Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- разбира нещата
Re: Зарган и илария
Здр.на всички колеги
имам малко "нагло"питане към колегите от Бургас-На кораборемонтния може ли да се влиза свободно или е само за наши хора
П.п.:относно улова на Zografa: благородна завист

П.п.:относно улова на Zografa: благородна завист

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз днес пак бях за малко на Карантината,ама тоя път капо. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- учете се от него
За КРЗ -то само дето няма табела " За вътрешни хора", иначе за мястото дето Зографа писа няма проблеми, въпреки че са сложили едни бетонни колони насред пътя. Като идваш от Крайморие точно преди мантинелата от дясно има черен път.Като влезеш след 200-300м пътя се разделя на дясно, но направо е по-удачно излизаш директно на морето след като заобиколиш отдясно бетонната колона по-средата на пътя
. Там ще видиш колите(винаги има) и през тетраподите, по кея до края където ти харесва.
Нормално е да не пускат в КРЗ-то свободно, щото братята Роми мъкнат всичко
пък и не само те, има и българи дето им се отваря г.за да краднат нещо
.
Дано съм ти бил полезен

Нормално е да не пускат в КРЗ-то свободно, щото братята Роми мъкнат всичко

Дано съм ти бил полезен

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Mich
- ще става разбирач
Браво братчед
пак си убил рибата
добре че крз-то е голямо и събира много хора

пак си убил рибата
добре че крз-то е голямо и събира много хора

който не лови, няма да яде 

Аз днес на вълноломът от 7.30|успах се| до 12.00 - 10 зизита и две дребни иларии.Много неприятно мъртво вълнение с прилежащите му дребни водорасли и неочаквани "душове".
Утре на поправителен!
Добре че си намерих най сетне "Бомбър" на "Тубертини" че ми писна да губя бомбарди.Рибата беше навътре.
Един колега извади прилична платерина а друг приличен чернокоп.Все още има и дребни "гризачи" в близост до камънакът,там трябва да се навива изключително бързо ако искаме да "опазим" червеят.
Утре на поправителен!
Добре че си намерих най сетне "Бомбър" на "Тубертини" че ми писна да губя бомбарди.Рибата беше навътре.
Един колега извади прилична платерина а друг приличен чернокоп.Все още има и дребни "гризачи" в близост до камънакът,там трябва да се навива изключително бързо ако искаме да "опазим" червеят.
-
- вече хвърля и на тежко
Днес след обед от 15:00 до 17:10 на вълнолома супер провал. Но пък колега до мен изкара няколко доста добри зизита. Вероятно е давало и по рано, защото в кофата му имаше още от същите! Браво !!!
-
- разбира нещата
Благодарско,само да неstrijok написа:За КРЗ -то само дето няма табела " За вътрешни хора", иначе за мястото дето Зографа писа няма проблеми, въпреки че са сложили едни бетонни колони насред пътя. Като идваш от Крайморие точно преди мантинелата от дясно има черен път.Като влезеш след 200-300м пътя се разделя на дясно, но направо е по-удачно излизаш директно на морето след като заобиколиш отдясно бетонната колона по-средата на пътя. Там ще видиш колите(винаги има) и през тетраподите, по кея до края където ти харесва.
Нормално е да не пускат в КРЗ-то свободно, щото братята Роми мъкнат всичко![]()
![]()
пък и не само те, има и българи дето им се отваря г.за да краднат нещо
![]()
.
Дано съм ти бил полезен

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
- charlitobg
- новобранец
Ами къкво да ви кажа колеги.От 5 дена обикалям Черно море от Одеса до Истамбул Заргана няма никаде.Ако някой може да даде отговор на това МОЛЯ....... Ще съм благодарен
- charlitobg
- новобранец
Каде е зарганата има ли някой добър отговор за това което се случва тази година??
аз бях с камуфлажна горница , дънки и синя шапка . колегата бе с сива жилетка и бяхме на фара
Колежката която е дошла не е с нас.Женами идва само когато е топло и може да са препича

-
- и господ не е толокова добър
Ето малко инфо от свети Влас.На всяка буна излиза елария и то в големи количества.Излизат и малки калкани.На вътре с мрежите се вади по някоя каса паламуд към 800гр.Ето малко снимки на част от улова,другите ги пуснах а тези за комшията

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- patter
- вече хвърля и на тежко
Днес след обед на вълнолома от 16 и нещо до 17 и нещо - 7 зарганки. Даваше добре, само дето аз бях с едни умрели червеи ...
Иначе и чурулика мина да провери как е хавата на вълнолома ... ама незнам дали беше в първия или във втория фърчилет
Иначе и чурулика мина да провери как е хавата на вълнолома ... ама незнам дали беше в първия или във втория фърчилет

Май купи новия апарат а
платеринките на бомбарда не щат ли?

-
- и господ не е толокова добър
Нищо не съм купил,има време.За риболова,на бомбарда хвърлих 20-тина пъти ,но нищо.Риболова е доста интентезивен.Аконякой иска точно инфо да пиши на лични ще му обясня.zografa написа:Май купи новия апарат аплатеринките на бомбарда не щат ли?
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.