Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Видове feeder хранилки
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: Видове feeder хранилки
Тежки правоъгълни хранилки предлагат Видракс,гледам,че имат и по 90 грамови...
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
как по-точно става "напраскването"5кила написа:... за 1 минута така се напрасква с бял червей ...

нямам живарник
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
тази,за която говоря е малко по различна.пу,да еба-в колата са ми та не мога да нправя снимка сега.онова не е точно дунапрен,ми едно мрежесто ,дето червея си влиза там на сянкаhristotihov написа:как по-точно става "напраскването"5кила написа:... за 1 минута така се напрасква с бял червей ...че аз до сега си мислех че се топи в ДИП тоя дунапрен
![]()
![]()
![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Само да вметна че е добре (по-ефективно) да имаш поне 2 такива хранилки, защото докато едната е във водата другата е в кутийката с белите червеи и се пълни. Вадиш монтажа от водата, откачаш празната хранилка и я пускаш при червея, а на нейно място закачаш пълната и ... екшън.IDA написа:Пускаш ги в кутията с белите червеи и те сами си се "напраскват" , то това не е дунапрен , а някаква много финно изплетена многопластова мрежичка. После вече , хранилката(мрежичката) може да се монтира в нормална кошничка със съответното утежнение за да ги няма проблемите описани по-горе в тематаhristotihov написа:как по-точно става "напраскването"5кила написа:... за 1 минута така се напрасква с бял червей ...че аз до сега си мислех че се топи в ДИП тоя дунапрен
![]()
![]()
![]()
![]()

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аа,това-да..забравих да го кажа-бе ше ги избистрим нещата лека полекаStront написа:Само да вметна че е добре (по-ефективно) да имаш поне 2 такива хранилки, защото докато едната е във водата другата е в кутийката с белите червеи и се пълни. Вадиш монтажа от водата, откачаш празната хранилка и я пускаш при червея, а на нейно място закачаш пълната и ... екшън.

-
- ще става разбирач
Има тампони за почистване на обуща,мисля че за велур,които са направени от този материал.С малко творчество се монтира в обикновена ,но утежнена правоъгълна хранилка,от тия с по-големите дупки.
-
- вече хвърля и на тежко
Днес - 28.10.2008 год. бях в магазина, който се намира в сутерена зад бившия мебелен магазин "Явор". Имаше триъгълни, правоъгълни (продавачката твърдеше, че са квадратни) и кръгли хранилки от около 15 до 150 грама. Цените са от около 2 до към 3 лв. за бройка - зависи от грамажа. Например: 80 гр. триъгълна хранилка беше с цена 2.70 лв. Това е единствения от 6 или 7 обходени от мен магазина в които видях такова разнообразие и то на по-тежки хранилки - 50, 60, 70, 80, 100 и 150 гр.5кила написа:проблема в софия е,че да си намериш кошничка над 50 гр е доста трудноако пьк се намерят са от неква си фирма-като тия на ники на снимките и сьс сьответната неоправдано тьпа цена.аз например на дунав и искьр хвьрлям с по 80до150гр.открих ги в магазина в...РУСЕ
![]()
![]()
ако някой градски е запознат с проблема и знае кьде ги има по тежки нека сподели тука.тия всичките на снимките са крьгли и не са подходящи за течение-аз предпочитам правоьгьлните или триьгьлните.с уговорката,че приказвам за реки тук.
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
много благодаря за инфото,стига да кажеш кьде,дей беше тоя явор,че вече сьм позабравил комунизьма

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Има ги и в он лайн магазина на Видракс,четвъртити и триъгълни,има и разнообразие на грамажи.http://www.vidrax-fishing.com/catalog/i ... ath=61_175
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- barutchiata ©
- Администратор
5кила написа:много благодаря за инфото,стига да кажеш кьде,дей беше тоя явор,че вече сьм позабравил комунизьма![]()
![]()
Срещу ЦУМ беше.Предполагам, че говори за магазина на балцер, при Лоди.
-
- вече хвърля и на тежко
Точно за това говоря, макар че не съм обърнал внимание нито на името на магазина, нито на собственика....barutchiata © написа:5кила написа:много благодаря за инфото,стига да кажеш кьде,дей беше тоя явор,че вече сьм позабравил комунизьма![]()
![]()
Срещу ЦУМ беше.Предполагам, че говори за магазина на балцер, при Лоди.
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
Мдааа ...моите бяха абсолютно същите (преди да ми ги откраднат деIDA написа:На снимката са въпросните хранилки за бял червей

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Една идейка за материала споменат по-горе: в магазините за домашни потреби продават телове за търкане на загорели съдове.Пробвайте и пишете / не се майтапя/
-
- ще става разбирач
По-горе написах-тампон за грубо почистване на велурени обувли-материала е залепен на дървена плочка и е абсолютно същия като на хранилките.От един сигурно ще станат 4 хранилки...IDA написа:Аз , тези специално, ги подкастрих преди малко с ножицата- с около 2 см. , точно до оловото в средата и то основно заради летенето , пък и рибите да не се ояждат многоСега съм по "следите" на точно този материал от който са направени!!! Ако го открия , ще пиша по въпроса
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- новобранец
А тея хранилки (телените) ... с какво се пълнят? Бял червей (или захранка)?