Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Siwedia
Модератор: sapuna
Siwedia
Колеги,някой може ли да даде повече информация за тази марка SIWEDIA .Предлагат ми техен прът за спининг в ниския ценови клас - за около 90 лв с параметри 2,7 и акция 5-25 за кефалски риболов.На първо четене тояжката се държи добре,има добър строй и видимо добра външна изработка.Но не съм чувал за тази марка/казаха ми ,че май била руска/ и се колебая дали този карбон е качествен и дали струва реално тези пари.
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Re: Siwedia
не се ли пише SIWEIDA ,а това е сайта им http://www.xswd.com/
- Живко Василев
- разбира нещата
Имам три макари от тази марка и до сега не са ме подвели.А и дори да стане нещо имам уговорка със продавача че ще съдеиства.Но до сега не се е налагало.
пп;Двете вече се скапаха тотално.На външен вид макарите са ок но отвътре....Не бих си купил нищо вече на тази фирма
пп;Двете вече се скапаха тотално.На външен вид макарите са ок но отвътре....Не бих си купил нищо вече на тази фирма
Последно промяна от Живко Василев на Нед Апр 12, 2009 2:39 pm, променено общо 1 път.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- vlado1
- новобранец
- Обратна връзка:
Фирмата наистина се казва Siweida и сайта им е гореспоменатия. Продавал съм продукти на фирмата и в момента имам някои. Изглеждат добре за цената си. Особено ми хареса макарата им C 3.0S. Но не е ли малко пресилена споменатата цена 90 лв!!! По ми прилича на трикратно завишена според традициите на фирмата. 

Що не си вземеш нещо по-леко за кефали. Тази пръчка бързо ще те изморява