Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Успешен на Стрелци!
-
- ще става разбирач
Успешен на Стрелци!
Здравейте!
Вчера с колегата martatel решихме да пробваме водоема на Стрелци.Понеже тръгнахме много рано объркахме мястото и отидохме на друго място,след дълго каране по полски пътища
намерихме правилното място
! Стандартна процедура-стоварване на багажа,приготвяне на захранка и се започна!Предварително бяхме подготвили такъм за щука.Тъй като всички казваха,че там има щука.Хвърлихме на дъно,на пружина,но целия ден нямахме удар,на Мача с монтаж Ваглер никакво кълване след обилно захранване.Понеже за първи път хвърлях за щука бях песимистично настроен,но ето че удари и моя час.точно на обяд тапата потъна,последва засечка и започна борбата
.Рибата се заби в тревата и се бях отчаял и мислех,че ще я изпусна.Но след десет минутна борба и с помоща на колегата се озова в кепа зъбатата красавица!
За начинаещ щукар си мисля,че е трофеен екземпляр-тежеше точно2,650кг.Тръпката беше невероятна,получих поздравления от много стари рибари,който бяха на водоема.Това е най-голямата риба,която съм хващал до сега
.Вечерта с колегата martatel естествено поляхме събитието и си пожелахме много нови срещи с тази уникална риба!Снимките са в галерията,защото не знам как да ги кача.

Вчера с колегата martatel решихме да пробваме водоема на Стрелци.Понеже тръгнахме много рано объркахме мястото и отидохме на друго място,след дълго каране по полски пътища

Последно промяна от fugata на Нед Окт 26, 2008 10:18 pm, променено общо 3 пъти.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Успешен на Стрелци!
Браво колега , благородно ти завиждам !
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво ,добра риба

Като за пьрва си е идеална,не знам какви ще са по нататьк,с това севте

Пожелавам ти това да ти е наи малката

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- ще става разбирач
Браво.Хуууубава риба

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

-
- ще става разбирач

-
- разбира нещата
Е това е! Ако не друго...поне трофей
Бравос!
п.п. съвсем се отчаях

п.п. съвсем се отчаях
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

браво колега,браво за улова и браво за коментара за ЛОКОТО и БИРАТА 

-
- научил се да хвърля
Браво все такива да ги вадиш.
Когато цъфнат теменугите и работите тръгнат зле,
е...и им майката на другите гледай ти да си добре.
Пеню Пенев
е...и им майката на другите гледай ти да си добре.
Пеню Пенев
Нека следващите са по-големи!
Колега fugata - имаш ЛС.
Колега fugata - имаш ЛС.
"Щастие за всички, щастие даром!"
Браво колега аз също имах късмет на този водоем.. извадих една щука 4.610кг има големи екзмпляри там. Айде другия път по-голяма и Локото да върви само на пред.
i`m forever blowing bubbles....
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
да позная ли бил си в събота и аз бях там видях те как се мъчиш без кеп да я извадиш после колегата се затича с кепчето и ти асистира ама разбрах малко по - късмо че си си обрал чукалата
таман идвх да видя трофея тъй като по язовира малвата се разнася бързо колегата които ти е помогнал ми каза че си тръгнал неочаквах да го видя тоя парцал тука ама браво
аз на фидера ударих 15 каракуди над 500 гр бащата на дъно измакна кам 10 15 хубави кустура и риболова за мен заварши успешно както гледам за тебе 2-но по-успешно наслука и да ме информираш ако ходиш пак там за резултата чакам 1 момент в които шарана полудява и взима като слънчевките
аиде наслука 

Без риболов няма любов !
Явно и някой друг е хванал хубава щука тогава. След като fugata изкара щуката стояхме още доста и заедно пристигнахме и заедно тръгнахме, няма начин да съм ти казал, че той си е тръгнал. Не за друго, ама от мнението ти излиза, че аз съм парцалаExTaZzY написа:да позная ли бил си в събота и аз бях там видях те как се мъчиш без кеп да я извадиш после колегата се затича с кепчето и ти асистира ама разбрах малко по - късмо че си си обрал чукалататаман идвх да видя трофея тъй като по язовира малвата се разнася бързо колегата които ти е помогнал ми каза че си тръгнал неочаквах да го видя тоя парцал тука ама браво
аз на фидера ударих 15 каракуди над 500 гр бащата на дъно измакна кам 10 15 хубави кустура и риболова за мен заварши успешно както гледам за тебе 2-но по-успешно наслука и да ме информираш ако ходиш пак там за резултата чакам 1 момент в които шарана полудява и взима като слънчевките
аиде наслука

Честито колеги.Като виждам от снимките сте били на стената,на язовира на Стрелци има много риба и щуки над 5 килограма,едри шарани аз преди известно време изкарах там и сом 11 килограма имам снимки в галерията.Иначе честито и как така се объркахте той язовира си е точно до пътя.