Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
КАЛИАКРА
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър

- Обратна връзка:
Re: КАЛИАКРА
За сега недей да отваряш нова тема,ще има малко ремонт във форума,.Щом излизаш с лодка,пиши тамjorojoy написа:не видях във форума тема Варна ако иска някой да я отвори.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач

Аз си мисля, че форума може да се раздели на два основни подфорума: "Морски риболов Варна" и "Морски риболов Бургас", така теми като '"Калиакра" и "Маслен нос" си имат своето място. А и още куп други предимства има, например човек като мен ако заминава на юг ще чета резултатите от на юг и прочее...
И всеки подфорум може да бъде с подфорум "Риболов с лодка" и "Риболов от брега" , така също ще е по лесно за колегите практикуващи съответния риболов. Съвсем не искам да давам акъл на модераторите, пази боже,
просто изказвам личното си мнение. За мен така би било по удобно, отварям, чета, закачам, тръгвам и я мятам рибата 
Хай-наздравичка
и успех на всички
И всеки подфорум може да бъде с подфорум "Риболов с лодка" и "Риболов от брега" , така също ще е по лесно за колегите практикуващи съответния риболов. Съвсем не искам да давам акъл на модераторите, пази боже,
Хай-наздравичка
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- КИРО

- Обратна връзка:
EU_,мисли се по въпроса.Номера е да е по просто,и по-лесно.
- milen kordov
- научил се да хвърля

Здравейте,колеги.Точно сега се връщам от Калиакра.Незнам какви паламуди са хващали вчера,ама за днес е това.С паламуденото чипарето от 7.00ч до 14.00ч.После малко и с сафриденото(щото вече ми беше писнало) и толкова.Голяма трагедия.Да не кажа,че някои се пребраха без паламуд.Много лошо.Ама така е-един ден има,друг няма.
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач

Ех колега аз съм съгласен хич да нямам ама да съм в моретоооо 
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
Днес от 12 00 до тъмно 3 циганки.Голямо влачене голямо нещо.Направо като балет за триисетина лодки,ама аз съм доволен,с ваша помощ се оправих перфектно с толкова метри месина и куки.Сефте ми беше с паламудено.Беше вълнуващо,даи Боже да има повече като се оправи времето 
-
rikosheth
- разбира нещата

- Обратна връзка:

06.11.2008 от 14:45 до 17:40 те тия,още толкова и едно отгоре. Рядка риба но за аматьори като нас бива
Само на воблерчета и верно много параход много нещо,големо движение

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
- Mich
- ще става разбирач

Може ли да дадеш снимка на воблерчетата и малко пояснение как ги водиш, рибата като е на дъното този воблер може ли да гази 30-40 метра
който не лови, няма да яде 
-
rikosheth
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Воблерите бяха една Марийка и Дзурита Magnet и Crystal Minow 9 см,в окраски - сардина, газят плитко и няма нищо особено във воденето им...просто тролинг.

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Колега Рикошет,даи малко аванта на негрите бе,и аз дърпах воблер ама валат.Еле като се оплете около паламудската линия
даи скорост и дистанция поне (и някои чалъм ако може).Отсрами се,все пак горе в ляво пише МОДЕРАТОР 
Сериозно ли мислите да делите Морският!!!!????То май това ни е проблемът на нас в тая "държава" - всеки за себе си.Верно че условията се различават значително ама нали си е все едно морето!?КИРО написа:EU_,мисли се по въпроса.Номера е да е по просто,и по-лесно.
Познай колко пъти съм отварял "другият" подфорум - един или два пъти.Вярвам че и с другите колеги е така.Като се раздели - инфото също се разделя.Егати и обменът ще се получи
- КИРО

- Обратна връзка:
KUKU,не подскачай още.Нищо няма да се дели.Мислим,как да направим по лесен за общуване,и търсене на полезна информация целия форум.Не само морския,а целия форум.
Абе споко.По-добре ще бъде,не по-лошо.
Абе споко.По-добре ще бъде,не по-лошо.
Кире,не подскачам бре!Не ми е в характерът.Просто се изненадах доста.Една от максимите в животът ми е - "Човек се учи докато е жив"(това във връзка с фактът че форумът доста ми помага в тоя си вид).Аз на Калиакра до сега съм ходил 5-6 пъти и то преди мнооого години.Точно теми като тази ме навеждат на мисълта че е време да се здобия с "гуменка".Ако това беше подфорум - нямаше да съм прочел и ред.
Така и така и тука се "разписах" - браво на колегите,доставяте си удоволствие
(че и нан нас - сухоземните).
Така и така и тука се "разписах" - браво на колегите,доставяте си удоволствие
- КИРО

- Обратна връзка:
Няма да разваляме.За сега мисля,че го бива форума / особенно морския /.
Но ако може да стане по-интересен,ще е от полза.
Между другото,благодаря,че не ни създавате проблеми на мен и Камбата.
И с когото съм се запознал от тук,ЧУДЕСНИ хора. / АМИ МОРСКИ /.

Но ако може да стане по-интересен,ще е от полза.
Между другото,благодаря,че не ни създавате проблеми на мен и Камбата.
И с когото съм се запознал от тук,ЧУДЕСНИ хора. / АМИ МОРСКИ /.