Риба на ръце

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Jozefina
новобранец
новобранец

Риба на ръце

Мнение от Jozefina »

Da ta zapitam az....mnogo mi e interesno ...dali nqkoi ot was nqkoga e lowil riba na ruce....opredeleno e mnogo po- xybawo ...weselo..
Az opredeleno predpo4itma na ruce....ot malka kato sum iz Balkana....lowq riba na ruce...e i s wudica lowq no ..no ruce e po - xybawo ...no su6to taka e i mnogo po trudno...heh kak mislite se hwa6ta mrenka na ruce...trudno...no moje i suwsem osu6testwimo e
Ta taka izwinqwaite ako Wi zanimawam s gluposti ptosti mi e interesno dali nqkoi e lowil.... : )
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Izvinena si za glupostite :) Nedei da pishesh za ribolov ot tipa barkane na ribata v hrilete poneje e bolna tema...
Septerra
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Septerra »

Emi vij sa az lovq s ryce ot okolo 2 godini.Hodq po vodoemite okolo V.Tyrnovo.Ako ne6to te interesuva pitay ili otidi iz4eti foruma "Ribolov s ryce" v "Sladkovoden ribolov".
паци
новобранец
новобранец

Мнение от паци »

Жозефина,приятелко мила предполагам че повечето от нас като даца са ловили риба с ръце.Вярно емоциите са големи кога извадиш жаба кога водна змия но вече отраснахме и всеки търси по-голямата риба.А ако следваме логиката на колегата то не би трябвало да стържеме люспите камо ли да кормиме рибата.
Jozefina
новобранец
новобранец

Мнение от Jozefina »

Septera ami to okolo Tyrnowo e pulno s takiwa mesta...I az hodq ama mnogo powe4e ot 2 godini

a паци ...jabi wseki e hwa6tal...zmii.,..a zmii da ne goworim ...powe4eto hora imat pani4eski strah ot tqh ..a te ne sa stra6ni..uwerqwam gi w towa..tolkowa puti sum hwa6tala zmii..drala...i o6te nito edna ne me e uhapala... heh : )
Ta taka...
A raiona Weliko Tyrnowo e pulno s qzowiri...wsqkakwi...
dobur raion
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

;-)

Мнение от sandista »

Ribolova s ruce e neveroqtno prijivqvane. Az lovq po r. Rosica .. Izlizat dobri par4eta .. noooo ima i vidri . Taka 4e .. pazete se ;-)
Jozefina
новобранец
новобранец

Мнение от Jozefina »

Az puk lowq poprincip po r.Weselina....
Nai we4e wuw welikoturnowski okrug....Debelec,Trqwna,Zlatarica i t.n
: )
Гост

Мнение от Гост »

Какво друго да се очаква от такива плиткоумни екземпляри като теб, Жозефина?!
Бъркай си, само внимавай къде бъркаш и какво ще извадиш...
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”