Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Къде във Варна по това Време?
Модератори: emo vasilev, alekst
Къде за риба във Варна по това време ?
Кажете ми каде мога да хвана по едра кая ?
Просто с тия температури незнам къде да ходя ?
Кажете ми каде мога да хвана по едра кая ?
Просто с тия температури незнам къде да ходя ?

- HEMINGUEI
- ще става разбирач
Коко по - добре лови от............вкъщи! Не че искам да ти секвам ентусиазма но при положение че се задава арктически студ/ -24 гр./, този вариант е за предпочитане! Виждам че си тийнейджър, сигурно имаш PC има добри игри/ с улов на риби/ , които да те развличат до момента в който практикуването на хобито няма да се смята за диагноза! 

Който може хваща!
Ако е "много" студено ще взема фотоапарата и ...ще отида край морето...може да случа на нещо хубаво и красиво...ако не ще си ловя тихо и кротко попченца...на Японското пристанище...ще пробвам с блесна или воблер за...сулка...въпреки че е студено излиза по някоя риба...дори лодкарите с мрежите взимат по някоя сулчица...ам е дребничка...интересно в солената морска вода не наддава нещо...
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Идеално за попчета или идеално за тебе щото тези работи малко се разминаватold navy написа:Аз ходих преди една седмица на морска гара за попчета.Вурна се пулно капо ,въпреки че времето бе6е идеално!!!

За попчетата е добре времето да е студено и бурно...едва ли това наричаш идеално време

За бракониерите само слънчаци
!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
питате ...отговарям:
ДО БУРИТО
питате ...отговарям:
ДО БУРИТО
Последно промяна от durumov на Пет Яну 20, 2006 6:02 pm, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... подарък отворко ...и все така да поддържаш бати си ...old navy написа:Аве калкан4о.............................!

ако ти хареса сложи си го на аватарче...някой друг път ще го раздвижим ....арееее чао :wink
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
old navy написа:Аве калкан4о ти сякаш не бе6е с мене хюмне такова!!!!
(пояснение от модератора - хюмне типично варненски лаф за мека китка и често обръщение м/у младежите)
Ем аз може да съм бил с тебе ама то беше преди нова година а днеска е 20...минали са около 4 седмици вече почти ти викаш преди седмица

Дурумов снимките на тос шаран и другите 2 са правени с моя телефон

За бракониерите само слънчаци
!