Дракон в кануто!
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- Диканаров
- кандидат преподавател
Re: Дракон в кануто!
Булти, приятелю само след две седмици ще можеш да държиш стабилно със здравите си три пръста дръжката на пръчката. Не унивай! Ще чакаме твои репортажи още тази година. Познавам един мъж от Пловдив на който хирурзи му бяха измайсторили нещо, като два пръста на дясната ръка и той ловеше със спининг, като защипваше дръжката на пръчката под мишница и поставяше пръта между двата пръста, а навиваше с лявата ръка! А един друг мургавелец само с дясна ръка , също от Пловдив съм го гледал на Старата гребна база как захапва дръжката, а навиваше спининга с въртене на дясната ръка, държаща дръжката. Е това е да те бута меракът. Правят се факирски номера. Мене, като ме прониза котката в Либия в дясната длан, едва изтраях до следващият петък и влязох с гумена ръкавица над превръзката. Какво от това, че средният ми пръст стърчи на една страна. Нищо! И ти ще можеш да си вдигаш чашата, режеш мезето и галиш жената! Ще дърпаш рибата и ще се гмуркаш. Само изтрай две седмици!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- научил се да хвърля
Ех, Булти, много неприятно, но не се отчайвай. Налагай върху палеца част от свински пикочен мехур и той ще израстне отново.
Иван Събев
- SILVESTER
- ще става разбирач
Ей,Булти да се оправяш!
Ние сме с теб,то да има риба пък аз ще ти нароча цял излет
Хайде скорошно завръщане че репортажите ти кефят
Ние сме с теб,то да има риба пък аз ще ти нароча цял излет

Хайде скорошно завръщане че репортажите ти кефят
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Ех щура глава си явно Булти, човек каквото сам си направи, никой неможе да му го направи. Имало да става, пак е малкия дявол. Дано се оправиш изцяло, а палеца и малко деформиран ще ти върши работа. Ама защо да си го докараш?
Оправяй се сега и да слушаш кво ти хортуват учените, такива рани минават за 2 седмици и после пак на ринга т.е във водата.
Желая ти всичко най-хубаво и бързо оздравяване.
Оправяй се сега и да слушаш кво ти хортуват учените, такива рани минават за 2 седмици и после пак на ринга т.е във водата.
Желая ти всичко най-хубаво и бързо оздравяване.
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
Да пази и да варди..... Бързо оздравяване Булти,дет са вика ценен си 

Неприятна работа,ама станалото станало,не можеш да
вьрнеш времето.
Желая ти бьрзо оздравяване!
вьрнеш времето.

Бързо оздравяване и от мен, и скоро пак да се срещаме в морето.
- Моряка
- кандидат преподавател
Ееееее Булти и аз сега разбрях ,че си пострадал.Пожелавам ти скорошно оздравяване.Жив и здрав

А сега де? 

Булти и от мен бързо оздравяване.И едно голямо 

аз само докат ва чета и почнах да оздравявам ва

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Де изчезна тия дни,да нямаш и ти проблем с нета кат мен?moriak1 написа:А така![]()
![]()
![]()
![]()
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Кофти работа, Булти! Що се на убавите хора бе, що един път не стана на косачите по канала. Аре, пич, да се оправиш на МАХ.
- Моряка
- кандидат преподавател
Ходих даКИРО написа:Де изчезна тия дни,да нямаш и ти проблем с нета кат мен?moriak1 написа:А така![]()
![]()
![]()
![]()

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=165
Наздраве Булти ,навремето мислех да правя кану от рабица и плоските пласмасови патрончета

А сега де? 

- patter
- вече хвърля и на тежко
http://varna.dir.bg/2008/11/11/news3583381.html Ей бракониери с бракониери такива. Драконите са изключително ценен морски вид, който се показва само през есента. Ако не вярвате - четете !