!
На втичалото под Чигов царк костур и червеноперка,но трябва захранване
-
- вече хвърля и на тежко
Ако ти се ходи от другата страна до стената, температурата в момента е много подходяща за костурче на блесна. Голям кеф, обаче размера не е голям. Ако за теб няма значение.... успех !!!
Бях от към Цигов чарк миналата седмица, всичко е водорасли и от брега почти няма места да се лови а и риба малко, ако имаш възможност влез със лодка, рибата скачаше навътре и от лодка колегите хващаха.