Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Харчене на МНОГО пари!
Модератор: dantho.mihov
- Диканаров
- кандидат преподавател
Re: Харчене на МНОГО пари!
Братци, дупе знае 2 и 200! Като си маниак на дадена тема, независимо дали е музика, риболов или марки или карти или жени т.н. ще си даваш и последната стотинка за да си попълваш колекцията или начешеш крастата. Често се случва само да си я гледаш, а не и да я ползваш. Е верно е, че самочувствието е различно, когато си изтупан и слизаш от лъскава кола от колкото да си с анцунг и да се движиш с трабант. Само че има място и време за всяко нещо. И най-важното според мен:- простирай се според възможносттите си за момента и реализирай по предназначение и колкото се може по резултатно това, което имаш. Един пример. Случката е на Батак на 500м от втичалото на Баташкият водносилов път от дясната страна по посока стената. Там е носът на първият залив. Годината е 1993 или 1994. Аз и шуреят ми сме на костур. Той лови от брега, аз от надувната си лодка. Гледам от водата, че спира до моята ладичка луксозен джип. Слиза лъскаво облечен мъж. Оглежда с бинокъл и почва да вади: Чадър, после два шезлонга, после масичка , после хладилна чанта. Тогава излиза лъскава мадама с огромни очила и капела. Тя сяда и си налива нещо, а той вади пръти , куфарче, кутии и ги подрежда на джипа. Започва да замята, да ги сменя, да навива, да прави всякакви гимнастики. По едно време свърших рибетата и излизам към шурея. Обърнах лодката и рибата направи внушителен куп. Васко ми вика: -Бате стига толкова за днес, че неможем да я изчистим! Я виж и аз колко съм наловил. Гледам и неговият живарник пълен. И почваме да си говорим и дерем. Филетата слагаме в една голяма тенджера, а кожите трупаме до себе си на две купчини. Мадам мина нехайно покрай нас пушейки и се върна след минути при мъжът като му рече без никакво притеснение: - Виж бе мухльо, тез трапери четири купа с риба са натрупали, а ти една риба не можеш да хванеш! Нашият съсед без дума да и отвърне, си прибра чадъра, шезлонгите, и цялата друга кинкалерия и отпраши обратно с дамата. И сега , често като сме пийнали си спомняме с шурето за този комичен случай. Та според мен е важно да знаеш , кое ти доставя по-голямо удоволствие:- да си разглеждаш колекцията или да си ползваш максимално това, което си имаш! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Младежи , за Бога , спазвайте правописа ... Все пак какви българи сме ако пишем толкова неграмотно .. 

Май е така МаркоMarco Polo написа:sapuna написа:...![]()
![]()

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...