Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Зарган и илария
Така като гледам за теб няма много голямо значение града или региона, така,че пробвай вълнолома във Варна. 4-ти ден поред след обед прилични по размер зизита. Количеството.... Божа работа. Успех!!!charlitobg написа:Ами къкво да ви кажа колеги.От 5 дена обикалям Черно море от Одеса до Истамбул Заргана няма никаде.Ако някой може да даде отговор на това МОЛЯ....... Ще съм благодарен
- charlitobg
- новобранец
мерси колега за ИНФОТО но аз сащо сам от Варна и знам за къкво става на въпрос на вълнолома. Незнам от колко време ловиш ЗАРГАНА но аз за 7-10 риби не бих стоял. Така 4е кажи къде има пове4е .... Мерси още веднаж.
tatkoogi написа:Така като гледам за теб няма много голямо значение града или региона, така,че пробвай вълнолома във Варна. 4-ти ден поред след обед прилични по размер зизита. Количеството.... Божа работа. Успех!!!charlitobg написа:Ами къкво да ви кажа колеги.От 5 дена обикалям Черно море от Одеса до Истамбул Заргана няма никаде.Ако някой може да даде отговор на това МОЛЯ....... Ще съм благодарен
Чарли
Някой каза че Черно Море трябвало да се казва Умряло море
Това е положението.Много химия и отрови се сипе от всякъде.
Авера беше в гърция на някакъв остров и разправя,когато пуснал чепарето пет вида риби закачил и това от кея.
Нали се сещаш че и тука беше тъка време оно.Ако си по на години сигурно помниш.
И от година на година все по зле става.Както вървят нещата ще почнем и на пет клечки за зъби да се радваме.
Айде със здраве
дано я уцелиш някъде.
Някой каза че Черно Море трябвало да се казва Умряло море
Това е положението.Много химия и отрови се сипе от всякъде.
Авера беше в гърция на някакъв остров и разправя,когато пуснал чепарето пет вида риби закачил и това от кея.
Нали се сещаш че и тука беше тъка време оно.Ако си по на години сигурно помниш.
И от година на година все по зле става.Както вървят нещата ще почнем и на пет клечки за зъби да се радваме.
Айде със здраве
дано я уцелиш някъде.

-
- новобранец
от 11.00 до 15.00 на първа буна = едно голямо нямане.... бяхме около 7-8 пишман мераклиии - заболяха ни ръцете да мятаме бомбарди...
дайте инфо къде е зизи, че имам още 2 дози холандски червйчета

дайте инфо къде е зизи, че имам още 2 дози холандски червйчета

Alosa pontica pontica- I love this fish !
-
- учете се от него
В Ахтопол е рибата
- от 07.00 до 13.00 на колежката брат и има 17 зизита. До събота ще вадят риба пък ние в събота ще си направим ПАК разходка - винаги така става

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Някой скоро да е ходил към Маслен нос за зарган из заливчетата или пък на скалите ,че смятам да се разходя до там другата седмица
- hgtod
- вече хвърля и на тежко
И аз така чух - всички РК/рекета/ били надолу към Царево и Ахтопол. Вчера от обиколката: Агалина, Райски залив, Черноморец и Крайморие - 7-8 граци на Агалина и един изуснат зарган, и 3 заргана на последната спирка. Мъка, голяма мъка... 
Зографе, как е пътя до Маслен нос, имам предвид черния път през гората, става ли за по-ниски коли? Последно ходих там преди 2-3 години ама бяхме с Ладата ама сега съм с едно Пежо 406 - само по асфалт иска да ходи гадината

Зографе, как е пътя до Маслен нос, имам предвид черния път през гората, става ли за по-ниски коли? Последно ходих там преди 2-3 години ама бяхме с Ладата ама сега съм с едно Пежо 406 - само по асфалт иска да ходи гадината

Последно промяна от hgtod на Сря Окт 29, 2008 5:15 pm, променено общо 1 път.
И на Дружба няма риба......май петък ще се спусна на юг.
За да поискаш, трябва да дадеш
За пежото незнам ,зависи колко е ниско аз съм с ауди б4 и минавам без проблем ама последно ходихме с един мерцедес ц-класа на един приятел,то не беше суркане не бяха псувни,за мен пътя си е същия като преди все си е гаден 

- charlitobg
- новобранец
Съдба колеги. Май пак ще летя на север след Калиакра да пробвам Зизитата. Дано намерим СТАДОТО. А що се отнася на юг ? ходиха колеги само разход на бензин дадоха и нищо пове4е. Чак до Резово са стигнали и 4 зизита КОШМАР 
КИРО 4 = ч до 1 в ляво.

КИРО 4 = ч до 1 в ляво.
Тоше,сподели на юг какво става ако си ходил.
- lisygera
- научил се да хвърля
charlitobg написа:Съдба колеги. Май пак ще летя на север след Калиакра да пробвам Зизитата. Дано намерим СТАДОТО. А що се отнася на юг ? ходиха колеги само разход на бензин дадоха и нищо пове4е. Чак до Резово са стигнали и 4 зизита КОШМАР
КИРО 4 = ч до 1 в ляво.
аз ги видях момчетата в резово но тогава имаше вятър много и нямаше къде да застанат, пратих ги на пристанището в царево дали там са хванали заргана не знам.вчеря вях в царево на боруна с моларене са хвнали по 2 каси зарган.
от страх файда няма
-
- и господ не е толокова добър
Нашите рекета вадят граца и много хубав чернокоп,но го продават на 15лв.На мен ми се струва,че народа взе да полудява с тези цени. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
В Бургас е 15 на магазина ,някой няма ли да се похвали нещо за днес такова хубаво време ама аз го пропуснах на работа