Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р.Струма-28.10
Re: р.Струма-28.10
Чируз и компанията , за ваше успокоение моят излет от събота и неделя беше от тегав,
по - тегав
Рибата "кълвеше" с гъ.а си
Подчукване ,подпипване и рядко хванати риби коя за корем ,коя за перка или хриле
Скобара беше там но за ядене -забрави
В събота два откачени ,а в неделя един изваден и един скъсал
В неделя НИКАКВА мряна -добре че беше съботната ,та да отсрами излета
Нещо се беше побъркала цялата рибна общност 
Този уйкенд ще инатствам ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на същото място и по същият способ-просто това не е истина
Цецич,местеното Ви около Соффарма ли ви е било

Този уйкенд ще инатствам ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на същото място и по същият способ-просто това не е истина

Цецич,местеното Ви около Соффарма ли ви е било

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз не съм познавач на Струма,но маястото беше след Монцата се завива наляво и се минава покрай сервиз!Това си е железница?bkd написа: Цецич,местеното Ви около Соффарма ли ви е било![]()
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
А-ха,много ми заприлича на едно друго място 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Целата работа за капото я знам...Ако сакате моем да ви каем...
Ама ако черпите и то мноо яко...

-
- сериозен играч

Малей, че то не е имало и възглавничките да скриете - жалко за напразното надуване предварително, после цсссссссс !
Само адаша мой да ва изцери, ...или е имало някой по-карък и от нашего брата? 

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
и са се включва ЗЛИЯ да ви разкаже...след помярската и скандална история на струма,дето дейби и реката гадна,след като чапара ме докара до нас сьвсем(почти
)безрезервно,взе,че звьнна един и вика:на искьр ги разбиват четри дена вече-ари,уа.вьпреки целия ден прекаран в бира и по некоя ракийка на изпроводяк ,аз не можах да удьржа на позива и казах-ДА!!!!обадих се на чапара ,който ми сподели за денонощен магазин за стрьв и други,който се оказа не толкова денонощен,но има кьсмет,че ни бе на пьт и в 4.00 -стартова позиция.местото,ест бе мноо подробно и тамьнно споделено(ние редиме на смени-кога дава на едно место-а оди се добери до него
)по някаква невероятна случайност не бе заето
вьпреки сравнително кьсното пристигане-джолани,бири,магазини за захранки и пр.струмската ми захранка главно от ЛЕБ работеше идеално на фидера!но ги подгонихме-не знам защо на плувка-пьрво хвьрляне на колегата и мрена около 500...второ,трето,пето...-кур
чичи взе,та позаглави фидера и се почнаха...е,не беха особено големи,но имаше изненади-на втория колега-2 литра,аз-скобар около литьр и 500 и пр.хванах кьм 20 риби-и на леко и на фидер,най малката-около 200 гр.отьрваха около 20 още и то-поведени и откачени.от лигня,пикня,сране и пушене на 20мт от вьдицата-4 изправени куки,една счупена и за малко вьдицата да я отнема
ето малкоото снимки(че тия гадини не щат да снимат):реката-не казвам кьде

нарочно сьм снимал в ляво и дясно
чичи-в действие

по некой скобар...

по некоя мряна

на чичи кофата-п атя не е малка...

в заключение искам да кажа-смешниците,които се виждат срешу нас я рацепиха на фидер-то не беха телефони,то не беха обяснения на всеки приходящ,как "бее,дава-ама слабо-мренки по кило"
))надали друг пьт са виждали таакова нещо,ама това-друг вьпрос
И-безобразно мрьсно е!!!!МОЛЯ ВИ-сьбирайте си простотиите от водоемите-много е важно за децата ни и за самите нас
я па горих-ама целата гора да запаля-пак нема да стане.сега-за риболова-до след обяд нямах нито едно на леко!кьм един и 30,не знам кво стана,но ударих едно след друго-десетина откачания и две пьлни.после,след час-още неколко пьлни-за плувката говоря-фидера си действаше безотказно,макар и счупен на предишния проклет струмси риболов
резнах и една около литьр на лекото-на всеки пожелавам това нешо-няма второ в света,освен трите литра-аз там сьм най големия-повече ми кьса
та това е-един хубав излет,с хубаво време и приятна компания и неколко изправени куки...май това ще е за тая година 
пс-тоя пьт рибата я взех,за да дразня тези ,които се дразнят,а и защото отдавна не сьм си взимал
па и сьм месар от школата на митеФ

пс-не сме били на железница на струма,а под железопьтния мост,ПРЕДИ железница и СЛЕД бившата монца
кьдето е мноо добро место,но НИЦ

нарочно сьм снимал в ляво и дясно

чичи-в действие

по некой скобар...

по некоя мряна

на чичи кофата-п атя не е малка...

в заключение искам да кажа-смешниците,които се виждат срешу нас я рацепиха на фидер-то не беха телефони,то не беха обяснения на всеки приходящ,как "бее,дава-ама слабо-мренки по кило"

пс-тоя пьт рибата я взех,за да дразня тези ,които се дразнят,а и защото отдавна не сьм си взимал

пс-не сме били на железница на струма,а под железопьтния мост,ПРЕДИ железница и СЛЕД бившата монца

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Бисо
- сериозен играч
Лошо,лошооо.Казах ви в петъка,че не е добре там,ама не слушате.Не,че не ходих в неделята
.Нещата там се по промениха,риба са хваща,ама по друго време. 

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- вече хвърля и на тежко
Те това си заслужава отделен пост.....5кила написа:и са се включва ЗЛИЯ да ви разкаже...

Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
-
- научил се да хвърля
бисо е прав нещата са други и времето е друго................................
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много хубави мрени
Егати красотата.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Е, тука коментара е излишен! Ай въри ги лови, когато не щът да апат! Ма кат доди Мировден..., жална им майка!
Браво, наборе - перфектен обрат! Дай боже всекиму!
Браво, наборе - перфектен обрат! Дай боже всекиму!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Супер излет