Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

до администраторите
Модератор: sapuna
до администраторите
аз от скоро съм регистриран във вашия сайт но ми прави впечатление че на голяма част от темите няма опресняване (като състезания,прогноза за времето и много други) имало е голяма активност 2004г. и дотам приключва това така ли е и така ли ще въде или аз не се оправяам с вашия сайт
с уважение М Нанчев
предварително благодаря за одговора
с уважение М Нанчев
предварително благодаря за одговора
- петър власев
- разбира нещата
да ти кажа честон и аз така завелязах щот почти при всяко влизане проверявам за зарибяването ама гледам че все информация от 2003
или админа не си е сваршил работата или тези гадове 3 год. подред не са зарибявяли никъде и ако е така дайте да направим една подирска
дори и в електроннен вид и да им търсим сметка аджеба каде отиват парите от билетите
щото вече и на тях им олекна малко според мен дадоха 80% от язовирите на коцесия и за тях не се грижат остана им да се грижат само за големите водоеми ма кат гледам и там никва не е варшат
или админа не си е сваршил работата или тези гадове 3 год. подред не са зарибявяли никъде и ако е така дайте да направим една подирска
дори и в електроннен вид и да им търсим сметка аджеба каде отиват парите от билетите
щото вече и на тях им олекна малко според мен дадоха 80% от язовирите на коцесия и за тях не се грижат остана им да се грижат само за големите водоеми ма кат гледам и там никва не е варшат
я чувствась себя очен хорошо