Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Електронна примамка за морски и сладководни риби
Модератор: Paublo_Eskobar
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Електронна примамка за морски и сладководни риби
Колеги,вижте на какво попаднах случайно като се шмитках из нета:
http://marmaks.hit.bg/indexbg.html
Разгледайте последния аксесоар на фирмата(най-долу на страницата) и си кажете мнението моля,още повече ,че цената на аксесоара е напълно достъпна

http://marmaks.hit.bg/indexbg.html
Разгледайте последния аксесоар на фирмата(най-долу на страницата) и си кажете мнението моля,още повече ,че цената на аксесоара е напълно достъпна

Риболовец,а не рибар съм аз!!
- Local
- учете се от него
Колега gogo3 така - значи между електронните импулси и обикновените захранки няма разлики и са едни и същи , то тогава по тази логика дай да убиваме рибата с ток и то ще е същото като да я хващаме с въдица , така или иначе както се подразбира от твоите думи е важен крайния резултат. Доста са еднакви така като се замислиш...

Клавиатура риба не лови!!!
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги,става дума за захранка при риболов на хищна риба-щука например.Аз поне на знам каква друга захранка да използвам за целта,ако някой знае нека сподели.Наистина тази есен като чаках за щука на Марица,дойде до мен един пишман щукар,хвърли една тапа и взе да взима от кофата с каракуди последователно рибка след рибка,извади един нож и ги накълца всички каракуди на парчета и започна да ги хвърля до тапата във водата
Смешно нали-разбира се не хвана нищо.Иначе,ако наистина това изобретение има ефект бих си го купил без никакви угризения,само че не съм сигурен да не е поредната измишлиотена,направена само да ни вземат парите-колеги?!
Ако някой си го купи това устрийство нека сподели дали наистина има описания ефект върху рибата или е само партенка

Риболовец,а не рибар съм аз!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- GODzillata
- GODzillata
-
- новобранец
- Обратна връзка:
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
смешно, смешно... франсетата като ги гледах по ТВ как захранват със замразена скумрия и аз се смеех, ама после като надърпаха едни щукодили, дето челото им беше широко една педя... нещо ми замръзна усмивката...katri написа:Колеги,става дума за захранка при риболов на хищна риба-щука например.Аз поне на знам каква друга захранка да използвам за целта,ако някой знае нека сподели.Наистина тази есен като чаках за щука на Марица,дойде до мен един пишман щукар,хвърли една тапа и взе да взима от кофата с каракуди последователно рибка след рибка,извади един нож и ги накълца всички каракуди на парчета и започна да ги хвърля до тапата във водатаСмешно нали-разбира се не хвана нищо.
-
- разбира нещата