Дракон в кануто!
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко
Re: Дракон в кануто!
Булти аз познавам само Манатарките и Пачия крак апък тас ми прилича на някакъв вид Гълабка ама едва ли я,кажи сега каква е всъщност 

- spook
- ще става разбирач
представи си , че му е почти адашка

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами в " Разни " си има тема за гъбите,ама кой да чете.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко
aaaa Булти сега ми светна лампичката като се загледах в "корена" тва да не е една гъба дето още докато не е узряла е като домат
,миналата година на мириус брахме гъби и имаше бая и по едно време гледам единия от наще носи един домат
викам брех тоя домат от каде го взе бе да няма тука някаде градинка ....скаса се да ми се смее и да ме базика после.Ta гъбата се казва Булка и се оказа доста вкусна дори и още като "домат"
Булти сега каква ми е наградата за дето познах гъбата

....наградата ти е , че познаваш вече още един вид гъба
...колеги поради злощастни обстоятелства няма да мога да пиша известно време и прекратявам сезона за тая година ...гръмна пиратка в дясната ми ръка и ми отрязоха палеца до половината а показалеца е счупен на три места ...скоро няма да мога да пиша ( с лявата е трудно
) , нито пък да ходя за риба....но да знаете , че съм с вас , особено като ходите на морето фащайте и по една риба наречена на мен .....очаквам репортажите ви с удоволствие щото друго засега май не ми остана 

Еееееееее как я направи тая работа как ти се кефех на репортажите ,ама карай гледай да се оправиш то май тоя сезон ще е умряла работа
-
- сериозен играч
Абе човек
Кво напрай бре.Уф.Да се оправяш бързо и дано свикнеш с таз работа по бързо ,че .... тцъ тцъ тцъ.
Отказах се от тези пръчки .Гащиризона който поръчах го нямат и отпада.Дължината им е 2.1 и май туй е най късото .Има едни на трабуко .Към тях ще се насоча.
И пак .. по бързо и безпроблемно оздравяване ти желая !

Отказах се от тези пръчки .Гащиризона който поръчах го нямат и отпада.Дължината им е 2.1 и май туй е най късото .Има едни на трабуко .Към тях ще се насоча.
И пак .. по бързо и безпроблемно оздравяване ти желая !

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- 1000n
- разбира нещата
Булти, скорошно оздравяване и няма да се отчайваш, ей! Това трябва да е бил малкият дявол, 'щото с тия "играчки" човек винаги може да си изпати и по-тежко
. Мене пък преди няколко години ме блъсна кола на пешеходна пътека.
Три дни нищо не си спомням. Отваряли са ми черепа, за да отстранят хематом (съсирек), който се е разширявал и е притискал мозъчната кора. Сега черепът ми е на дупки от операцията и не ми дават да играя футбол. То човек просто не знае от къде може да му дойде някоя неприятност. Сега съм далече от морето(а другаде не ми се лови) , но отсега ти казвам, че първата риба, която хвана съм я посветил на теб. И се стягай човече, че форумът направо не е същият без теб. С нетърпение ще очаквам бъдещите ти репортажи! 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами Булти,оправяй се по-бързо.Те бедите лесно стават,никой не е застрахован.Жалко само,че се налага да се лекуваш,а не да спортуваш.И аз 2г,не можах да припаря до морето,но....кво да се прави.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
ей,човече желая ти скорошно оздравяване!
познавам те само виртуално,но ме кефиш много,а репортажите ти са радост за мен и за много колеги!
мен ме мъчи дискова херния,днес ходих за риба утре май няма да имам сили,но когато и да е-първата рибка която хвана е за теб!
оправяй се скоро!
познавам те само виртуално,но ме кефиш много,а репортажите ти са радост за мен и за много колеги!
мен ме мъчи дискова херния,днес ходих за риба утре май няма да имам сили,но когато и да е-първата рибка която хвана е за теб!
оправяй се скоро!
Сега отварям темата и разбирам,
какво си преживял Булти.
Желая ти по скорошно оздравяване.
На тебе и на Капитан Киро,много ви се кефя.
Все едно че съм за риба с тези ваши репортажи.
Първата риба обещавам ще е за тебе.
какво си преживял Булти.
Желая ти по скорошно оздравяване.
На тебе и на Капитан Киро,много ви се кефя.
Все едно че съм за риба с тези ваши репортажи.
Първата риба обещавам ще е за тебе.

Булти - и от мен пожелания за скорошно оправяне!
- turing
- вече хвърля и на тежко
много неприятна работа но ти си се доказал че си мъжкар. скорошно оздравяване, а вчерашният репортаж от калиакра ти го подарявам - пич

Нищо друго не мога да напиша освен едно голямо БЛАГОДАРЯ !!! 

Бързо оздравяване ти желая и скоро да си в морето.