Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

RQ:Колко струва мотор за лодка
Модератор: dantho.mihov
RQ:Колко струва мотор за лодка
до 40кс, модел Ямаха например?Може въпросът да ми е глупав, но кои са най-добрите марки за мотори на лодки и съответно колко струват горе-долу?
- barutchiata ©
- Администратор
- ribaria1
- ще става разбирач
Ма тука много Ямахаджий имало бре ? Колегата пита за 40 коня ? Явно не е наясно рибар ли е или водни ски ще кара ? И защо па точно Ямаха? Може и Хонда, Сузуки, а защо пропуснахте да го посъветвате за по добрите мотори : Меркюри ???
Колега от 4.5 коня до 25 коня все са мотори за рибарски лодки ! Има 2 и 4 тактови. Вторите са за предопочитане. Сега ако ми кажеш че си приготвил 1000 лв за мотор и ще се засмея. Приготви си 5000 лв и ще имаш перфектен нов мотор с гаранция 24мес.
Това е в общи линии. Ако искаш голям мотор ще ти притрябва и втори малук-това показва практиката: за влачене близко преместване итн. Въпрос на време е да го осъзнаеш!
Колега от 4.5 коня до 25 коня все са мотори за рибарски лодки ! Има 2 и 4 тактови. Вторите са за предопочитане. Сега ако ми кажеш че си приготвил 1000 лв за мотор и ще се засмея. Приготви си 5000 лв и ще имаш перфектен нов мотор с гаранция 24мес.
Това е в общи линии. Ако искаш голям мотор ще ти притрябва и втори малук-това показва практиката: за влачене близко преместване итн. Въпрос на време е да го осъзнаеш!
ЖАЛНА ВИ МАЙКА-РИБИИИ....
- ribaria1
- ще става разбирач
ИМА - ВЕРНО Е ! МА МОЕ И ДА БУТАШ С ГРЕБЛАТА НА ИЗЛИЗАНЕ ! ТВА ЩО ГО СПЕСТЯВАТЕ НА ЧОВЕКУ ? УБАВ МОТОР СИ СТРУВА ПАРЕ ПА И ТОЙ ПИТА ЗА РИБАРСКИ МОТОР 40 КОНЯ, ТВА ТЕ ВИДЕ ЛИ ГО ? ШЕ КАРА ВОДНИ СКИ И ЕДНОВРЕМЕНО ША СИ ВЛАЧИ ЗА БЕЛА РИБА ! ТО СЕГА ТАКА Е МОДЕРНО: ДВЕ В ЕДНО

АКО СИ КУПИ НОВА МОТОРЕТКА КОЛЕГАТА ЩЕ ГО СЛУША 10 ГОД БЕЗ ПРОБЛЕМ

АКО СИ КУПИ НОВА МОТОРЕТКА КОЛЕГАТА ЩЕ ГО СЛУША 10 ГОД БЕЗ ПРОБЛЕМ
ЖАЛНА ВИ МАЙКА-РИБИИИ....